درود و ممنون
اشکالی نداره قیمت حدودیشون رو هم بگید
Printable View
درود و ممنون
اشکالی نداره قیمت حدودیشون رو هم بگید
با سلام و وقت بخیر
بچه ها کدوم بنظرتون هر دو رو با لنز 18-55 میخام بگیرم.
nikon d7100
canon 760d
به نظر من اگر اولویت شما عکاسی است D7100 + 18-105 با قیمتی در حدود 2700 تا 2800 بهترین انتخاب در این رنج قیمتی است.این بدنه در سطح بالاتری از 760D و همسطح 70D قرار دارد و همچنین لنز 105-18 هم بهتر(در اکثر فاکتورها) از لنزهای 55-18 است. در ضمن بدنه D7000 هم به صورت نو در بازار با قیمتی زیر 1600 وجود دارد که در صورت محدودیت بودجه انتخاب بسیار مناسبی است.
------------------------------------
تشکر از همه دوستان
760و 7100 هردو عالی هستن
از اونجا که 760 به روز تره یه سری امکانات داره که کمک میکنه به راحت بودن مثله ال سی دی متحرک و وای فای و فیلم برداری اچ دی ار و یه سری امکانات دیگه اما 7100 بدنه کاملا قوی تر و سرعت بیشتر نقاط فوکوس بیشتر رده بالاتر واینجور چیزا رو داره که انتخاب بین اینا رو برام سخت کرده.
ولی خودم بیشتر نظرم رو نیکونه
چیزایکه رو 760 هس و یکم سخته ازش بگذرم به ترتیب ال سی دی چرخان چون دوربین قبلیم هم داره و برام عادت شده که برا عکاسی از زاویه خاص نخام رو زمین دراز بکشم ههههه یکی هم وای فای
و اینکه باتری کم جون کنون هس که اصلا باش حال نمیکنم.
صحبت شما راجب لنز هم درسته ولی خب بودجه م محدوده با این وجود نمیخام بدنه ضعیف بگیرم لنز رو بعدا که وارد تر شدم میتونم یه کاربردی ترش رو بگیرم-خلاصه گرفتاریه من اینجوریاسlol
بازم مرسی که وقت میذارید و راهنمتایی میکنید دوستان
یک d610 پیدا کردم تو تضمینی میده فقط ۳۵۰۰ کمی مشکوک میزد شایدم نه. تضمین اکبندی هم میداد
نظرتون چیه با لنز کیت ۵۴۰۰ یعنی لنز ۱۹۰۰
دوستان بادی خالی رو کجا دارن اکثر جاها با لنز کیت هستند
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
اگه با من هستید که موجوده ک جواب و حوش ۴ تومنه.
نظر دوستان در مورد دوربین Canon EOS M3 با 18-55 چی هست؟؟
عکس و فیلمهاش در چه حدی هست با این لنز 18-55؟؟
آیا این دوربینهای بودن آینه دوربینهای خوبی هستند؟؟
دوستای عزیز
برای خرید یک دوربین دسته دوم دقیقا به چیا باید توجه کرد و چجوری چکاپ کد دوربین رو
چه مواردی مهمتر هستن و چیا قابل چشم پوشی
دوستان نظرتون درمورد سوپر زوم لارج سنسور چیه
مثلا نیکون dl24
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
بحث این دوربین را در تاپیک مربوطه ادامه دهید.
Nikon DL24-500
سبکی و جمع و جور بودن این دوربین مزیت اصلی آن نسبت به dslr ها است. سنسور آن شبیه dslr کنون 750d است. در مورد تنوع لنزهایش اگر مشکلی نداشته باشید ایرادی نمی توان به آن وارد دانست. ef-m 18-55 لنز بسیار خوبی است از 18-55 ef-s لنز بهتری است و خروجی کمی بهتری به شما می دهد.
ادامه بحث اینجا ادامه پیدا کند بهتر است:
راهنمايي براي خريد دوربينهاي Mirrorless
من شنیدم که مشکل بک فوکوس بیشتر تو دوربینهای نیکون سریهای D5xxx و D3xxx وجود داره و به همین دلیل گارانتی هم دارند، و حتما باید گارانتی بره و من تو این چند مدت که دارم تحقیق میکنم چند تا از دوستان که D5500 دارند، از مشکل بک فوکوس این مدل گلایه دارند. حالا چرا اینجوری هست دوربینهای نیکون، آخه این همه از D5500 تعریف میکنند و باید اینجوری باشه و نباید فوکوس دقیقی داشته باشه.
