سلام
من امشب میرم تهران!
میرم درکه خونه آشناهامون!
متاسفانه اینجا(اصفهان) وقت نکردم برم بخرم!
میخواستم بدونم تهران کجا برم کیف برای دوربینم بخرم که هم تنوع کیفش زیاد باشه و هم قیمتاش مناسب
ممنون
برند Lowepro : ابتدای میرداماد، مجتمع پاییتخت، ط 3 فروشگاه پیکسل
برند Lowepro : میدان هفت تیر، ابتدای خیابان بهار شیراز، پلاک 193 ، مرکز تجهیزات حرفه ای عکاسی
برند Benro و NaneuPro : خیابان بهارجنوبی ، برج بهار ، طبقه اول ، فروشگاه نورنگار
از Tamrac و دیگر مارکها اطلاع دقیقی ندارم
برای برند Tamrac تو همون طبقه سوم مجتمع پایتخت در خیابان میرداماد یک مغازه دیگه هست که میفروشه وآدم منصفیه.. اونی که در خ باب همایون پاساژ ایران پگاه هست قیمتهاش بالاست.
سلام
از دوستان عزیزم جهت خرید کوله عکاسی برای تجهیزات زیر درخواست راهنمایی دارم :
بدنه Canon 7D و لنزهای :
EF 70-300 F/4-5.6 L IS USM
EF-S 15-85mm F3.5-5.6 IS USM
Canon EF 85mm f/1.8 USM
Canon EF 50mm f/1.8 II
فلاش ها : یک عدد 580 و دو عدد 430
محفظه های کوچکی برای فیلترها ، باطری و شارژر باطری و فضایی برای لوازم شخصی
و در نهایت دارای ارگونومی مناسب ، مقاوم در شرایط جوی نامساعد و محل قرار دادن سه پایه
بودجه : حدود 300 الی 400 هزار تومان
پیشاپیش از الطاف شما سپاسگذارم
پیشنهاد اکید بنده Lowepro سری Vertex و احتمالا Vertex200
کیفیت ساخت عالی...کاور باران...بسیار جادار و خوشساخت...راحت روی شانه
خودم 200 اش رو دارم و تجهیزاتم هم کمی بیشتر از لیست شماست...حتما مشخصاتش رو در سایت Lowepro ببینید و از نزدیک امتحان کنید
قیمت 200 اش حدود 380 هزار تومان بود
فعلا...
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
من هم Vertex 300 v رو دارم بسیار با کیفیت و خوش ساخت هستند. از نظر جا دار بودن هم شک نکنید همه وسایل تون جا میشه.
Canon EOS 5D Mark IV+Canon EF 24-70mm f/2.8L II +Metz mecablitz 64 AF-1
سلام جناب میری
اگه قبلا کوله نخریده اید باید بگم به نظر من سخت ترین و در عین حال شیرین ترین خرید همین خریدن کوله عکاسی است و درست ترین کار هم قبل از خرید کوله استفاده از تجربه دیگران است کاری که من خودم انجام ندادم و چوبشو خوردم.
اولا که انتخاب از برند لوپرو همانطور که دوستان هم پیشنهاد دادند بسیار مفید خواهد بود و حداقلش اینه که از لحاظ کیفیت ساخت و ارگونومی خیالتون راحت خواهد بود خودم البته از برند تامراک خریدم حتی دفعه دومی هم که کوله خریدم ( بعد از فروش کوله تامراک اول ) دوباره از برند تامراک بود! حالا چرا؟ ...شاید بحث سلیقه مطرح باشه و از شکل و شمایل تامراک بیشتر خوشم میاد ولی حقیقت اینه هیچ مشکلی با برند لوپرو ندارم و کیف کوچک رو شونه ای که دارم از برند لوپرو هست.
یه چندتا مورد هست که به ذهنم میرسه و 95 درصد موارد جواب داده :
1- در یک رنج خاص از قیمت هیچ کوله ای نیست که جوابگوی همه نیازها باشه و همیشه یه جای کار میلنگه!بنا براین اگر در نهایت مجبور شدید یکی دوتا ار نیازهاتون که اولویت کمتری دارند رو بیخیال شید جای نگرانی نداره و امری طبیعیه!
