متاسفانه من این امکان رو ندارم پایین صفحه رو ببینید میفهمید چرا!حالا اگه مشخصه ای هست (هم برای این مدل هم ال سی دی دار ها و قیمتشون بفرمایید.
متاسفانه من این امکان رو ندارم پایین صفحه رو ببینید میفهمید چرا!حالا اگه مشخصه ای هست (هم برای این مدل هم ال سی دی دار ها و قیمتشون بفرمایید.
سلام...
دوستان کسی اطلاعاتی راجع به این شارژرهای 15 دقیقه ای داره... اونور تقریبا همه مارکهای معروف باطری سازی مثل energizer، از این مدل تولید کردن.. من اینجا فقط سونی رو دیدم... میخواستم ببینم چقدر عمر باطری رو کم میکنه، آیا کسی اطلاعاتی داره... چون من ریویوو های کاربران سایت آمازون رو میخوندم، یک سری ها از این شکایت داشتن که عمر باطری هاش به شدت کمه... میخواستم ببینم کسی تجربه کارکردن باهاش رو داره.. و دیگه اینکه اونور آب قیمتش بسیار مناسب شده، بین 30 تا 40 دلار.. آیا اینجا هم افت قیمت داشته؟ اون اولا فکر کنم 75000 تومان بود.. ممنون
محمد منتظری
محمد عزیز، بیش از یک سال است که من از این شارژر های 15 دقیقه ای سونی استفاده می کنم. آن موقع از همان جایی خریدم که هادی خان اشاره فرمودند؛ گمانم به قیمت 75 هزار تومان. کار شارژ چهار باتری را دقیقا" در همان مدت 15 دقیقه انجام می دهد و ظاهرا" هیچ مشکلی ندارد. شش باتری شارژ شده سونی در گریپ 5d برای یک روز کاری عکاسی به روش من کافی است. این به معنای گرفتن حدود 120 عکس در طول روز با بازبینی عکس ها، حذف برخی از آن ها همراه با روشن بودن لرزه گیر لنز است.
در مورد عمر نگهداری شارژ باتری ها (که سونی اصل هستند و از همان جا خریده ام)، مثل بعضی از دوستان دیگر کمی مشکل دارم. اگر باتری های شارژ شده بلافاصله استفاده شوند، نتیجه عالی است؛ در غیر این صورت شارژ آن ها بعد از سه چهار روز به صفر می رسد. حالا نمی دانم اشکال از شارژر است یا از باتری های سونی. این وضعیت باتری ها از همان ابتدای خرید وجود داشت.
با باتری های دیگر یا با شارژر دیگر آزمایشی نکرده ام.
اگر این شارژر عمر کلی باتری ها را کم کند (که من به دلیل استفاده ی غیر مستمر چیز خاصی احساس نکرده ام)، به گمانم می ارزد، چون 15 دقیقه واقعا" در مقایسه با شارژرهای دیگر کوتاه است و ارزش عمر عکاس بیش از ارزش باتری هاست. اگر هم این شارژر عمر نگه داری شارژ باتری ها را کمتر می کند، آن موضوع دیگری است.
ممنون
جناب كهنسال سلام
یك باطری های جدیدی امده (مارك سونی) به نام سایكل بلو ( cycleblue) كه اینها مدت بیشتری شارژ رو نگه میدارند نمیدونم دیدید یا نه ؟ در كاتالوگ ایران رهجو دیدم
راستی اگر این شارژری كه شارژ سریع میكنه Bcg-34hrmf4 باشه قیمتش 46000 تومن بود
نادر خان
با تشکر، من هنوز باتری های سایکل بلو را ندیده ام. باتری های من از نوع 2500 و نشان CycleEnergy با مارک سبز هستند که مثل نمونه های سمت چپ شکل شماست.
در ضمن، مدل شارژر من BCG-34HUE است.
همانطور که آقای دکتر فرمودند، معتقدم...
این شارژر بسیار با ارزش است حتی اگر باتریها را خراب کند! (این پروسهی خراب کردن لااقل یکسال طول میکشد)
15 دقیقه کجا و 3 تا 5 ساعت کجا؟! و من در حال حاضر پشیمان که چرا در خریدش تعلل کردم.
قضیه تخلیهی شارژ هم تا جایی که سراغ دارم خاصیت این باتریهای NiMH است، مگر آنکه تکنولوژی ساخت آنها تغییری کند/کرده باشد.
هادی هژیرآذر