[CENTER][/CENTER]
دوستان بین این دو کیف کدوم یکی رو توصیه میکنید؟
اولی CompuRover AW:
http://products.lowepro.com/product/...AW,1923,16.htm
و دومی CompuPrimus AW:
http://products.lowepro.com/product/...AW,2110,19.htm
اولی ۲.۴ کیلو وزن داره ولی دسترسی به دوربین سختتره.دومی یک کیلو سنگینتره (۳.۵ کیلو) اما دسترسی به دوربین بدون در آوردن کیف امکانپذیره.از اون جایی که میخوام این کیف همه جا همراهم باشه ۳.۵ کیلو وزن زیادیه اما میترسم از خریدن CompuRover هم به خاطر این که در آوردن دوربین مشکلتره پشیمون بشم.البته انگار کیف لپتاپ CompuPrimus AW جدا میشه و از وزنش کم میشه.
قیمت هر دوم هم الان تقریباً یکیه.اولی ۲۱۰ و دومی (با فروش ویژه تابستانی) ۲۲۰
ممنون میشم اگه نظرتون رو در مورد این کیفها بگید.اگه دارید یا دیدید و امتحان کردید.اگه پیشنهاد دیگهای هم در همین حدود و با همین مشخصات دارید خوشحال میشم بشنوم.
درود
فکر کنم در قیمت اشتباه کردید، چون Compu Primus AW قیمتش 300 هزار تومان است.
و قیمت Primus AW قیمتی است که شما فرمودین.
میدانید به نظر من باید در انتخاب کیف حسابی آینده نگری کرد . نگاه نکنید آلان چی دارین، فکر کنید تجهیزانتی که میخواهید بخرید ( خیلی ها فکر میکنند که همین تجهیزات رو فقط خواهند داشت و ابدا دیگر چیزی نمی خرند) یعنی تجهیزاتی با سایزهای استاندارد. درونش جا میگیرد؟
مثلا لنزی به طول لنز 70-200 در همه برند ها مشابه است ببینید جا میگیرد و تعداد لنز هایی را که میخواهید بخرید درونش جا خواهد گرفت. چون این کیف ها اغلب جاهایی دارند مثل جیب و فضاهایی که به درد خورده ریز میخورد البته مفید است اما فکر میکنم کیفی مثل CompuRover AW نمونه یکی از آنهاست که کلی فضا را حروم کرده کیف به این بزرگی توش یک 70-200 جانمیشه!
دوستان اغلب مجبور میشوند با خرید تجهیزات جدید مدام کیف های جدید تر تهیه کنند یکیش خود من !
موفق باشید
انوش
خدمت شما عرض كنم كه CompuRover AW كيف خيلي خوبي هست.(خودم استفاده مي كنم به همراه nova 4)
ولي اينكه براي همه وقت همراه شما باشه و در محيط هاي شهري بخواهيد استفاده كنين
شرايط مشكل خواهد شد. كوله هاي اينچنيني براي سفر هاي بيرون از شهر مناسب هست.در شهر تا بخواهيد دوربين رو حاضر كنين به قول دوستمون سوژه از دروازه شهر هم بيرون رفته.هم چنين استفاده از اين در تاكسي و مترو و ... خيلي سخت خواهد بود .
نكته آخر اينكه آيا نياز هست همه وسايل خودتون رو هميشه همراه داشته باشين يا نه؟
-با جناب اونش خط رو خط شديم.
انوش جان چطور 70-200 توش جا نميشه؟150-500 هم راحت توش دراز ميكشه.
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
ممنون دوستان.
قیمت رو توی سایت تجهیزات عکاسی دیدم.هر دو کیف قیمتشون توی این سایت هست.الیته Compu Primus AW از ۲۴۰ به ۲۲۰ رسیده با تخفیف.فکر کنم در قیمت اشتباه کردید، چون Compu Primus AW قیمتش 300 هزار تومان است.
و قیمت Primus AW قیمتی است که شما فرمودین.
