از دوستان محترم بابت کمکتان متشکرم
فعلا باتوجه به فرمایشات دوستان از بابت دوربین خیالم راحت شد
دلیل تهیه این کیف هم این بود (دوهفته پیش)من برای خرید 100dرفته بودم ولی700dگرفتم بودجه ای برای کیف نموند
البته در چند ماه اینده با تهیه تجهیزات اضافی کیف مناسبی تهیه خواهم کرد
شادیها وزیباییها را ثبت کن.شاید دیگر تکرار نشوند...
سلام خدمت دوستان گل فروم.من تصمیم دارم یه کوله برای تجهیزاتم تهیه کنم ولی محدویت بودجه دارم.بودجه ای که مدنظرمه 200 تومنه.تقریبا خیلی از صفحات روخوندم وبه دوسه گزینه برخوردم.ولی تصمیم نهایی رونتونستم بگیرم لذا از دوستان تقاضادارم در این خصوص راهنمای و کمک بیشتری کنن .ببینید همونطورکه درابتدا گفتم برای خرید کوله محدودیت بودجه دارم200نهایت باکمی افزایش بودجه.برندکوله برام مهم نیست (تعصب رو برندخاصی ندارم)قابلیت حمل لپتاپ هم برام اهمیت نداره .بندحمل سه پایه داشته باشه ودرنهایت ظرفیت حمل یک بادی حداقل سه لنز با فلاش ودیگرملزومات اعم از باطری و سارژروموبایل.
این سه گزینه هم از تبادل نظر دوستان در تاپیک های گذشته تایید شده که به بودجه من نزدیکن:1)ونگارد ادابترvanguard adaptor46-48
2)benro journo100-400
3)benro beyond b200-100
درود
بنده شخصا به دلایلی که قبلا در تاپیک ها خدمتتون عرض کردم، نظرم روی Vanguard 48 هست
در بین مدل های برنو هم به این ترتیب
1- Berno Journo 100-400
2- Berno Beyond b100-200
اما دلیل،
بنظرم فرم گزینه دوم بیشتر شبیه یک چمدان هست و تقسیم وزن صحیح نداره!
در مورد اعداد که بیان کننده حجم هستند به نظرم بهتره حجم های بالاتر را بگیرید برای روز مبادا!
ارادتمند
نه من هم نظرم روی ونگارد بیشتر بود!
ولی بین برنو ها این دسته بندی را انجام دادم×
یک بار دیگر متن قبلی را مطالعه بفرمایید!
درود
بنده شخصا به دلایلی که قبلا در تاپیک ها خدمتتون عرض کردم، نظرم روی Vanguard 48 هست
در بین مدل های برنو هم به این ترتیب
1- Berno Journo 100-400
2- Berno Beyond b100-200
دوستان من بین سه تا کیف مردد شدم. دوستان حرفه ای لطفا راهنمایی کنند کدام مناسب تر است :
lowepro Inverse 200
Vanguard outlawz 17z
Vanguard vojo 25
ویرایش توسط msh2200 : Tuesday 26 August 2014 در ساعت 15:59