سلام ،آیا کیفیت فیلمبرداری دوربینهای عکاسی که با کیفیت HD رکورد می کنند به کیفیت دوربین های فیلمبرداری که با کیفیت HD رکورد می کنند می رسه و روی یک رم 8 گیگابایتی با این کیفیت چند ساعت میتوان رکورد کرد؟
سلام ،آیا کیفیت فیلمبرداری دوربینهای عکاسی که با کیفیت HD رکورد می کنند به کیفیت دوربین های فیلمبرداری که با کیفیت HD رکورد می کنند می رسه و روی یک رم 8 گیگابایتی با این کیفیت چند ساعت میتوان رکورد کرد؟
سلام
یه دوربین عکاسی میخوام بخرم که کیفیت عکس خوبی داشته باشه و فیلمبرداریش هم hd باشه .
و قیمتش تا 500 هزلر تومان باشه
خودم canon sx200 مد نظرم هست شما چی؟
توروخدا زود تر عجله دارم....ممنون
Panasonic LX3
sumsung NV24HD
ویرایش توسط rezakh : Saturday 6 June 2009 در ساعت 12:36
کداک V1253 هستش قیمتش 220 تومنه 12 مگاپیکسل 4 ایکس زوم اچ دی هم 30 فرم فیلم میگیره
کیفیت عکساش خیلی عالی بود و من وسوسه برند کنون گرفتم و فروختم IXY25 خریدم و پشیمون شدم.
ایرادش هم نبود لرزشگیر اپتیکال بر روی دوربین بود
My cams
Canon eos 500D +18 55 IS+UV Filter kenko
Canon ixy25(ixus 85
سلام
خیلی ممنون ولی یعنی شما این دوربین ها رو به sx200 ترجیح میدین؟؟؟؟!!!؟؟؟
سلام
خیلی ممنون من رفتم چک کردم دیدم دوربین خوبیه.
اما به نظر شما کلاّ دوربین های canon بهتر نیستند و کیفیت عکسشون بهتر نیست؟
در ضمن این دو دوربین یک قیمت دارند ولی sx200 رزولیشنش 12 مگاپیکسل هست و زومش هم 12x
من میخوام 4 شنبه یک دوربین بخرم .. بالاخره کدوم رو بخرم؟؟؟؟
با تشکر.
وقتی میری توی بازار اگه اطلاعات کافی نداشته باشی یا بهت سونی میفروشن یا کنن .البته این مسله توی دنیای کامپکته
ولی توی سری کامپکت ها نباید کنن نیکن یا سونی بخری لااقل این نظر منه
همیشه این سه برند با تولید انواع و اقسام و رنگهای مختلف دوربین .یوزر رو فریب میدن ولی در عمل هیچ حرفی برای گفتن ندارن
بنطر من پاناسونیک و فوجی و در رده سوم سامسونگ خیلی بهتر توی کامپکت عمل کردن
مثلا همین مقایسه رو نگاه کنید :کد:http://www.dpreview.com/reviews/Q408enthusiastgroup/page12.asp
این سامسونگ هم مدل خوبیه
کد:http://www.dpreview.com/reviews/specs/Samsung/samsung_hz15w.asp
سونی H20...فقط ایرداش اینه که لنزش زیاد واید نیست...اگه نقد dpreview رو بخونید از نظر کیفیت, فلش و عکاسی تو نور کم رتبه خوبی داره...
اگه بودجه رو زیاد کنید می تونید سراغ کانن SX1 و سونی HX1 هم برید...هر دوشون دوبین های خوبی هستن
پ ن : راستی امکان sweep panorama ی سونی HX1 فکر می کنم جذاب باشه...
Sony DSLR-A700 + VG-C70AM
Carl Zeiss 16-80 F3.5-4.5, Sony 16-105 F3.5-5.6, Minolta 100-400 APO, Sony 50mm F1.4, Konica Minolta AF 28-75 F2.8, Minolta 75-300 F4.5-5.6