كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
من ابتدا می خواستم یه کیف تک بند خریداری کنم با رایزنی که کردم دوستان منو منصرف کردن
الان می خوام یه کوله پشتی خوب بخرم تجهیزات عکاسی هم یه دوربین(70d( و یه لنز 18-135 و سه پایه احتمالا
پیشنهاد دوستان VANGUARD ADAPTOR بود اتفاقا منم تو تصاویر اینترنتی ازش بدم نیومد و نکته خوبش هم اینه که تبدیل به تک بند هم می شه
اگه پیشنهاد بهتری دارید بفرمایید . اگرم اینو پیشنهاد می کنید کدوم سایزش رو بگیرم ؟ کوچیک ؟ متوسط؟ بزرگ ؟ آخه از 41 تا 48 داره
بودجه هم حدود 300 البته اگه واقعا دوستان اصرار بر گزینه های گرون تر دارن حتما پیشنهاد بدن تا سبک سنگین کنم
دوست عزیز می تونید گزینه های زیر رو هم از برند ونگارد در نظر بگیرید که با توجه به مدل، سایزهای متفاوتی هم دارند. در نظر داشته باشید اگه در آینده امکان بیشتر کردن لنزهاتون هست سایز بزرگ بردارید اگه که نه سایز مناسب تجهیزات فعلیتون کفایت میکنه.
Skyborne - Vanguard Camera Bags - BY SERIES
2GO - Vanguard Camera Bags - BY SERIES
UP-Rise II - Vanguard Camera Bags - BY SERIES
The Heralder - Vanguard Camera Bags - BY SERIES
Quovio - Vanguard Camera Bags - BY SERIES
در ضمن برای اینکه سریعتر به جواب و مدل دلخواهتون برسید و به طور کلی انتخاب مناسب و راحتتری داشته باشید فاکتورهای زیر رو در نظر بگیرید.
1. جا برای سه پایه.
2. امکان دسترسی به دوربین همراه با لنز متصل از طرف جانبی دوربین.
3. امکان تک بند شدن یا دو بند شدن.
4. دارای کاور ضد باران.
5.سیستم air در پشت کوله جهت جلوگیری از تعریق در حملهای طولانی مدت.
6.بند کمر که باعث تحمل قسمتی از وزن کوله میشه( در صورت داشتن تجهیزات زیاد و سنگین)
7. محفظه لپ تاپ
در آخر هم کوله رو امتحان کنید ببینید راحتید یا خیر سپس اقدام به خریداری کنید.
1 بار دیگه بخون
من میگم الان کیف به اون بزرگی رو حمل کنه برای یک دوربین با لنز؟
اگر همون سه پایه را در نظر دارید ارتفاعش 50 سانته در حالت بسته 43 که داخل بعضی کیف ها جا میشه ولی شما حساب کنید اول چی دارید و چقدر فضا لازمه ضمن اینکه خودش کیف داره
نصب سه پایه روی کیف برای دشت و کوه خوبه ولی در خیابان زیادی جلب توجه میکند
پیشنهاد من کیف کوچک بگیرید بعدا تجهیزات بیشتری گرفتید کیف بزرگتر و گرونتر بردارید
و یا یک مدلی بردارید که داخلش سه پایه جا بشه
MAN-MBSB390-7SW-01.jpg
MAN-MBSSC3-1BC-01.jpg
اگر میتوانید کیف را حضوری و پس از خرید تجهیزات تهیه کنید و تجهیزات رو عملا داخلش تست کنید
این یک مورد مانند خرید کفش آنلاین مشکله
در سری های کوچک من Case Logic را خیلی دوست دارم خیلی با بدن خوب هماهنگ میشه
Case Logic SLRC-205 SLR Camera Sling
ویرایش توسط siosha : Sunday 21 September 2014 در ساعت 20:45
درسته تجهیزات اندکه و حالا حالا ها هم چیزی برای عکاسی بهش اضافه نمی شه ولی دوس دارم یه کوله بگیرم با حداقل اندکی جا اضافه برای تجهیزات غیر عکاسی
ماشالله شما که همه گزینه ها رو با هم پیشنهاد دادید
1. جا برای سه پایه داشته باشه حتما
2.امکان دسترسی به دوربین از کنار کوله باشه ترجیحا مگر اینکه دوستان مثل کوله تک بند دلیل فنی برای ردش داشته باشن
3.دو بند باشه حتما اگه امکان تک بند شدن داشته باشه چه بهتر
4و 5 .داشت بهتر نداشت هم مهم نیست
6. بند کمر دست و پا گیره ترجیح می دم نداشته باشه اگرم داشت مثل کوله پشتی های کوهنوردی امکان جداسازی از کوله براش باشه
7.نیازی ندارم
اکثر خواسته هام روVANGUARD ADAPTOR داره اگه مدل بهتری مد نظر دارید معرفی کنید در مورد سایز هم نظر بدین لطفا
در مورد محافظت از تجهیزات و ضد ضربه بودن برام خیلی مهم با توجه به اینکه من کوله رو در خیابون استفاده نخواهم کرد و مصرفم در بیابونه ازش اگه چفت و بستش خوب باشه که کمتر گرد وخاک بهش نفوذ کنه چه بهتر
تنها دلیلی که من میگم کیف کوچک بردارید اینه که شما کیفی بردارید که اندازه تجهیزات باشه کیف تک بند فقط زمانی خوبه که شما وسایل سبکی دارید (کمتر از 2 کیلو) ولی اگر سنگین باشه واقعا خسته کننده است
به نظرم اگر میتوانید تشریف ببرید حضوری کیف رو ببینید خیلی بهتره من اون کیف رو دیدم خیلی عمق داره
نکته دیگر راحتی روی پشت است تا زمانی دو سه تا کوله خوب روی پشتتون تست نکنید متوجه نمیشید کوله بد چیه :D
به این هم نگاهی بکنید که برای تجهیزات شما کاملا کفایت میکند
Lowepro Inverse 200 AW
Lowepro Inverse 100 AW