سلام
کسی از دوستان آیا تجربه داشتن این کوله رو داشته:
http://www.chare.ir/index.php?dispat...oduct_id=49355
در مشخصاتش نوشته لپ تاپ 14 اینچی توش جا میشه. خواستم ببینم این یعنی بیش تر از 14 اینچ به هیچ وجه توش جا نمیشه؟ من لپ تاپم 15 اینچ هست.
سلام
کسی از دوستان آیا تجربه داشتن این کوله رو داشته:
http://www.chare.ir/index.php?dispat...oduct_id=49355
در مشخصاتش نوشته لپ تاپ 14 اینچی توش جا میشه. خواستم ببینم این یعنی بیش تر از 14 اینچ به هیچ وجه توش جا نمیشه؟ من لپ تاپم 15 اینچ هست.
کاوه.
Nikon D3100
خاطره می شود.
سلام
بنده Lowepro Nova 170 AW کیف را دارم و تجهیزاتی که نام بردید به راحتی در آن جا میشود
کیف های تجهیزات عکاسی - صفحه 74
کیف های تجهیزات عکاسی - صفحه 77
خوب دوباره نوبت من شد.
من زمانی که برای عکاسی جدی میرفتم یه LowePro Photo Trekker AW II داشتم.
اما در طول اینسالها به مقدار لازم کهنه شده و دیگه استفاده ازش باعث خجالت است.
حالا یه نگاهی به وبسایتها انداختم.
از لوپرو احتمالن Pro Trekker 400 AW انتخابم خواهد بود:
Lowepro - Pro Trekker 400 AW
و از کاتا Bumblebee-220
http://www.kata-bags.com/bumblebee-2...8-lenses-500mm
در مورد لوپرو میدونم با چه چیزی روبرو خواهم شد. تاحالا ۴ تا کیف لوپرو داشتم. از نظر کیفیت و طراحی تکلیفم روشن هست. اما در مورد کاتا هیچی نمیدونم. چند مدلش رو بطور گذری دست دوستان دیدم.
کسی هست که از سری حرفهای هردو برند استفاده کرده باشه؟
کسی هست که این مدل کاتا رو داشته باشه؟
خبر از قیمتها دارید الان؟
یا کلن پیشنهاد دگری؟
یا کلن پیشنهاد دگری؟
چرا Bumblebee-220؟ چرا Bumblebee-222 UL نه؟
220 فکر کنم به طرز وحشتناکی گرونه!
من واسه مسافرتای طولانی یا زمانی که میخوام زیاد وسیله بردارم compu trekker plus aw رو بر میدارم اما اگه این کوله رو نداشتم به احتمال زیاد Bumblebee-222 UL رو تهیه میکردم.
ج.ابراهیمی
۲۲۲ فقط سفید رنگه؟
اگر اینجوری باشه خوب زیباست! اما کافیه یکبار باهاش برم یکی از این کارخانههای فولاد و احتمالن بعد از کار باید بندازمش تو کوره و برگردم!
دیگه اینکه احساس میکنم مقداری از فضای بالا رو به وسایل دیگری اختصاص داده که خوب لازمشون ندارم. اولویتم حمل لنزها و وسایل عکاسی هست.
نکتهی سوم اینکه ۲۲۰ رو تو سایت نوین تجارت که گویا وارد کنندش هست دیدم ولی ۲۲۲ رو نه.
تفاوت اینا چیه که تفاوت قیمت زیاد دارند؟
البته الان که amazon آمریکا رو چک میکردم دیدم که ۲۲۰ul هم قیمت خیلی گرون بالا تری نداره (حدود ۶۰-۷۰ دلار بیشتره)
۲۲۰ بسیار بزرگه و حتا میشه لنز ۵۰۰mm رو داخلش جایی داد. ۲-۳ تا بدنه حرفهای و ۸ تا لنز توش جایی میشه. اگه یه همچین وسعتی نیاز دارید یه حرف دیگه ست. ۲۲۲ UL اما چنین ابعادی نداره در عوض بسیار سبک هست و ظاهراً از همون جنسی هست که جلیقههای ضد گلوله ارتشی ساخته میشن. هم بسیار مقاومن، هم بسیار سبک و البته گرون قیمت. (البته اگه بتونید از آمریکا تهیه کنید خیلی ارزون تر از اروپا تموم میشه)
مثل اینکه ۲۲۲ مشکی هم وجود داره
The bag is designed with a double compartment concept. In the lower compartment there is room for a Pro DSLR with up to 70-200 F/2.8 lens attached + additional body + 4 lenses + flash + accessories. In the upper compartment there is plenty of space ...
ج.ابراهیمی
ویدیوها رو ندیده بودم. :)
۲۲۲ بطور روشن جاش و دسترسیش برام کمه.
یه مشکل هم با لوپرو داشتم. توی این مدل جدید فکر میکنم این مشکل اضافه شده. لوپرو به شکل ناجوری ازش بند و گیره آویزونه. تو این مدل جدید این پوششها و بندها رو اضافه هم کرده. کلی کثافتکاری میشه. لای در آسانسور گیر میکنه. زیر چرخ فرودگاهی گیر میکنه و ...
دوستان عزیز
من چون شهرستان هستم و توی این شهر ما کلاً کوله دوربین پیدا نمیشه میخوام اینترنتی خرید کنم. ولی بدلیل گفته شده هیچ دیدی راجع به اندازه و... ندارم!
حالا سوالم رو کلی تر می پرسم، باشد که بدین سان پاسخی بیابم!
در اون کوله هایی که نوشته لپ تاپ تا 14 اینچ توش جا میشه منظورشون اینه که لپ تاپ 14 اینچ به بالا به هیچ وجه توش جا نمیشه (مثلاً زیپش دیگه بسته نمیشه) یا مثلاً یه لپ تاپ 15 اینچ رو میشه توش جا داد ولی نه به راحتی یک 14 اینچ!؟
کاوه.
Nikon D3100
خاطره می شود.