tomrac یک مدل داره که مناسب این موارد است و زد آب هم هست میشه براش کاور هم خرید به سایتش مراجعه کنید تو ناصرخسرو پاساژ جوانمرد دیدم. اسم مدلش یادم نیست.کیفیتش از کیس لاجیک خیلی بهتره
tomrac یک مدل داره که مناسب این موارد است و زد آب هم هست میشه براش کاور هم خرید به سایتش مراجعه کنید تو ناصرخسرو پاساژ جوانمرد دیدم. اسم مدلش یادم نیست.کیفیتش از کیس لاجیک خیلی بهتره
Tamrak Expedition7x تمام موردی که شما عوان کردی را داراست
علاوه بر مواردی که مد نظر شماست چند تا فلش یا لنز اضافه + انواع فیلتر شارجر و.. هعم میتونی توش جا بدی
فقط قیمتش بالاست حدود 280 ت
کیفهای تامراک کیفیت بسیار بالایی دارند این تفاوت کیفیت در مقایسه با کیفهای لووپرو(از هر دوی اینها دارم) کاملا مشهود و محسوسه
با سلام
راستش اگر به نام و نشان تجاری زیاد اهمیت نمی دهید سومیتا یک مدل دقیقا مشابه عکسی که جناب ابطحی قرار دادند داره که حدود 60-70 تومنه و بسیار هم جادار می باشد که بنده برای کوه نوردی و طبیعت گردی ازش استفاده می کنم بسیار جادار و محکم می باشد و 150-500 با دی 90 که توش جا میشه حالا مارک 2 رو نمی دونم باید امتحان کنید تنها ضعفش از نظر بنده وزنشه که شاید چند صد گرمی از مشابهای گرونش بیشتر باشد
یک عدد کیف ونگارد خریداری شد . 110 هزار تومن
کیف خوب و جاداری هست .
کد:http://www.sgcamerastore.com/Camera-Bags/Vanguard-Uprise-48-Bag/prod_264.html
عکاس باشی! عکاس باشی! عکستو بی هوا بگیر!
یه عکس بی پرده ناب از روزگار ما بگیر!
سلام
در مورد موضوعی می خواستم با جمعی از دوستان صحبتی داشته باشم.
همین طور که همه ی دوستان شاهد هستند روز به روز برند های جدید از کیف های تجهیزات عکاسی وارد بازار می شه با کیفیت های خوب و عالی و با قیمت های بالا !
ولی متاسفانه شاهد برخی بی توجهی هایی از طرف عکاسان محترم هستیم. به زبان ساده تر جو گرفتگی !
دوست من، برای خرید کیف به نیازتون و کاربرد کیف مورد نظر دقت کنین !!! واقعا متاسفم وقتی می بینم تبلیغات دهن پر کن، برند های خوش رنگ و لعاب، تجهیزات و طراحی های تو دل بروی این شرکت ها، چشم و گوش هر خریداری رو می بنده و بدون اینکه توجهی به کاربرد کیف داشته باشه، کیف رو می خره،
به این توجه کنید، آیا کوله عکاسی که می خواین بخرید اصلا همه جا کاربردی هست، آیا شما برای عکاسی در جایی، نیاز دارید تمام تجهیزات عکاسی+ رایانه شخصیتونو همراه خودتون حمل کنید.
اگه یه سر به بخش خرید و فروش تالار بزنید متوجه می شید، ببینید چند تا کوله عکاسی دست دو رو برای فروش گذاشتن، همشون هم می گن: کمتر از یک ماه از خریدش گذشته !!!
من خودم کوله داشتم، به واقع می تونم بگم کوله عکاسی هیچ کاربردی در محیط شهری و حتی مسافرت با وسیله ی نقلیه نداره ! فقط در مواقعی که شما قصد سفر با پای پیاده و یا پیمودن راه در مسافتی رو داشته باشید کوله محافظ خوبیه.
این حرفارو گفتم چون دلم واسه پولی می سوزه که واسه بدست آوردنش زحمت کشیدین.
یه سری به بخش خرید و فروش تجهیزات عکاسی بزنید و تعداد کوله های در معرض فروش رو ببینید.
با تشکر
سلام....
من به هزار بدبختی یه دوربین canon 450D گرفتم...الان یه کیف ارزون قیمت برا این دوربین و تجهیزات جانبی و یه لنز سیگما 28-70 یا بزرگتر میخوام....
راهنمایی کنید...ضد اب هم باشه
ممنون
دوست من
اگر دنبال یه کیف ارزون و خوب می گردید.
محصولات نانیو پرو رو پیشنهاد می کنم به خصوص نانیو پرو مدل لیما
من خودم گرفتم، یه مدل بسیار ارزون و خوبه، با تجهیزات جا سازی لوازم عکاسی، و می شه گفت یه کیف چند کار بردست، طوری طراحی شده که هم می شه به انواع کیف عکاسی استفاده کرد و هم با برداشتن تجهیزات داخلیش به انواع یه کیف دانشگاهی استفاده می شه، یه جورایی هم کلاس داره :biggrin: کیف دانشگاه با مارک نانیو پرو، در ضمن داخل همین کیف جای لپ تاپ هم داره ! وقتی کاتالوگشو دیدم، واسه خودمم جالب بود، و همچنین در برار قطرات باران هم مقاومه !
قیمتش نسبت به برند های مشابه به نظر من خیلی خوبه.
لینک زیر فقط اطلاعات مربوط به فروششه، می تونید رویوی این کیف رو در سایت های دیگه مطالعه بفرمایید.
http://www.dorbinshop.com/bags/naneupro/Lima/
سلام من واسه دوربین سونی الفا230 یک کیف ارزان قیمت میخواستم.کسی از دوستان سراغ دارند.
ممنون
کیف نانیو پرو U220 روانتخاب کردم برای
7D + 15-85 + 70-200F4is +100macro + 580EX II + slik 500DX + laptop
قیمت 160000ت
دوستان اگر پیشنهاد بهتر ویا ارزونتری دارن بگن
ممنون
مهدی روجایی