در ضمن میخواهم بدونم کدام مدلهایی دوربینهای نیکون و کنون هست که قابلیت Macro adjustment را تو خودشون داره
تو مدلهای کنون کدام میکروادجاست داره
سلام بین دوربین D7100 و D5500 کدام دوربین رو دوستان پیشنهاد میدهند ؟ با توجه به اینکه D5500 یه دوربین کاملا جدید هست آیا قابل رقابت با 7100 هست یا خیر .
سوال دوم اینکه چرا قیمت دوربین ها در ایران حتی با گارانتی خیلی کمتر از کشورهای حوزه خلیج فارس یا بانکوک هست ؟ 5500 رو در حال حاظر قیمت 2 تومن رو با اختلاف +- 50 تومن دارند میفروشند در صورتی که این دوربین با کیت 18-55 برچسب 850 دلار آمریکا رو داره ؟
سری 7000 از سری 5000 بهتره البت از نظر کیفیت عکس و خروجی تفاوتی نیست آنچنان بیشتر تو کیفیت بدنه و جنس بدنه و تعداد بیشتر دکمه های کنترل روی بدنه و تنظیمات پیشرفته تر و قابلیت اصلاح فوکوس و دارا بودن موتور فوکوس روی بدنه و شاتر سریع تر
ازون طرف هم 5500 وای فای داخلی داره نمایشگر تاچ و چرخان داره وزن کمتری داره و... انتخاب بین این دو ارتباط مستقیم با دید شما به عکاسی داره من سری 7000 رو انتخاب مناسب تری میدونم به شخصه مگر اینکه قابلیت های جانبی 5500 مثل وای فای و نمایشگر چرخان براتون اولویت داشته باشه
قسمت دوم سوالتون دلایل زیاده :
ورود کالا که خب تو بازار کشوری مثل ایران راه برای ورود بیشماره :oops: تعرفه واردات متفاوت - لنز متفاوت ( همین 18-55 سه مدل متفاوت داره در حال حاضر )
ولی من زیاد دیم که ارزش بدنه با قیمت جهانیش یکی باشه یا حتی کمتر اما هیچ وقت ندیدم که قیمت لنز یا فلاش یا سه پایه یا فیلتر ( این یکی که اصلا حرفشو نزن ) این شرایط رو داشته باشن خلاصه سود بیشتر تو لوازم جانبیه تا خود وسیله اصلی
با سلام
در محدوده ۱، ۱ و خورده ای چه دوربینی مناسب است؟
بیشتر عکاسی از طبیعت،گاهی ماکرو و نمای نزدیک،کمی هم از افراد و عکاسی نظامی
بین d3300 و 1200d موندم!
کیفیت تصویر و کمبود نویز هم نسبتا مهمه
سلام بر شما
صرفا بدنه منظورتونه دیگه ؟
چون برای طبیعت یک لنز مناسب ( حالا عالی نه ) حدود 1تا1500 هزینه داره و برای ماکرو هم باید حداقل 1500 هزینه بابت لنز داشته باشید و عکاسی نظامی هم والا نمیدونم هدف چه نوع عکاسی هست واید یا تله ؟
اگه بودجه شما در کل همین 1 و 1و خورده ای هست بهتره کامپکت بگیرید که این موارد رو پوشش بده من خودم سابقه کار با فوجی فیلم سری Finepix رو داشتم ( مدل دقیقش HS20EXR ) رو داشتم که هم واید مناسبی داشت هم ماکرو خوبی میگرفت
اما اگه بودجه صرفا بابت بدنه هست هر دو دوربین انتخابی نزدیک به هم هستن ( میل شخصی من با توجه به داشتن 3200 و همینطور کارکرد با 3100 بیشتر سمت نیکونه ) ولی شما هردو دوربین رو دستتون بگیرید ببینید با کدوم راحت تر هستید
لنز یا لنز هایی که در آینده قصد تهیه رو دارید در نظر بگیرید و برندتون رو مشخص کنید
دوستان بنده حدود ۲ سالی هستش که از 700d استفاده میکنم و به فکر ارتقا بدنه افتادم
بین دو بدنه 6d و 80d مردد هستم
بیشتر ژانر های پرتره و منظره و خیابانی رو دنبال می کنم
اگه لطف کنید و منو با دلیل راهنمایی کنید که کدوم بدنه مناسب تره ممنون میشم
سلام
دوستان من چند روز آینده یه سفر به تهران برام پیش اومده میخوام تو این فرصت به دوربین فروشی ها هم سری بزنم.
