Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
درود
شرکت معروف LowerPro یک کوله دو منظوره عکاسی از سری Sport را معرفی کرده که همچنان نشان از عزم جدی این شرکت در هماهنگی با شرکت Lowe Alpine در تولید کوله های سری Sport داره
Photo Sport BP AW II
نکته ای که خیلی این کوله را برای من جذاب کرده سیستم تعلیق وزن پشت کوله هست که واقعا نشان از طراحی منحصر به فرد و حرفه ای آن هستاین کوله پشتی هم همانند مدل های قدیمی دارای قابلیت حمل همزمان لوازم همراه در یک پیاده روی یک روزه و ابزار عکاسی می باشد.
ارادتمند
سلام خدمت دوستان . تجربه به من ثابت کرده هیچ مارک دیگه ای بجز لوپرو نمیتونه مطمئن و با کیفیت باشه . البته طراحی های هوشمندانه اش رو هم نباید فراموش کرد و این نکته سنتی که لوپرو فقط داره کیف تولید میکنه رو هم باید اضافه کرد :) . برای مثال کیفیت بنرو ، ونگارد رو از نزدیک دیدم . راحت باز نمیشد بنرو . زیپ گیر میکرد توی الیاف پارچه و بسیار نرم و شل و ول بود . تقسیم وزن و ایجاد این توازن خیلی مهمه. من مدل Lowepro Inverse 200 AW رو دارم که مطمئنا الان موجود نیست (البته بعضی اوقات تو یه سری مفازه ها یه چیزایی از قدیم هست که آدم باورش نمیشه لوپرو رانر ۳۵۰ رو کمی پیش تو یه مغازه پیدا کردم ۲۰۰ هزارتومن ارزانتر از همه جا طرف خسته شده بود ازش میگفت میدونم ۶۸۰ قیمتشه اما ۴ ساله اینجا آویزونه :) ) مدتها خیلی کم ازش استفاده کردم چون خیلی وسواس دارم برای بردن تجهیزات(بیش از حد وسیله با خودم میبرم) . اما این روزها خیلی بیشتر دوستش دارم و دائما باهامه . اصولا شانه آویزها برای حمل کمی راحتتر از کوله پشتی هستند و دسترسی بهتری هم دارند . دقت کنید حتما مدلی رو بگیرید کمربند برای دور کمر هم داشته باشد . اینکار امنیت و راحتی دوچندانی رو نصیب شما میکنه . موفق باشید .
Nikon D750 & D7200 - Tamron 24-70 f2.8 di vc - NIKKOR 50mm f/1.8G - Sigma 10-20 f4,5.6 - Nikon Sb800,Sb700,Godox TT685N - Lowepro Inverse 200 AW - Lowepro runner 450 aw - Gopro 4Black - Dji Osmo
درود
این بخش حرفتون (البته قسمت اولش) بزرگترین اشتباه رایج در ایرانه!
اصولا بند کمربند کوله پشتی و یا کیفت های شانه آویز سنگین وسیله حفاظت از کیف نیست! وسیله کنترل وزن، و انتقال وزن کیف به مرکز ثقل بند و انتقال آن از طریق پاها به زمینه!
حالا بماند برخی دوستان یک کوله 90 لیتری که وزنش حدود نصف وزن خودشون هست را با یک بند شانه روی کول می اندازند و وقتی هم بهشان گفته شود چرا اینطوری انداختی، با تمسخر مدعی قوی بودن بدن، ورزش کردن مداوم می شوند!
بعد جالبه وقتی سه چهار سال از این روش استفاده می گذره مجبور می شوند برای درمان درد کمر به پزشک مراجعه کنند و هزینه های زیادی را متقبل شوند.
ارادتمند
ویرایش توسط msh2200 : Thursday 6 August 2015 در ساعت 13:57
درود
فعلا تازه معرفی شده!
در حال حاضر هم ممکنه از جاهایی مثل قشم و اینطور جاها بصورت سفارشی امکان تهیه کردن داشته باشه
شرکت LowerPro زیر مجموعه شرکت LoweAlpine هست که بصورت تخصصی لوازم کوهنوردی و طبیعت گردی تولید می کنه و در واقع تولید کننده لوازم عکاسی این شرکته! بنابراین امکان مقایسه این برند با برندی مثل Vangourd وجود نداره!اختلاف کمی و کیفی بین rover pro و sedona 51 خیلی زیاد هست؟
در حال حاضر مدلهای قدیمی تر این شرکت مثل Lowepro Photo Sport 200 AW باید تو بازار پیدا بشه و احتمالا هم خیلی گران نباید باشه!
البته مدل جدید کامل تر و بنظر از نظر سیستم پشت کوله فنی تر میاد!
دوستتون لوازم تخصصی عکاسی دارند؟واسه یه دوست طبیعت گرد میخوام.
ارادتمند
خیلی خیلی ممنون از پاسخ بسیار کامل شما
بله 70d+18-200+50 f1/8
اگه اینطوره که شما فرمودید بهتره صبر کنه تا عرضه عمومی به بازار.