دوستان بدنبال خرید کوله لوپرو از سری اسلینگ شات 202 یا 302 هستم. کسی جایی سراغ نداره که از این سری داشته باشن ؟
اگر قیمت هم دارید که عالیه.
در حال حاضر اسلینگ شات 100 دارم و بشدت ازش راضیم ولی کم کم وسایلم دارن زیاد میشن.
در ضمن مثلا 200 با 202 یا 300 با 302 چه تفاوتی دارن ؟ من که متوجه تفاوتشون نشدم.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
ممنون از ارائه تجربیات !
بجز مدلی که عرض کردم، دنبال مدلی هستم که شرایط زیر رو داشته باشه:
1. جای یک فول فریم بهمراه لنز متصل مثل 24-70 ( آینده نگری )
2. جای سه لنز اضافه ( ماکرو 105 سیگما - 50مم اف 1.8 و یه دونه دیگه که هنوز معلوم نیست چیه ! )
3. فلاش
4. شارژر
5. فیلتر و ریموت و ....
6. دسترسی سریع به دوربین
7. تا جای ممکن جمع و جور
راستش از همین 100 اسلینگ شات خیلی راضی بودم. حیف جای کمی داشت. میترسم سری 202 هم جای زیادی نداشته باشه.
سری 300 هم که قربان قد و بالایش بروم...
اینستاگرام
امین جان، بنده 2 سال پیش از دوستان بندر یه کوله Kata تهیه کردم که کیفیتش الحق مناسبه و به نظرم نسبت به برندهای دیگر بسیار هم زیباست(البته ونگارد هم به نظرم زیبا طرح میزنه اما کیفیتش رو نمیدونم) و امکانات مد نظر شما رو داره، جای لپ تاپ و کاور بارون هم داره و از لحاظ برندی هم بسیار معتبره.
فقط یه چیزی جالب بود منفروتو از روی همون طرح ها کوله تولید کرد.
اینستاگرام
من با این نظر موافق ترم. کلا دید مثبتی به این کوله ها ندارم مثلا همان سری 200 photo sport را که از نزدیک دیدم، به هیچ وجه قابل مقایسه با کوله های برندهایی همچون Deuter، Black Diamond، Karrimor که برندهای مطرح در کوله پشتی(مخصوصا در کوهنوردی) هستند نمی باشند.
به نظر من این سری از کوله های لوپرو خیلی وسوسه کننده هستند ولی نباید گول تبلیغات قوی آنها را خورد؛ مخصوصا برای افرادی که در طبیعت گردی جدی هستند.
بهترین کار این هست که دوربین را با یک کیف شانه آویز درون کوله پشتی خود قرار بدهیم. یا اینکه زمان هایی که از دوربین زیاد استفاده می شود و نیاز هست دوربین دم دست باشد کیف شانه ای را به صورت ضربدری روی شانه مان داشته باشم(روی کوله پشتی اصلی).
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
Kata 3N1-35PL
این سایت هم برای خرید مد نظر داشته باشید بسیار کمکتون می کنه گرامی؛ به هر حال تحلیل های کامل و جامعی برای کوله ها داره که خیلیاش تو وطن ما دیده نمیشه یا کمتر دیده میشه و بهتر از لوپرو نباشن کمتر نیستن.
درود
این ها برندهای اروپایی بازار هستند و تازه ما هنوز برند های خاص و معروف دنیا را داخل ایران ندیدم و یا به ندرت مشاهده کردیم.
شاید مهمترین چیزی که برای یک کوله پشتی (فرای بحث عکاسی و طبیعت گردی) مهم باشه داشتن راحتی بالا به واسطه مرکز ثقل مناسب و وزن پایین باشه که مثلا بر خلاف بازار ایران باعث شده در دنیا Deuter به عنوان برند 5 تا 7 به بعد رده بندی شود.