اگر ممکنه بفرمایید که تو کدوم خیابان بیشتر متمرکز هستند ؟ و اگر فروشگاه خاصی هست که بشه مدل های مختلفو از نزدیک امتحان کرد آدرسشو برام بفرستید.
اینجور که شنیدم باید اکثرا ناصر خسرو و جمهوری باشن درسته ؟
با تشکر
سلام
بنده قبلا کامپکت داشتم ،canon sx200،تجربیاتی دارم در عکاسی!حالا میخوام وارد عکاسی حرفه ای بشم!دوربین رو حالا بگیرم ایشالله در آینده وارد بحث لنز میشم!
خودم نظرم رو d3300 هست!دوستان چطور؟
-----------
منظور از نظامی بیشتر بحث تبلیغات هست،دیگه نمیدونم در کدوم حیطه جا میگیره!
مثل بیشتر عکس های همین صفحه:
https://www.google.com/search?q=mili...iw=601&bih=914
دوست من d3300 و 1200d قابل مقایسه نیستن.
d3300 با 700d مقایسه میشه ( البته اگه ملاک فقط کیفیت عکس خروجی باشه)
اگه این دوربینو بخواین با لنز 18-55 بگیرید که قیمتش 1340 تومنه با لنز AFP البته، شدیدا حواستون باشه ک لنز VR2 قدیمی رو نگیرین که تفاوت قیمتش خیلی کمه با لنز جدید تر AFP ، اگه بخواین با لنز "واک ارَند" 18-140 که دوستمون پیشنهاد دادن بگیرین که قیمتش به 2 تومن فکر میکنم برسه و فکر نکنم توانشو داشته باشید.
اما پیشنهاد من به شما: بهتره که این دوربین رو بدون لنز کیتش تهیه کنید و همراهش لنز 50mm 1.8 تهیه کنید، برای تمام سبک هایی ک گفتید نتیجه خیلی بهتری میگیرید قیمت حدود 1500 1600 میشه
لنز 18-55 رو برای گرفتن عکسای قابل قبول مجبور میشید همیشه تا همون 55 زوم کنید که هیوقت با خروجی لنز 50 قابل مقایسه نخواهد بود
از دوستان خواهشمندم این لنز های 18-55 ، 18-140 رو پیشنهاد ندن ک من شخصا بسیار زیاد از خریدشون پشیمونم و ای کاش از همون اول لنز 50mm رو گرفته بودم. نمیدونم شاید انتظار من از یه لنز همه کاره بیش از حد بوده
این ویدیو رو هم ببینید
http://tv.digikala.com/Video/Educati...ed_a_50mm_Lens
با توضیحاتی که شما فرمودید و همونطور که جناب خزان عزیز هم اشاره کردند، به لنز واک اروند با دامنه فوکال نسبتا بلندتری به 18-55 نیاز دارید. بنده هم در شرایط مشابه، نمایشگاه الکامپ پارسال بخاطر کمبود دامنه کانونی 18-55 با مشکل مواجه شدم و الان در نهایت 18-140 رو گرفتم. بنظر حقیر اگر بادی رو 650D یا 700D بگیرید، لنز 18-200 کانن رو میتونید با اختلاف قیمت 800 تومن ارزانتر از مشابه نیکون تهیه کنید. یا 18-135 stm رو بگیرید که تو فیلمبرداری هم بدنه و هم این لنز عملکرد بهتری از لحاظ فوکوس ممتد و سریع دارن.
