فكر نمي كنم شما دنبال همچين كيفهايي باشيد ولي يكي از فروشگاهها در سايتش اعلام كرده است به زودي كيفهاي رزيني از برند HPRC را عرضه خواهد نمود:
H P R C | High Performance Resin Cases
فكر نمي كنم شما دنبال همچين كيفهايي باشيد ولي يكي از فروشگاهها در سايتش اعلام كرده است به زودي كيفهاي رزيني از برند HPRC را عرضه خواهد نمود:
H P R C | High Performance Resin Cases
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
سلام
ميخواستم بدونم آيا از دوستان كسي كيف Benro ranger Z30 رو داره؟
كلا ممنون ميشم از دوستان نظرا تشون رو در مورد اين كيف بيان كنند
ممنون
دوستان کسی میدونه این کیف های Naneu Bags C-9 رو کجا میشه تهیه کرد ؟ قبلن شرکت نورنگار داشت اما الان موجود ندارند. دست 2 تمیز هم بشه بازم خوبه.
Canon EOS 5D Mark IV+Canon EF 24-70mm f/2.8L II +Metz mecablitz 64 AF-1
سلام من یک کیفه پوزه ای بنرو z-40 دارم ، تو تمام عکسها دیدم دوربینو به شکلی که لنز به سمته پایینه داخلش قرار می دن ، ولی فکر می کنم اینظوریه وزن بدنه روی لنز می افته و نمی تونم خودمو قانع کنم دوربینو اینطوری داخلش قرار بدم ، کسی میتونه راهنمایی کنه روش قرار گرفتن صحبحه دوربین داخلش چه طوریه ؟
در ضمن الان یک فلاش و لنز اضافه هم دارم ، کبفی که همشون با هم جا بگیره ، چی پیشنهاد می کنید؟
درود
روز جمعه رفتم برج بهار کیف بخرم ، خوشبختانه دیدم نورنگار تخفیف زده و یک کیف Benro Ranger Z40 رو به قیمت 99 تومن خریدم در صورتی که توی بازار این کیف رو 130-150 قیمت گرفته بودم فکر میکنم شرایط خوبی برای خرید با تخفیف تا آخر اسفند هست مدل های دیگه رو متاسفانه نپرسیدم ولی Z30/Z40 رو به همین قیمت 99 میداد .گفتم مطرح کنم تا اگر دوستان خرید دارن یک سر بزنن به برج بهار
پیروز باشید
Benro-Ranger-Zoom_d.jpg
/سیاوش فتحی
نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
لیست تجهیزات
خوشبختانه کیف دلخواهم رو در یکی از فروشگاه های اینترنتی پیدا کردم. ولی نمی دونم ابعادش جوری هست که کانن 70D رو همراه با لنز کیت 18-135 متصل به اون در خودش جا بده یا نه. کیف مورد نظرم این هست:
tamrac | Explorer 2
اگه کسی از دوستان اطلاع داره که این کیف گنجايش اين دوربين و لنز رو داره یا نه ممنون میشم راهنمایی کنه.
ویرایش توسط Ali M.Rezaei : Friday 7 March 2014 در ساعت 22:27