سونی اچ ۲۰ توی رده بریج قرار میگیره . دوستمون دنبال کامپکت هستش
سونی اچ ۲۰ توی رده بریج قرار میگیره . دوستمون دنبال کامپکت هستش
باتشرکر بسیار
panasonic fz28 چه طوره؟
ویرایش توسط ar.1171373 : Monday 8 June 2009 در ساعت 23:33
سلام
بالاخره من با کمک و رانمایی شما تصمیمم رو گرفتم.
الان با تحقیقات اعمال شده بین canon sx200 is و panasonic lumix-dmc fz28 شک دارم لطفان کمکم کنید تا بهترین انتخاب بین این دو را انجام دهم.
امروز sx200 رو کاملا تست کردم فیلمبرداریش محشره .مخصوصا اینکه پورتMiniHDMI داره دیگه غوغا میکنه .توی مد منویل و اوتوماتیک هم چند تا عکس گرفتم تا ایزوی ۱۶۰۰ نویز حادی ندیدم دیتیل عکس هم مشخصا خوبه
فقط مد منویل اش به گستردگیه lx3نیست و کمی هم کیفیت عکس از lx3پایینتره .البته محسوس نیست نگران نباش
درمورد fz28هم چون هیچ تجربه ای نداشتم چیزی عرض نکردم
من به عنوان بک آپ میخام یا sx200 بگیرم یا lx3 اما گیجم هنوز
موفق باشید
سلام
من خودم مدت هاست بين:
Panasonic LX3
Canon G10
Canon SX200
به شدت مرددم. دلم با LX3 است ولي حيفم مي آيد كه دوربين كفشك فلاش داشته باشد و از فلاش Canon ام نتوانم به صورت ETTL استفاده كنم. از طرفي G10 كه كفشك سازگار با فلاشم رو داره فيلمبرداري HD نداره و از اون طرف SX200 كه از نظر فيلمبرداري از هر دو سره ( هم فول HD و هم 30fps) كفشك فلاش نداره و عكس RAW نمي گيره و ابعاد سنسورش از اون دو تا كوچكتره و چگالي پيكسليش هم خيلي بالاتره. خلاصه منم حسابي موندم.
فرهاد حسيني
من چند روز پیش کل جمهوری رو گشتم ولی خبری از پاناسونیک LX3 نبود !
آیا تفاوت ۲۴fps با ۳۰ خیلی مشهود هست ؟
من Canon HV30 دارم .... فیلمبرداری این دوربین 25 فریم هست و من مشکلی ندیدم به لحاط فریم پر سکند !
مشکلی که من با این دوربین فیلمبرداری دارم این هست که به هیچ وجه واید نیست !
ویرایش توسط Saeed61 : Wednesday 10 June 2009 در ساعت 13:37
Canon PowerShot G6
من SX1 رو پیشنهاد میدم ولی اگه از نظر مالی براتون مهمه SX10 ارزش هزینه کردن رو داره نیکون هم مدل کولپیس L100 رو زده باقیمتی بسیار نازل که ارزش فکر کردن هم داره
موفق باشی