[لینک حذف شد]
---------------
یه سوال دیگه
این دی سی و سه دو صفر تلفظ میشه یا دی سه هزار و سیصد؟
----------------
یعنی دیگه اینکه بنده هنوز حرفه ای شروع نکردم!برای همین یه لنز همه کاره میخوام،لنز های با کاربرد معدود پیشنهاد ندید لطفا ،اون نظامی و این ها رو هم در آینده شروع میکنم!فعلا استارت بدون لنز های فواید و غیره
ممنون
گذاشتن لینک فروشگاه تو تاپیک خلاف قوانین سایت هست دوست من - این لنز VR2 هست - سه هزار و سیصد عمومی تره - همه کاره ها 18-55 - --- 18-105 و 18-140 که بسته به بودجه میتونید تهیه کنید
فقط دقت کنید شما اگه همین لینک رو بناست سفارش بدید همه کارتون 18-55 میشه و اگه لنز همه کاره دیگه ای مدنظرتون باشه فکر نمیکنم فروشگاه مد نظرتون داشته باشه تو خرید دقت کنید
پیشاپیش چه کنون چه نیکون مبارکتون باشه و امیدوارم لذتشو ببرید
با عرض پوزش مجددا مزاحم میشم!
میخواستم ببینم d5200 با توجه به تفاوت کمتر از ۲۰۰ هزار تومانی اش نسبت به d3300 ارزش خرید داره!اگه به این مقدار پول بیشتر هست،۵۲۰۰ بگیرم یا ۳۳۰۰؟؟
پیشاپیش ممنون
از لحاظ خروجی پایانی d3300 سرتر هست، اما از نظر امکانات d5200 ، اگه ملاکتون خروجی و کیفیت تصویره، انتخاب d3300 خواهد بود
اینو در نظر بگیر که سنسور D3300 با سنسور دوربین D7100 یک جوره، یعنی در ساختشون از سنسور مشابه استفاده شده به این دلیل کلا این d3300 خیلی شاخه و از لحاظ عکس خروجی با دوربینای گرون قیمت مقایسه میشه.
درمورد تلفظ هم توی زبان انگلیسی 3300 رو میگن سی و سه دو صفر (thirty three hundred)، حالا شما تو فارسی هرجور دوست داری میتونی تلفظ کنی
اون لینکی هم که گذاشتید با لنز vr2 بود که مجدد بهتون تاکید میکنم دوربین d3300 با چهار لنز همراه متفاوت تو بازاره که بهترینش و جدید ترینش AFP هست و اگه میگیرید AFP رو بگیرید که هم برای فیلمبرداری بهتره و هم عکس هاش شارپ تره نسبت به AFS قیمتشون هم یک جوره تقریبا
باور کن همه کارگی 18-55 اونقدرام همه کاره نیست حداقل برا من که هیچ کاریو انجام نداد چه برسه بخواد همه کاره باشه :))
به خاطر راهنمایی های "خزان" عزیز شدیدا به فکر خرید لنز 35mm افتادم و به شما هم توصیه میکنم به خرید این لنز به جای لنز کیت فکر کنید
تصاویر لنز های حرفه ای بسیار شارپ تر از لنز های کیت هستند. لنز 35 هم مثل لنز 50 همون اپچر فوق العاده 1.8 رو بهتون میده و ایراد زاویه دید کم رو هم تا حدی حل کرده
لنز های حرفه ای هم اونقد ک میگن تک منظوره نیستن، با لنز 35 هم میشه عکاسی خیابونی کرد هم ماکرو هم آسمون هم خانوادگی هم ...
سلام
من نمیدانم دوستان از روی چه معیاری خروجی D3300 را بهتر از D5200 میدانند. خروجی این دو در استفاده عملی با هم یکسان است (و در حالت کلی خروجی D5200 کمی هم بهتر است) ولی D5200 در سایر موارد یک سر و گردن از D3300 بالاتر است. کیفیت بهتر ساخت بدنه و ارگونومی بهتر از جمله وجود LCD چرخان و سیستم فوکوس بسیار پیشرفتهتر و بافر بهتر برای عکاسی پیاپی و وجود امکانات دیگری مانند AE Bracketing و Timelapse Recording که در D3300 موجود نیست از جمله موارد برتری D5200 میباشد. به یاد داشته باشیم بدنههای سری D5XXX نیکون یک پله بالاتر از رده D3XXX هستند. اگر تفاوت قیمت این دو در این حد کم است توصیه من حتما تهیه D5200 است چون به شما امکانات بسیار بیشتری نسبت به D3300 ارایه میکند.
در ضمن سنسور D3300 با D7100 یکی نیست سنسور D7100 ساخت توشیبا است ولی سنسور D3300 ساخت سونی است.
