از تک تک دوستان ممنونم.
در مورد Lowepro Fastpack350 باید بگم از اونجایی که الان fastpack 200 دارم دیگه علاقه ای به خرید این سری ندارم. جسارت به دوستانی که این سری رو دارن نباشه،بالاخره هر کس سلیقه ای داره،اما حالت کیف خیلی بد جوره . با اینکه خیلی خوب از دوربینم محافظت می کنه اما اصلا با حالتش ارتباط برقرار نمی کنم،می دونم دوربینم هم همین حس رو داره. قابل بیان نیست... یک تکه پایینی به شکل مکعب،از طرف دیکه تکه بالایی حالتی دیگه... نمی دونم... نظم اشیاء اطرافم خیلی برام مهمه. مخصوصا متعلقات دوربینم!
در مورد Lowepro CompuTrekker هم حالت چینش تجهیزات درونش مقداری برام زجر آوره و به خصوص که دسترسی سریع به تجهیزات نداره!
نانیو پرو ای هم که دوستم معرفی فرمودن بسیااار بزرگ بود.
راستش من یادم رفت بگم که برای استفاد درون شهر و مسافرت می خوام و تا الان به دلیل مشغله ی تحصیلی فرصت طبیعت گردی نصیبم نشده!
به هر حال این مورد خیلی مهم بود که برای استفاده روزانه می خوام،اما همه ی تجهیزات همراهم باشه!
در مورد رو دوشی ها هم باید بگم که استفاده 2 سال مداوم از این شودر ها باعث شد که میان شونه های بنده یه عدم تناسبی ایجاد بشه که حسابی زجر آور بود... دیگه این آخرا که شودر استفاده می کردم قشنگ احساس می کردم بدنم نا میزون شده...
به هر حال shoulder ها حذف می شوند...
دوستان عزیز اگه اون مدلی که پایین معرفی کردم رو ببینن حدودا دستشون میاد که چی مد نظرم هست...
بازم تشکر می کنم از دوستان گرامی.
و عذر بنده رو پذیرا باشید بابت سخت گیری...
کد PHP:
http://www.caselogicshop.co.kr/img/SLRC-206/SLRC-206.jpg