نیکون که عالیه ولی قیمتش خیلی بالاست . تو مایه های 500 چیزی هست ؟
کانن sx200 آیا میتونه فکوس دستی بکنه ؟
چرا اینقدر تفاوت قیمت داره ؟
نیکون که عالیه ولی قیمتش خیلی بالاست . تو مایه های 500 چیزی هست ؟
کانن sx200 آیا میتونه فکوس دستی بکنه ؟
چرا اینقدر تفاوت قیمت داره ؟
برای فکاس دستی اختمالا همون نیکن دی 5000 هستش
canon و nikon خیلی گرونند 820-840
آخرش کم کم دارم به این نتیجه میرسم که fuji s2000HD بگیرم همش 225000 تومانه !!!
HD 720p میگیره . 15 مگاپیکسله و یه چیز دیگه :
فکوس دستی داره ؟؟؟؟
آخه تو یه سایتی که من دیدم همه رو زده فکوس دستی دارن ! پس این چیه که خیلیا میگن فقط دوربینهای SLR یا حرفه ای فکوس دستی دارند ؟
منظورت عقب و جلو بردن لنزه برای فاصله های دور یا محو و واضح کردن تصویر
دوست عزیز اینو مد نظر داشته باشید که دوربین های SLR غیر از D300s و (مطمئن نیستم) 5D Mark II امکان فکوس مداوم رو به طور اتوماتیک در حالت فیلمبرداری ندارند، در صورتی که تقریبا تمام دوربین های کامپکت این کار رو به صورت contrast-based انجام میدن. (قیمت اون دو تا رو هم نپرسین بهتره :biggrin:)
از طرف دیگه اون بخش حرفتون که یکجا فکوس باشه و دورش محو باشه احتمالا منظورتون اینه که میخواید عمق میدان کمی داشته باشید. دوربینهایی مثل SX1 یا هر کامپکت دیگه ای همچین چیزی به شما نمیدن مگر اینکه فاصله کانونی رو خیلی زیاد کنید (یعنی زوم کنید).
من پیشنهاد میکنم برای اینکار اصلا سراغ SLR ها نرین، چون مشکلات دیگه هم دارن (مثلا در D5000 طول کلیپهاتون حداکثر 5 دقیقه هست یا توی 500D و D5000 همه جور سر و صدای عجیب غریب مثل صدای زوم و کار کردن سیستم لرزه گیر لنز و ... رو توی فیلم میشنوید).
SX1 و سایر کامپکتها فکوس دستی دارن اما نه با چرخوندن یک رینگ. باید با دکمه کار کنید که کمی مشکله.
آخرشم من Fuji s2000hd گرفتم.
rezakh جان راستش خودمم نمی دونم ! نه اینکه حالا حتما دستی باشه یا لنز عقب و جلو بره .
arash1988 جان ممنون از توجهت .
آفرین گمونم همینه !!! کار به کار چرخوندن رینگ و اینا ندارم . چجوری میشه با دکمه عمق میدان یا فاصله کانونی رو کم یا زیاد کرد ؟SX1 و سایر کامپکتها فکوس دستی دارن اما نه با چرخوندن یک رینگ. باید با دکمه کار کنید که کمی مشکله.
یه جای دوربین مینویسه مثلا f 2.7 که بعضی وقتا شاید تا 7 هم میشه بردش . همونه ؟ کمتر باید باشه یا بیشتر که بشه عکس با بکگراند مات گرفت ؟
منظورم چیزی تو مایه های عکس زیره :
میشه اینو با این دوربینا درآورد ؟
پیشنهاد میکنم مقالات فنی سایت عکاسی رو بخونید. همه این موضوعات توش بیان شده.
اینکه چجوری میشه توی اون دوربین خاص فکوس دستی کرد یا ... رو باید از manual دوربینتون بخونید.
عکسی که گذاشتید عمق میدانش کمه، شاید هم خیلی کم نیست اما background خیلی از سوژه دور هست. به هر حال اگر بخواید عمق میدان رو کم کنید، باید دیافراگم رو تا حد ممکن باز کنید (کمترین عدد F) و از سوژه دور بشید و تا حد امکان زوم کنید که فاصله کانونی زیاد بشه. البته اینو هم مد نظر داشته باشید که وقتی از سوژه دور میشید و زوم میکنید لرزشهای دستتون حسابی توی فیلمی که میگیرید دیده میشه.
برای اطلاعات بیشتر حتما مقالات عکاسی رو بخونید.