ارادتمند
دوست من، بنده نظر شخصی خودمو که از رو دلو روده اینجا با دوستان به اشتراک نمیذارم
توی نقد و بررسی های زیادی از سایت های معتبر اینو خوندم
همه ی نقد های سایت های خارجی d3300 رو با d5300 دقیقا برابر دونستن و گفتن تفاوتشون فقط یه سری امکانات مثل صفحه چرخشی هست و اگه بهشون نیازی نیست قطعا d3300 انتخاب بهتری خواهد بود، اما این فروم همه ی دوستان تاکید دارند که حتی d5200 ازش سرتره چه برسه به d5300 .
هرموقع چند تا نقد میخونم از خرید 3300 دلگرم میشم، و هرموقع میام اینجا چند تا پست میخونم پشیمون
البته اینو هم میگم که اگه قرار باشه به خاطر اندی هزینه بیشتر d5200 بر d3300 ترجیح داده بشه، d5300 هم به خاطر اندی هزینه بیشتر بر d5200 ترجیح داده خواهد شد، چرا که پردازشگر تصویر جدید خودش یه دلیل محکم برای هزینه بیشتره
و بعدزون هم باز پشیمونی خواهد بود که چرا D7100 خریداری نشده !
دوربین ها به فاصله قیمت 200 تومن 200 تومن انتخاب بهتر پیش رو دارن، شما باید بودجتون رو دقیق تایین کنید و روی همون میزان دوربین بخرید
بیشتر بودجه رو هم روی لنز بذارید نه دوربین!
و در آخر که :
There is no dSLR made specifically for the beginner. All dSLR's are basically the same. All are good - all brands and all models. The more expensive ones make it easier to shoot if you know what you're doing. The cheapest ones are the most difficult to use because they have undergone the most cost-cutting.
باسلام
پیشنهاد شما برای خرید دوربین خبرنگاری تا سقف 2.5 تا 3 میلیون چه دوربینی است؟
برای خبرنگاری کنون بیشتر بدرد میخوره یا نیکون؟
ممنون
سلام!
گاهی در بعضی از نظرات و پاسخ ها از واژه هایی استفاده میشه که ممکنه نوعی جبهه گیری یا تعصب به برند محسوب بشه یا مدلی خاص رو در ذهن افرادی که راهنمایی خواستند القا کنه!!
گاهی افراد در سایت ها مطلبی می خونند و باز فرض بر این میشه که چون در منبعی خارجی بوده، حتما مطلب درسته یا حتما مطلب رو درست متوجه شده اند و درست هم دارند انتقال می دهند!!
آیا دو دوربین با دو سنسور یکسان، حتما خروجی یکسان دارند؟؟
آیا یک دوربین رده پایین تر ولی دارای سنسور جدید تر نسبت به دوربین رده بالاتر با سنسور قدیمی تر " لزوما" خروجی بهتری داره؟ اگه میگیم سنسور قدیمی، چقدر قدیمی؟
آیا وقتی ترجمه یک متن این مفهوم رو می رسونه که 5300 همون 3300 هست ولی صرفا با امکانات بیشتر، واقعا منظورشون به لحاظ کیفیت خروجی هست؟
آیا مثلا 5 تا 10 درصد خروجی بهتر، یعنی اینکه بهتره با کیفیت تر رو بخریم؟
گاهی میبینم هر فردی در مورد خرید دوربین نظری میخواد، حتی اگه تمام مطالب فروم ها رو خونده باشه، دوباره همه مطالب از اول باید براشون تکرار بشه!!!!
واقعا که عجب بازاریه!!!
سلام!
پاسخ همه این سوالات با توجه به تجربیات اساتید این رشته و منابع علمی بارها داده شده.
فکر می کنم مشکل جای دیگری هست!
بیشترین مشکل از "تصورات" ماست که گاهی به دلایل شاید ظاهرا موجه ( عدم مطالعه و تجربه کافی ) و گاهی به دلایل ظاهرا غیر موجه ( تعصب به برند ها و اعتماد کاذب و نتیجه گیری های نادرست از مطالب علمی ) باعث میشه در انتخاب دوربین مناسب اشتباه کنیم یا دیگران رو به اشتباه بیندازیم.
اما در بخش اصلی، مشکل اینجاست که تقریبا تعریف دقیق و واحدی از "کیفیت عکس" نداریم!!! در حالیکه بیشترین مباحث برای انتخاب دوربین حول این موضوع شکل می گیره.
هنوز تصور بسیاری از افراد علاقمند در تجمیع واژه هنرمند و عکاس ، عکس های هنری و عکس های بازاری و توانایی های ویرایش و .....در حدی نیست که بتونه راهنمای تعیین کننده ای براشون باشه و در انتخاب کمکشون کنه!!!
