بنده مدتی هستش به دنبال خرید کیف مناسبی هستم که علاوه بر امکان نصب سه پایه نسبتا بلندم (Benro 1570F) و توزیع وزن مناسب آن (نصب جلوی کوله پشتی؟) امکان حمل تا لنز تله 300 را داشته باشد. فعلا مسئله یک بدنه و چندلنز و فلاش و احتمالا لپ تاپ 14 اینچ مطرح است. خودم گزینه هایی مثل Benro Ranger Pro 400N رو دیدم. لطفا دوستان اگر گزینه مناسبی با قیمت معقول سراغ دارند، راهنمایی کنند.
درود
نگاهی هم به Vanguard UP-Rise II 46 یا 48 بندازید!
بنظرم در شرایطی که در بازار محصولات LowerPro کم هست و گران این مدلها گزینه های خوبی هستند!
درود
برای این دوربین هم با توجه عدم وجود کیف های LowerPro پیشنهاد های زیر را برای شما دارم
1- Vanguard BIIN 21
2- Vanguard Vojo 28 (نسبت به مدل قبل فضای بیشتری داره)
3- Vanguard Quovio 36 (اگر با دید آینده نگری نگاه کنید و امکان افزایش ابزار را دارید )
اگر هم LowerPro گیر آوردید که این مدلها خوبه
1- Lowepro Nova Sport 17L AW
2- Lowepro Urban Reporter 350
ارادتمند
درود
من از کوله کوهنوردی استفاده می کنم و از این کوله ها استفاده نکردم تا به حال!
در اون سری کوله مهم نحوه چیدن بار هست و اگر درست تقسیم انجام شود نه اتفاقی نخواهد افتاد!
اما در مجموع بدلیل وزن زیاد لوازم مجبور شدم برای برنامه های هفتگی یک سه پایه سبک تهیه کنم که البته در بخش سه پایه به تفصیل توضیح دادم!
در مجموع اینکه بهترین راه استفاده از تجهیزات سبک هست ولی برای برنامه مثلا 1 روزه در صورت تقسیم بار صحیح در هر کوله ای مطمئنا مشکلی پیش نخواهد آمد
مضاف بر اینکه شما می توانید با یک جستجو در این خصوص در نت اطلاعات خوبی بدست آورید.
اما بعنوان پیشنهاد نهایی، چرا دنبال کوله های سری Camp ونگارد یا LowerPro نمی روید؟
البته ممکنه فضای قرار گرفتن لب تاب نداشته باشند ولی مطمئنا با نیازهای مشابه نیاز شما استاندارد سازی شده اند!
نیاز بود براتون می توانم لینکهاشون رو بفرستم!
ارادتمند
دوستان کسی کوله های این شرکت رو در ایران دیده؟
Langly Camera Bags
دوستان بنظرتون 150-600 سیگما سری c رو میشه تو Benro B300N جا داد؟ :D
6D,70D,1100D
24-70mm f2.8L II, 400mm f5.6L, 70-200mm f4L, 50mm f1.8 STM, 55-250mm STM
درود
در تصاویر این کیف مشاهده کردم که یک لنز 200-70 متصل به بادی در کیف قرار گرفته!
بنظرم با تغییر پارتیشن های داخلی کوله می توانید کارهایی انجام دهید.
یک راه دیگه هم اینه که ابعاد دقیق لنز را از سایت سازنده (ارتفاع بیشتر اهمیت داره) ببینید و بعد با یک متر تست کنید.
ارتفاع لنز تامرون حدود 30 الی 35 هست و دور لنز هم حدود 100 در نظر بگیرید.
ارادتمند