درکیف من دوربین توسط دیواره ها مهارشده ولی تقریبا همه وزن دوربین از طریق لنز به کف کیف واردمیشود(فضای خالی بین دوربین ودیواره کیف وجود ندارد)
ایا در این حالت به دوربین اسیب نمی رسد؟
درکیف من دوربین توسط دیواره ها مهارشده ولی تقریبا همه وزن دوربین از طریق لنز به کف کیف واردمیشود(فضای خالی بین دوربین ودیواره کیف وجود ندارد)
ایا در این حالت به دوربین اسیب نمی رسد؟
شادیها وزیباییها را ثبت کن.شاید دیگر تکرار نشوند...
کف کیف به اندازه دهنه لنز یک تیکه ابر دوخته شده است
کیف های زیادی رو دیدم که این مکانیزم رو دارن
به نظر شما برای محافظت از دوربین نیاز هست هم اکنون کیف جدیدی تهیه کنم؟یا اینکه بعد از تهیه سایر تجهیزات در چند ماه اینده؟
به نظر شما بهترین شکل قرار گرفتن دوربین در کیف چیست؟
ویرایش توسط Mh.Shahnazar : Friday 22 August 2014 در ساعت 09:15
بستگی به لنز شما و کیفتون داره اگر کیت 18- 55 دارید به پهلو ولی اگر لنز بزرگه رو به لنز به سمت پایین ولی کیف باید دوربین رو محدود کنه که لنز با کف کیف برخورد نکنه
مانت اگر فلزیه به پهلو هم میشه
اگر با کیف مداراکنید و ندوید در هر شکل مشکلی پیش نمیاد
کیف من شانه اویزه از این ارزون قیمتها هست
IMG_2712.JPGIMG_2713.JPGIMG_2716.JPGIMG_2717.JPG
درود
من تا بحال فکر می کردم منظور شما کوله پشتیه! بخاطر همین هم در یکی از پست ها زدم به کمرتون آسیب می رسونه!
در مورد این کیف و این سری کیف ها چون وزن روی لنز قرار می گیره اگر لنز در حالت بسته باشه (تمام طول لنز داخل باشه) مشکل خاصی وجود نداره بخصوص که کف آن هم دارای ابر هست!
ولی اگر کیف در اثر هر اتفاقی از روی دوش شما به زمین بیفتد بدلیل نرم بودن کف کیف حتما لنز دوربین و حتی خود دوربین آسیب خواهد دید!
پیشنهاد می کنم اگر برای شما مقدوره کیف را عوض کنید و اگر برای شما حجم وسایل اضافی مهم نیست این کیف از CaseLogic که دقیقا شبیه همین کیف هست مناسبه!
Case Logic SLR Zoom Holster SLRC-201
همانطور که در یکی از تصاویر مشخص هست این کیف یک لایه جدا کننده بدنه از لنز داره که باعث کاهش فشار لنز از روی بدنه در اثر ضربه خواهد شد و کف کیف هم از جنس سختی ساخته شده است!
این کیفها برای کسانیه که لنزشون ثابته و برای شما مناسب نیست من شخصا چون همیشه یادم میره لنز رو جمع کنم کیفی انتخاب میکنم که دوربین رو از پهلو جا بگذارم یا اینکه بتونه دوربین رو fix کنه
case-logic-slr-camera-backpack-dcb-309.jpg
vanguard-ziin-47.jpg
vanguard-ziin-47.jpg
tenba-discovery-mini-photolaptop-messenger.jpg
tenba-messenger-camera-bag-small.jpg