همین شرکت اصلی لوور پرو که به نام LoweAlpine معروف است را اگر در منیریه کوله های سالهای گذشته اش را بررسی کنیم شاهد وجود تکنولوژی هایی هستیم که در جدید ترین کوله های عکاسی هم یافت نمی شود. بخشی از این مسئله بخاطر نوع کاربرد این کوله هاست.
بنده شخصا روش شما را انجام می دهم. یک شانه آویز ساده که بصورت ضربدری به همراه یک کوله Millet Odesse استفاده می کنم و بسیار هم راضی هستم.
در مواردی که نیاز به حمل لنز و یا ادوات جانبی باشه هم از یک کوله بزرگتر Salewa Caphorn بهره می برم که دیگه مشکلی نداشته باشم.
در کنار برندهایی که فرمودید اجازه بدید دو سه برند که اتفاقا محصولاتش در ایران هم یافت می شه را معرفی کنم که جزو برندهای اروپایی هستند
1- vaude
2-Ferrino
BACKPACK X.M.T. 60+10
3- Tatanka
ارادتمند
درود ، دوستان عزيز
بنده هم مدتي هست كه به دنبال كوله براي تجهيزاتم بودم كه با توصيه آقا مصطفي و ساير دوستان به لوپرو رسيدم . امروز كه به سايت معرفي شده آقاي ايمان سرزدم ، بالاترين امتياز به Lowepro Transit Sling 350 AW داده شده بود و پس از كمي جستجو ،به فروشگاه اينترنتي معروفي رسيدم كه مدل 250 آنرا داشت و گفتند بخواهيد برايتان تهيه ميكنيم .
قيمت هم 650 هزار تومان اعلام شد كه با مدل Lowepro Pro Runner 350 AW هم قيمت است .با اين تفاوت كه از وزن كمتر به ميزان 1/1 كيلو برخوردار است و دسترسي سريع از امكان بسيار كاربردي آن مي باشد. تمامي مشخصات ديگر همانند مدل Runner است :
يک دوربین حرفه ای DSLR با لنز متصل شده200-70میلی مترf/2.8 (نيكون دي 800 با گريپ) به صورت افقي يا يك دوربين حرفه اي با گريپ با لنز متصل 300 ميليمتر بصورت عمودي و 1 تا 2 لنز یا فلاش اضافی،لوازم جانبی(کارت حافظه، کابل، باتری، شارژر) ،یک سه پایه کوچک و لپ تاپ تا 15 اینچ، بند کمر، کاور باران(Rain cover) .
در صورت درخواست ، آدرس فروشنده پ .خ ميشود.
ارادتمند
غلامرضا فرخ نسب
درود. لطف بفرمایید آدرس ارسال کنید چند مدل ازشون استعلام کنم.
این سری کوله ها برای من و تجهیزاتم زیادی بزرگ هستن. جثه کوچک بنده با سایز این کوله ها همخوانی نداره وگرنه یک فلیپ ساید 400 عالی سراغ داشتم
دوستان مدلی همسان با Lowepro Slingshot 202 یا 302 سراغ ندارن ؟
پ ن : البته Flipside 300 هم جمع و جوره و با وسایل بنده همخوانی داره.
یک مشکلی که بنده با سری Slingshot داشتم هنگام تعویض لنز بود. انگار در سری Flipside استفاده از کوله هنگاه تعویض لنز خیلی راحت تر و سریع تره و البته ایمن تر !
پ ن 2: واقعا بین انتخاب سری اسلینگ شات و سری فلیپ ساید موندم.
طبق استعلامی که از جنوب گرفتم SlingShot 202 و Flipside 300 یک قیمت دارن ولی حجم داخلی فلیپ ساید خیلی بیشتر هست.
میمونه نحوه استفاده که نمیدونم کدومش سهولت بیشتری داره
ویرایش توسط Amin.Zallaghi : Wednesday 19 August 2015 در ساعت 19:11 دلیل: پ ن
اینستاگرام