با سلام خدمت همه دوستان من این تسمه رو بطور اتفاقی دیدم یعنی میخواستیم تبلیغ نشه گفتیم در پیام خصوصی به علی آقا بگیم...اینهم آدرسش خدمت دوستان
با سلام خدمت همه دوستان من این تسمه رو بطور اتفاقی دیدم یعنی میخواستیم تبلیغ نشه گفتیم در پیام خصوصی به علی آقا بگیم...اینهم آدرسش خدمت دوستان
مهدی بارانی
دوستان اگه این بند رو تهیه کرده یه توضیحی در موردش بده
کیفیت و کارایی و ...
یک عدد کیف Lowepro lens case 2S دیروز به قیمت 25000 تومن از مجتمع پایتخت خریده شد.
جدیداً کسی کیف های کاتا رو جایی دیده ؟
Canon EOS 5D Mark IV+Canon EF 24-70mm f/2.8L II +Metz mecablitz 64 AF-1
کیفیت اش خوب است ... ولی متاسفانه برای آویختن به شانه طراحی نشده و برای اینکار کوتاه است. عملاً مثل دستگیره ی چمدان یا ساک ورزشی است که در حین گرفتن آن، سه پایه بصورت افقی قرار میگیرد و شما قسمت لاستیک دار آن بند را در دست خواهید گرفت.
مانفروتو نوع دیگری تسمه دارد که خاکستری رنگ و پهن تر از این مدل است و شانه-آویز است.
یه کیف قیمت مناسب برای 190 با هد 804rc2 میخوام، خداییش نمی ارزه 100 و خورده ای بدی کیف خود منفروتتو رو بگیری، بودجه تا 50 60
کیس لاجیک SLR7 رو نمیخوام، یه چیز که راحت سه پایه با هد توش جا بشه
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
سلام خدمت اساتید محترم . من میخوام برای دوربین پاناسونیک FZ150 کیف بخرم . خودم از توی نت این 2 مورد رو انتخاب کردم . چون از نزدیک ندیدم نمیدونم کدوم بهتره . شاید هم هیچ کدوم ارزش نداشته باشن . اگر مورد بهتری تو همین محدود 50-60 تومان هست ممنون میشم بگید . مدلهایی که خودم دیدم این ها هستن :
Vanguard UP-Rise 15
Lowepro Nova 140 AW