2- قبل از انتخاب کوله یه جمع بندی از استایل و روش زندگی تون در دو سه سال اخیر داشته باشید و ببینید واقعا چقدر سفر میکنید و با چه هدفی سفر میکنید و چطور و با چه وسیله ای سفر میکنید؟ جواب به هر کدام از این سوالات ممکنه انتخابتون رو دگرگون کنه.مثلا میگم اگه با ماشین میرید اینور اونور دیگه خرید کوله میتونه اشتباه محض باشه.
اگه با ماشین میرید بعد پیاده میشید و مسیری رو مثلا در طول یک روز در کوه و تپه پیاده گز میکنید و عکاسی میکنید خب طبیعیه که کوله نیاز خواهید داشت ولی همین پیاده روی اگر به صورت کوتاه کوتاه ( منظورم interval است) و پیاده سوار میشید شاید فقط همون کیف دوشی کفایت کنه و ازاین جور داستانها که تنها خودتون میتونید بهش پاسخ بدید.
3-کوله تون رو با نظر به آینده بخرید ولی زیاد اور سایز نخرید.
خب به جای حرافی بهتره با مثال بریم جلو.مثلا همین vertex 200 که پیشنهاد شده رو در نظر بگیریم.اولین چیزی که از نظر من در رابطه با نیاز شما در اون وجود نداره جا برای لوازم شخصی است.یعنی اگر واقعا برای لوازم شخصی تون فضای جدا قایل باشید ( privacy) این کوله نمیتونه انتخاب اول شما باشه.خیلی جاها آدم دوست داره بدون نمایش تجهیزات به لوازم شخصیش دسترسی داشته باشه.
دوم اینکه این کوله دقیقا یک کوله حرفه ایه و طراحی شده برای کسی که از تمام وسایلش استفاده کنه. میدونم که خودتون وبگرد قهاری هستید و احتمالا این جمله رو از لوپرو برای این کوله خوندید:
از اونجایی که این گونه جملات سازندگان کوله رو دقیقترین توصیف در رابطه با محصول مورد نظرشون میدونم لذا فکر میکنم این کوله برای تجهیزات شما کمی بزرگه و اورسایز باشه.باز خودتون بررسی کنید.1-2 Pro digital SLRs, large 35mm or medium format system, 4-6 lenses (up to a 300mm f/2.8), tripod or monopod, flash and digital accessories.
یه مثال تجربی دیگه بزنم : من اگه تجهیزات شما رو داشتم و میخواستم با دوستام برم طبیعت گردی مطمئنم که در 80 درصد موارد وسایلم رو اینطوری جمع میکنم :
لنز 70-300 رو بر میدارم.
15-85 رو حتما بر میدارم و میبندم روی بادی سایز متوسطم.
85 رو با خودم نمیبرم چون 15-85 هست
50 رو احتمالا بر میدارم.
عمرا سه تا فلاش با خودم ببرم چون عملا تجربه نشون داده استفاده و جمع و جور کردنشون غیر ممکنه.احتمالا دو تا ببرم ( اگه قرار باشه فلاش بازی کنیم ) ولی یک عدد فلاش با دیفیوزر های مرتبط را حتما میبرم .
یه خرده خوراکی و لباس گرم سبک و ...
در نتیجه هیچ وقت vertex رو انتخاب نمیکنم.
در هر صورت کاملا بر میگرده به توصیف شما از سفرهای عکاسیتون. شاید vertex 200 دقیقا همون کوله هدف شما باشه شاید هم نباشه. من فقط خواستم تجربیاتم رو به اشتراک بگذارم تا شاید کمکی کرده باشم.به نظرات همه دوستان هم احترام میگذارم.
امیدوارم بهترین انتخاب رو انجام بدید.
ویرایش توسط Rouzbeh Ehsani : Tuesday 3 April 2012 در ساعت 12:03 دلیل: ویرایش
کلاً نماینده تامراک همونجاست . همراه با نماینده سیگما و پنتاکس و لایکا و مانفرتوباب همایون، پاساژ ایران پگاه طبقه دوم یه فروشگاه هست. (فکر کنم تامارک داشت)