Vanguard 2GO 22 به قیمت 100 تومان گزینه خوب و با کیفیتیست.
vanguard-2go-22.jpg
Vanguard 2GO 22 به قیمت 100 تومان گزینه خوب و با کیفیتیست.
vanguard-2go-22.jpg
با سلام. و ارادت
دیشب کوله های یه شرکت امریکایی به نام thintank رو دیدم. نظرم رو جلب کرد.
نمیدونم هنوز به صورت عمده در بازار ایران وارد شده یا نه ؟
اما چند مدلی رو که موجود بود دیدم و تست کردم. کیفیت ساخت و استحکام خوبی داشت و وزنش هم مناسب بود. البته در مدلهای بزرگتر طبیعتا کمی سنگیر تر بودند.
اما بسیار جا دار و مطمئن به نظر میومدند.
فکر کنم باید در کنار برندهایی مثل کاتا و مانفروتو ( که اخیرا با هم ترکیب شدن ) و لو پرو و ونگارد و .... این برند رو هم باید به حساب اورد
لینک سایت سازنده
Camera Backpack for Professionals: Browse Backpack DSLR Camera Bags
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
با سلام
دوستان نظرتون راجب این دو کیف چیست؟
Tenba Messenger Camera Bag Medium
و
Lowepro Nova Sport 17L AW
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
جلال پارسا
فکر کنم با دیدن این ویدئو به جوابتون برسید.
www.youtube.com/watch?v=JPRANkncsuw
دوست عزیز
در مورد سایر کیف های تنبا خبر ندارم و اطهار نظر نمیکنم ولی این مدلی که دوستمون اشاره کردن من اینترنتی گرفتم و اصا کیفیت خوبی نداشت و همون لحظه با پست برگشتش زدم
مواردی که من دیدم اول اینکه شدیدا شل و وله دوم طراحیش طوریه که در اوردن دوربین از کیف خیلی سخت و وقت گیره سوم اینکه علاوه بر جثه ی بزرگش همجین جادار نیست و اینکه ضربه گیراش اصلا تعریفی ندارن
بطور کلی انگار یه کیف لپتاپ بزرگ گرفتی که دوربینو بزور توش جا میدی مخصوصا اگه گریپ هم به دوربین وصل باشه اوضاع بدتر هم میشه.
جلال پارسا
فکر می کنم بیشتر مسئله اختلاف سلیقه باشد. من دو مدل از کیف های این برند - از جمله همین مدل که دوستمون نوشتند- رو تهیه کردم و این در حالی بود که تقریبا تمامی کیف های موجود در بازار رو از نزدیک دیدم. الان هم کاملا راضی هستم.
در ضمن لطف کنید ادرس فروشگاهی که این کیف رو از آن خریداری کردید پیام خصوصی کنید تا ما هم از آن خرید کنیم. چون تا بحال نشنیده بودم مشتری بتواند جنسی را به صرف نپسندیدن مرجوع کند!
البته فکر کنم شما مدل دیگه ای را سفارش داده اید چون این مدل که دوستمون نوشتند اصلا لپ تاپی نیست و اتفاقا بسیارجادار هم هست.این هم عکس اش:
638-341.jpg
این هم عکس مدلی که احتمالا شما تهیه کرده بوده اید:
638-231.jpg