میخواستم در مورد کیفهای نشنال جئوگرافی بدونم.
کیفیتشون چه طوره؟ از لحاظ ابعاد و نوع ساخت به نظر خوب میاد، سی گل هم تو همین چند هفته قراره وارد کنه (همراه با سه پایه های این برند) از طرفی هم با مانفروتو مشترک هستش (حالا نمیدونم فقط سه پایه هاش یا اینکه کیفاشم هست).
کلا یه اطلاعاتی میخواستم ازشون که آیا ارزش خریدن داره یا برم سراغ همون لوپرو....
ممنون...
والله سیگل فکر کنم یه دو ماهی هست که میخواد اینا رو وارد کنه ، فقط میگن تو گمرک هست...یک ماه پیش میگفت یک هفته دیگه!!
روح الله عبدالهی
Nikon D300 - 16-85 VR - AF-S 70-300 VR - flash Sigma 500 DG super- Micro trekker - Slik400
واسه خرید كیف غیر از آقای عفت رخ كجا خوبه ؟
تماس گرفتم rezo نداشتن
اگر شماره تماس بهم بدین ممنون میشم
تجهیزات حرفه ای را هم اگر شماره ازش دارین ممنون میشم
واسه خرید كیف غیر از آقای عفت رخ كجا خوبه ؟
تماس گرفتم rezo نداشتن
اگر شماره تماس بهم بدین ممنون میشم
تجهیزات حرفه ای را هم اگر شماره ازش دارین ممنون میشم
کد:http://akkasee.com/forum/showthread.php?t=3199
روح الله عبدالهی
Nikon D300 - 16-85 VR - AF-S 70-300 VR - flash Sigma 500 DG super- Micro trekker - Slik400
( Rezo (140/150/160 را از کجا می تونم بخرم ؟
کسی قیمت هاشونو داره ؟
من کشیک سه پایه هاشون رو میکشدم که مدتی اوردن. فهمیدم که احتمالا کیفهاشون رو هم اوردن. دیروز زنگ زدم گفت کیف نشنال رو اوردن از 25 تا 180. یک همجون قیمتی. بماند که یک داستانی از کلاشی شون دارم که بعدا بهتون میگم! امروز رفتم گفتش ارزونها تمام شده!!!!!! 2 مدل رو شونه داشت یکی 49 و یکی 80. یک کوله هم داشت.
مهدی هامیزاد
Canon 40D, Canon 70-200mm f/4 L IS, Canon 60mm f/2.8 macro, Canon 17-55mm f/2.8 IS
Lowepro nova 4, Inverse 200 & Primus Aw, Canon RS-80N3, Sigma EF 500 DG Super
سلام
دوستان، کسی میدونه کیف مدل photo runner از lowepro رو کجا میتونم گیر بیارم؟؟
تجهیزات حرفه ای و عکاسی آریا نداشتند، انگاری فقط عکسباران داره که قیمت بالا میده
جای دیگه ای سراغ دارید کیف های lowepro بفروشه؟؟
شاهین عسگری جاویدCanon EOS 30D - SIGMA 18-200mm f3.5-6.3 DC OS - Canon EF 50mm f1.8 II
(محض اطلاع رسانی) :cool:
من که گشتم جای دیگه ای پیدا نکردم، کسی هم که چیزی نگفت :( ، قبلا که به عکسباران زنگ زده بودم گفته بودند مشکی کامل ندارن، دیروز رفتم بقیه مدلهارو ببینم دیدم مشکیشو داشت :biggrin:
میگفت 58 که با تخفیف(!) 53 داد :(
البته گویا قیمت جهانی هم بالا رفته چون تو اینترنت حدود 60-50 دلاره !!
شاهین عسگری جاویدCanon EOS 30D - SIGMA 18-200mm f3.5-6.3 DC OS - Canon EF 50mm f1.8 II