من هم دو مدل Lowepro Nova 190 AW و Lowepro Nova 200 AW داشتم و دارم و هر دو آنها ساخت چین هست!
دوست عزیز کلا بدلیل هزینه ترانزیت پایین از چین به تمام دنیا و همچنین ارزان بودن کارگر در کشور چین کلیه شرکت های مطرح به منظور کاهش هزینه های تولید و توزیع محصولات، خط تولید برای سایر کشور ها را در چین و کشورهایی مثل و تایلند و ... تاسیس می کنند و این کارخانجات تحت نظارت نیروهای کنترل و کیفیت شرکت اصلی فعالیت می کنند.
حتی اپل هم خط تولید در چین داره چه برسه به LowerPro !!!!
معمولا این شرکت ها فقط برای توزیع محصولاتشان در داخل کشوری که قرار دارند اقدام به تولید محدود می کنند و اکثرا شرکت اصلی درگیر پروژه های تحقیقاتی می شود!
اما در مورد LowerPro یکسری مطالب را باید خدمتتون عرض کنم!
شرکت LowerPro برند اختصاصی کیف های لوازم عکاسی شرکت LoweAlpine هست که کار اصلیش تولید محصولات فنی کوهنوردی (بخصوص پوشاک و کوله پشتی) می باشد.
کلا برند LoweApline از برند های گران لوازم کوهنوردی می باشد و بر خلاف ایران که کوله پشتی های LoweApline خیلی طرفدار ندارده، در دنیا این کوله ها جزو برندهای معروفتند و البته تولید شده در چین!!! (اگر دقت داشته باشید کوله پشتی های فنی شرکت LowerPro هم دارای قیمت و مشخصات فنی بالایی هستند) این قیمت بالا هم بخاطر تکنولوژی و فناوری استفاده شده توسط این شرکت می باشد!
حالا شما در نظر بگیرید یک شرکت ایتالیایی با این گستردگی حاضره بدون نظارت کامل روی محصولاتش اجازه فروش کالا را بدهد؟ پس چینی یا غیر چینی بودن محصول وسیله ای شده صرفاً برای افراد سودجو در کشور ما!!!!!
و البته این نکته را در نظر داشته باشید که برخی از دوستان واردکننده محصولات هم ممکنه به منظور سود بیشتر اقدام به جعل برخی مدل های مطرح و گران برند های معروف کنند که برای رفع مشکل احتمالی پیشنهاد می شود از فروشندگان و نمایندگی های رسمی خرید بفرمایید!