دوستان یک ریموت کنترل برای d7000 می خواستم چی پیشنهاد می کنید
دوستان یک ریموت کنترل برای d7000 می خواستم چی پیشنهاد می کنید
علی اسلامیان
برای چه کاری ریموت را لازم دارید؟
در موردش خیلی اطلاع ندارم می خواستم برای مود بالب یا زمانی که دوربین روی سه پایه هست استفاده کنم
علی اسلامیان
همه ریموتهای معرفی شده توی این تاپیک نیاز شما را برآورده می کنند. ساده ترین ریموتها ریموت سیمی MC-DC2 و ریموت بدون سیم ML-L3 است به قیمت بین 35 تا 50 که اگر سیمدار بودن مانعی برای شما محسوب نشود، ریموت اولی کارایی بیشتری روی دوربین شما خواهد داشت.
سلام دوستان
آیا d7000 ریموت هنل HW433 N80 رو ساپورت میکنه؟
و اینکه این ریموت صفحه نمایشگر نداره مشکلی ایجاد نمیکنه؟
پیشاپیش ممنون
با سلام بنده به جد دنبال آدابتور WU-1a یا 1b هستم اما نمیدونم چه تفاوتی با هم دارن دوربینم هم d5200 هست. تو ایران که چند جا پرسیدم نداشتن و خب اطلاعاتی هم ازش ندارن فروشنده ها. دوستان کسی می تونه یک راهنمایی کنه بنده رو. قیمتش هم خیلی بالاست یک جورایی. نمیخوام بعد خرید بفهمم که مدل دیگه مناسب تر بوده و پشیمون بشم.
از الان نرم افزارWMU که رابط دوربین و گوشی های هوشمند هست رو ریختم روی موبایلم و بی صبرانه منتظرم ببینم چطور عمل می کنه. به نظر شما اصولا از یک ریموت پر کاربرد تر نیست؟
ویرایش توسط M.Mobin : Monday 6 January 2014 در ساعت 02:13
سلام خسته نباشید
دوستان عزیز کسی که با ریموت کنترل کانن Giga T Pro II کار کرده . میتونه راهنمایی کنه که چطور میشه ریموت رو تنظیم کرد که برای عکاسی متوالی هر 5 ثانیه بصورت اتو ماتیک عکاسی کنه ؟
مقاله ای مفید از جناب محمدرضا شهبازی در سایت عکاسی قرار گرفته. فکر میکنم راه گشای بسیار مناسبی برای دوستان نیکونی در این مورد باشه:
ابزارهای کنترل از راه دور دوربین نیکون – قسمت اول
400x410xtitlepic-1,5B2c3691c8ef638ace5be9febe3506048f,5D.jpg