کسی در مورد کوله های کاتا اطلاعات داره؟ آیا برند معتبریه؟ قیمتاش چجوریاس؟
کسی در مورد کوله های کاتا اطلاعات داره؟ آیا برند معتبریه؟ قیمتاش چجوریاس؟
با سلام به دوستان گرامی
برای تجهیزات زیر چه کیف کوله ایی تا 500 تومن پیشنهاد میدید
CANON 70D
18-135Mmm + 50mm f1.4 + prime 400mm
TAMRON 90 mm macro vc
Flash speedlite 430 ex
به همراه شارژرهای دوربین و باطری فلش
دو لنز آخر بسیار غیر منتظره و زودتر از زمانیکه انتظار داشتم به لیست تجهیزات اضافه شدند!
که البته باعث خوشحالیست :D
با سپاس فراوان
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
درود،
البته جدیدا برند کاتا با منفروتو ادغام شده و از این پس کیف های کاتا تحت برند و نام منفروتو عرضه خواهند شد.
در واقع در کیفهای سری Pro Light که خودم بی صبرانه منتظرم تا وارد ایران بشه، اولین سری کیفهایی هست که تحت نام منفروتو ولی با تکنولوژی ادغامی کاتا و منفروتو عرضه میشه که نتیجه از هر جهت عالیست.
سلام به همه دوستان
من می خواستم برای دوربینم همراه با ۲ تا لنز یه کوله بخرم . می خواستم با این کوله حتما هم لپتاپم رو جابجا کنم و لوازم های جانبیشم با هاش باشه . بودجه ام تا ۴۰۰ هست و خودم lowepro fastpack 250 رو دیدم . می خوام یجوری باشه که همه کاره باشه و اگه بعدا لوازمی خریدم بتونم بازم ازش استفاده کنم . حالا می خوام نظر شما رو درباره این کیف بدونم و اگه گزینه دیگه ای هم دارین پیشنهاد بدین . ممنون
لپتاپ ۱۵.۴ و دوربین هم D5300 همراه با ۵۵-۱۸ و 50mm .
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
با توجه به بررسی فروم و سایتهای فروش آنلاین ، کلا توضیحات همه کوله پشتی ها قابلیت جا گرفتن یه بدنه و چند تا لنز همراه بود با توجه به اینکه من همیشه با دو تا بدنه برای عکاسی میرم کوله پشتی که مناسب دو تا بدنه باشه کسی سراغ داره البته میدونم که تو اکثرا کوله ها دو تا بدنه با لنز همراه میشه جا داد ولی میخوام راحتتر بشه هر دوربینی را گذاشت و برداشت
با سلام. من چندین سال هست که دو تا کوله دارم. یکیشون lowepro mini trekker AW هست. دو تا بدنه، یک لنز معمولی مثل 24-105 و یک 70-200 به اضافه چارجر ها و کابل USB و درپوش و کیف پارچه ای لنز و هود و مثلاً دو سه حلقه فیلم برای عکاسی آنالوگ داخل محفظه اصلی کوله و در جیب بیرون هم تا سه تا فلش و متعلقات دیگر رو جا دادم به راحتی. البته یه کم سنگین میشه ولی خب اونقدر جمع و جور و راحته که به صرافت تهیه یه کوله بزرگتر و جادار تر نیفتادم. حتی میشه با همین وضعیت وسایل یه تک پایه را هم از بغل قرار داد. عالیه واقعاً از نظر من.
i can feel the world through the thirsty eyes, but with my mind i can see
درود
اخیرا یک کیف از شرکت ونگارد در بازار دیدم که بنظرم بعنوان یک کوله پشتی همه کاره (لوازم عکاسی + کوله یک روزه) مورد ایده آلی بود
Vanguard Sedona 51
این کیف بدلیل قابلیت حمل استاندارد و امکانات چیزی شبیه به سری lowepro Rover Pro 45L AW باشه البته از نظر سیستم تعلیق وزن تفاوتشون مثل تفاوت پراید و بنزه!
ارادتمند