با سلام
راستش 70,200 رو که هنوز ندارم و در آینده ای نزدیک هم نمیخوام بگیرمش . پس میمونه یک بدنه با لنز و یک لنز اضافه . اون کیفی هم که شما پیشنهاد دادین شبیه کوله پشتی هست . من میخوام از حالت کوله پشتی دربیاد . اون کیف هایی که خودم پیشنهاد دادم و عکس هاش رو گذاشته بودم یک بدنه با لنز داخلش جا میشه + دوتا لنز در کناره کیف اصلی . حالا به نظرتون چیکار کنم ؟
www.saghati.com
Nikon D700 + 14-24 F/2.8G ED N + 24-70 F/2.8G ED N + Grip + Backpack Vanguard up-rise 48
دوست عزیز آیا قدرت ضربه گیری بدنه خوبه ؟ به نظرتون با تجهیزات نسبتا گرونی که هست این کیف امکان خودن ضربه به لنز ها و دوربین رو کم میکنه ؟ ضد آب نیز هست ؟ همچنین به قیمتی که داره می ارزه که آدم بگیره ؟
www.saghati.com
Nikon D700 + 14-24 F/2.8G ED N + 24-70 F/2.8G ED N + Grip + Backpack Vanguard up-rise 48
www.saghati.com
سلام.
کیفی که پیشنهاد داده بودم رو هم می تونید به صورت کوله پشتی با 2 بند استفاده کنید و هم به صورت یک بند مورب. در حالت تک بند مورب, دسترسی به محتویات کیف در مواقعی که بهشون نیاز دارید خیلی ساده انجام میشه و نیازی ندارید که مثل کوله پشتی اول درش بیارید بعد روی زمین قرارش بدید و وسایلتون رو در بیارید.
اگر اصرار دارید که حتما کیف رو دوشی بگیرید علاوه بر کیف ریپورتر که خدمتتون عرض کردم, کیف کاتا 445 DC هم کیف شکیل و خوبیه و گنجایش وسایلی که گفتید رو داره.
ج.ابراهیمی
سلام
ممنون از راهنمائیتون . راستش من بیشتر از این شکل کیف ها خوشم میاد :
Lowepro Toploader Pro 70 AW به قیمت 125 هزار تومان
Lowepro Toploader Pro 75 AW به قیمت 135 هزار تومان
Lowepro Outback 200 به قیمت نود هزار تومان
Lowepro Outback 300 به قیمت 170 هزار تومان
امکانی که این کیف ها دارن ، این هست که علاوه بر خود کیف اصلی . کنارش دوتا کیف لنز هم میشه وصل کرد بهش .
حالا به نظرتون این ها کیفیت خوبی دارن ؟ کیفیت ضربه گیریشون چطور هست ؟ آیا بجز این مدل هایی که من گذاشتم . مارک دیگه یا مدل دیگه ای رو هم پیشنهاد میدین ؟
www.saghati.com
سلام
آقا مارو دریابید .... کدوم یک از کیف های بالا بهتره ؟ گزینه بهتری بجز کیف های بالا ؟
با تشکر
www.saghati.com
سلام
دوست عزيز همه ي برند هاي مطرح كيف هاي عكاسي كمابيش (به قول فرنگي ها More or Less) كيفيت هاي خوبي دارند و تفاوت كيفيتي شان با هم در حد 10 تا حد اكثر 20% است بنابر اين انتخاب بر حسب كارآيي و ابعاد و زيبايي و قيمت با شماست.
برند هاي قابل اعتنا عبارتند از:
Lowepro
Tamrac
National Geographic
Case Logic
Kata
فرهاد حسيني
درود
در ادامه ی توضیح آقای حسینی
مواردی که شما انتخاب کردین و عکسشون رو گذاشتین جزو برند های با کیفیت هستند. همچنین اینایی که آقای حسینی نام بردن هم در همین سطحن
حالا فرم کیف رو که انتخاب کردین فقط میمونه اندازه اش
پس وقتی از یک برند شناخته شده و مطمئن انتخاب میکنید بیشتر ازینکه نگران کیفیتشون باشید ببینید به چه حجمی نیاز دارید تا وسایلتون توش جا بشه، به همین سادگی