راستش الان یه کیف naneu pro c100 هم دارم:خدمت شما عرض كنم كه CompuRover AW كيف خيلي خوبي هست.(خودم استفاده مي كنم به همراه nova 4)
ولي اينكه براي همه وقت همراه شما باشه و در محيط هاي شهري بخواهيد استفاده كنين
شرايط مشكل خواهد شد. كوله هاي اينچنيني براي سفر هاي بيرون از شهر مناسب هست.در شهر تا بخواهيد دوربين رو حاضر كنين به قول دوستمون سوژه از دروازه شهر هم بيرون رفته.هم چنين استفاده از اين در تاكسي و مترو و ... خيلي سخت خواهد بود .
نكته آخر اينكه آيا نياز هست همه وسايل خودتون رو هميشه همراه داشته باشين يا نه؟
[IMG]http://i31.*******.com/21evvxd.jpg[/IMG]
اما میخوام یه کیف کوله پشتی داشته باشم که دوربین و لپتاپ (لپتاپ کمتر) همراهم باشن.دانشگاه و سفر و ... جای وسائل شخصی هم داشته باشه که برای سفر راحتتر باشم.تجهیزات چندانی ندارم و فکر هم نمیکنم تا مدتی اینقدر تجهیزات داشته باشم که این کیفها برام کوچک بشن.اگه شد اون موقع میشه به یه کیف بزرگتر فکر کرد.
این کیفها رو چون از نزدیک ندیدم نمیدونم ابعادشون چطوره.امیدوارم این قدر بزرگ نباشن که نشه همیشه همراه آدم باشن.
سلام بر جناب یاسین محمدی عزیز حدس میزدم اگر از این کیف بد بگم سرو کارم با شماست:biggrin:
میدانید خود من مدتی است که در گیر و دار انتخاب یک کیف هستم و یکی از معیار هام هم جا گرفتن یک 70-200 نصب شده روی بدنه است. طول این لنز تقریا 22 سانت هست با بدنه بیشتر هم میشود.
در سایت خود lowepro:
ابعاد کیف رو مشخص کردهکد:http://products.lowepro.com/
در کیف هایی مثل CompuTrekker AW
که یک فضای طولانی برای یک لنز بلند به درازای خود کیف دارد، سایز فضای داخلی کیف رو هم که :
Size(Interior): 28 X 12.5 X 38 cm مشخص کرده قطعا جا میشود اما کیف
CompuRover AW که کل کیف را به دوقسمت تقسیم کرده و تنها در قسمت تحتانی آن جا برای لنز و بدنه گذاشته چگونه جا میشود قسمت بالایی هم که کوچک است و تازه برای لنز امن نیست چون چیزی برای نگهداری لنز نگذاشته. عکسهای خود سایتش اینطوری نشون میده،
[IMG][/IMG]
اتفاقا برام سوال بود شما با وجود داشتن چنین لنز هایی چطور از همچنین کیفی استفاده میکنید...
اما در مورد قیمت کیف CompuPrimus AW از سایت مرکز تجهیزات حرفه ای:
موفق باشید
انوش
حالا خوشبختانه برای من لنز ۷۰ - ۲۰۰ روی دوربین چندان مهم نیست.اگه قیمت CompuPrimus AW این قدر باشه که دیگه به درد من نمیخوره.قیمتش رو توی PDF ای که برای فروش تابستانی گذاشته بودن دیدم.ملاحظه بفرمائید:
[IMG]http://i30.*******.com/1yv5sx.png[/IMG]
Canon EOS 40D + Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM + Manfrotto 190XPROB + Manfrotto 322RC2 + Lowepro Compurover AW
دوستان کیف Lowepro Off trail 2 برای تجهیزات من مناسبه ؟ دوربینم به همراه لنز سیگما سی سانتیمتر میشه.
البته یک تک پایه هم باید حمل کنم..
یک بار که 120 تومان پول کیف دادم و اینسری حسابی زورم میاد پول کیف بدم!!
کیف های کیس لاجیک بنظر میاد بهتر باشن،کیف های این شرکت در ایران پیدا میشه؟
ویرایش توسط vbigdeli : Saturday 25 July 2009 در ساعت 03:07
وحید بیگدلی