بهتره اساتید تکلیف این موارد رو روشن کنند تا از تکرار بیهوده مباحث جلوگیری بشه.
ان شاء الله!
کیفیت عکسهای دوربینهای جدید از تمام برندها آنقدر به هم نزدیک هستند که بحث روی کیفیت خروجی برای انتخاب دوربین در اکثر موارد زاید به نظر می رسد
به ویژه برای کسانی که تازه عکاسی را شروع کرده اند. ولی از نظر موارد دیگر مانند کیفیت ساخت و ارگونومی بدنه، سیستم فوکوس، سرعت عکاسی پیاپی،
میزان بافر، کیفیت ویزور، امکانات جانبی، تعداد و قیمت و کیفیت لنزها و سایر لوازم جانبی موجود برای هر دوربین، وضعیت خدمات پس از فروش و پشتیبانی
، قیمت تمام شده و.... تفاوت قابل توجهی بین بدنه های مختلف وجود دارد بنابراین در تصمیم گیری برای خرید دوربین اهمیت بسیار بیشتری دارند.
ارادتمند
سلام! لازم دیدم که پاسخ سوالات رو هر چند خلاصه بگم و امیدوارم که نظرات بنده، دیگه به سردرگمی بیشتر منجر نشه.
دو دوربین از رده ها و برندهای مختلف ولی با" سنسور یکسان" لزوما خروجی یکسانی ندارند. چون به احتمال زیاد مطابق با سیاست های بازار فروش شرکت سازنده، برنامه ریزی متفاوتی برای اونها تعریف میشه و البته دلایل تخصصی دیگری هم میتونه داشته باشه.
خروجی دوربین ها و سازگاری اونها با بعضی لنزها هم در نتیجه نهایی تاثیر میذاره.
دوربین های رده بالاتر؛ اغلب ( تا حدی تعیین کننده ) برنامه پردازش قویتری در نورسنجی و فوکوس دارند. به این نتیجه رسیدم که " تکامل سیستم فوکوس و دقت نورسنجی " کاربردی ترین مشخصه یک دوربینه که در رده های بالاتر، حتی یکی دو نسل قدیمی، بهتر عمل میکنه.
جز در موارد بسیار خاص!که شاید به لحاظ نیاز موقعیتی، کمترین نقش تعیین کننده رو در انتخاب مدل یا برند داشته باشه، تفاوت های آماری و اختلاف کیفیت خروجی ( در شرایط یکسان ) تا 10 درصد یا کمی بیشتر مهم نیست و بر حسب حیطه کاری و هدف عکاس، سایر موارد اهمیت بیشتری دارند.
در مورد ترجمه صحیح متون خارجی و درک صحیح موضوع نویسنده با توجه به اشکالات متعددی که در واژه های معادل وجود داره، واقعیت اینه که در برخی موارد اصطلاحات بکار رفته و شیوه انتقال مطالب، ما رو کمی از درک حقیقت موضوع دور میکنه.
شرکتهای سازنده برای بقای خودشون نیاز دارند که ما رو اسیر تغییرات کنند و به ذهن ما القاء کنند که برای بهتر شدن نیاز به یک آپشن جدیدتر داریم.
عکسهای بسیار با کیفیت و پرمعنایی با دوربین های مختلف گرفته شده و جهانی شده و هیچ انسان هنر دوست و هنر شناسی در اولین برخورد با اون عکس ها نمیپرسه که این عکس رو با چه دوربینی گرفتند؟؟!!!
این پرسش اولین واکنش ظاهربین هاست!!
دوستان بنده قصد خرید لنز 35mm رو دارم خیلی سرچ کردم تا یه سایت برای خرید پیدا کنم
اما هر سایتی رفتم یه قیمتی دیدم، گویا هرکس هرقیمتی دلش بخواد تجهیزات عکاسیو قیمت میزنه
بهترین جا با منصفانه ترین قیمت که دوستان پیشنهاد میکنند کجاست ؟
ازون جالب تر ک لنز 35 با دیاف 1.4 رو دیدم ک قیمت 500 600 زده بودن ! اونوقت همون لنز با دیاف 1.8 قیمت 600 700 خورده بود، (هر دو مدل با موتورفوکس داخلی)
این دیگه یعنی چی؟
ن بخدا دقت کردم شوت هستم اما ن دیگه انقد lol توی چهار پنج تا سایتم دیدم ک الان دوتاشو گیر آوردم، البته فک نکنم موجود داشته باشن و فقط آخرین قیمته که حتمی اشتباه زده بودن با این حساب ک شما میگین
https://selz.ir/%D9%82%DB%8C%D9%85%D...kkor-35mm-f14g
فروشگاه پیکسل - Nikon AF-S NIKKOR 35mm f/1.4G
حالا مهم نیست
این لنز 35 با دیاف 1.8 توی یه سری سایتا آخرین قیمت فروش رو من حولو هوش 570 580 هم دیدم، اگه جایی این قیمتا گیر بیاد که خیلی می صرفه
دوستان جایی نمیشناسن
با سلام خمت دوستان
من بیشتر با گوشی عکاسی کردم (لومیا 930) بود حالا به فکر خرید دوربین افتادم بیشتر هم از طبیعت ،ماکرو،حیوانات خلاصه چه بخریم با چه لنزی
بودجه 2میلیون دارم
با سپاس
ساده است. لینک دوم که فروشگاه اینترنتی معروفیست و قیمت رو اشتباه زده و لینک اول یک سایت جست و جوی قیمت که همان لینک دوم رو به عنوان منبع قیمت معرفی کرده و همون اشتباه تکرار شده...
اخه مگه میشه دیاف 1.4 با 500 تومن ؟ آخر زمون شده نکنه ؟ همون آرم N ( اشاره به استفاده از تکنولوژی نانو در عدسی ها جهت بهبود عملکرد ) قیمتشو بالای 1 میبره دیگه بقیش بماند
سلام
مدتیه بین دو دوربین 7D mark2 و 70D مردد هستم .
حیطه عکاسیم بیشتر معماری ، خیابانی و اجتماعی ، لنداسکیپ و گاهی پرتره هست .
در عکاسی معماری بیشتر سیاه سفید و بازی نور سایه کار میکنم . البته نه همیشه .
ویدیوگرافی برام مهم نیست .
پیشنهاد میکنید 7d mark رو بگیرم یا برم سراغ 70d و بعد مدتی یه لنز خوب مثل 24-105 اضافه کنم ؟
در حال حاضر با 600D کار میکنم .
ضمنا بعضی دوستان 6d رو پیشنهاد دادن .
سلام
از چه چیز ۶۰۰d راضی نیستید؟
لنز ۲۴-۱۰۵ خصوصا روی بدنه کراپدار برای معماری مناسب نیست.
ازش ناراضی نیستم در کل. نویز تو نور کم تو فضاهای داخلی بدون نور گاهی اذیت میکنه . و اینکه احساس میکنم در کل کمی سنسورش نسبت به روزای اولش ضعیف شده .
اگر بین 7دی مارک 2 و 70دی مردد هستید، نظر من 70دی هست.
7دی مارک 2 دوربینی پرسرعت هست و فکر میکنم برای نیاز شما زیادی سریع و گران باشه!
70دی دوربین خیلی خوبیست و امکانات کاملا مناسبی هم داره، خروجی خوبی هم داره. مسلماً تفاوت ها بین 600دی و 70دی برای شما کاملاً مشهود خواهد بود.
اما!
اگر دارید به فول فریم فکر میکنید قضیه فرق میکنه. نه 10-18 و نه 18-200 هیچکدام روی فول فریم قابل استفاده نیستند. در نظر بگیرید تهیه کردن متناظر این دو لنز برای فولفریم کلی جیب شما رو خالی خواهد کرد ( البته من از عمق جیب شما بی اطلاعم ) :::love2:::
بنظر من الان مسئله بودجه شماست.
7دی مارک 2 از نظر قیمت مشابه 6دی هست
ولی این تصمیم گیری با شماست که سرعت بالای یک دوربین براتون مهم باشه یا سنسور فول فریم و کیفیت خروجی بهتر
اصولا برای عکسهایی که مد نظر شماست سرعت بالای 7دی کاربردی نداره.
بنظرم کلا خرید مارک دو رو خط بزنید و بررسی هاتون رو حول محور 70دی یا در گامی بلندتر 6دی انجام بدید.
در نظر بگیرید خرید فول فریم لازمه داشتن بودجه ای برای خرید لنزهای متناسب نیز هست.