ممنون از راهنمایی همه دوستان عزیز
ممنون از راهنمایی همه دوستان عزیز
دوستان سلام
دوربين من ِcanon A570is است. براش شارژر فوجي 2500 خريدم . منتهي يه سوال داشتم در خصوص شارژرو باطري.
آيا اگر به مدت 10 روز باطري شارژ شده را بيرون از دوربين نگاه داريم . خود بخود خالي يا شارژش كم مي شود؟
اگر داخل دوربين بماند و از آن استفاده نشود چه؟
با تشكر
Canon powershot a570 is
Canon 5D-7D| Canon 10-22 |50 f:1.8|100-400|180 f:3.5 L Macro
Sigma 17-70|70-300|
هادی هژیرآذر
فكر نكنم داخل و خارج دوربين فرقي داشته باشه .
چرا اينطور فكر ميكنيد ؟نوشته اصلی توسط infinity;64503
[B
با سلام:
دوستان من با راهنماییها شما عزیزان و بخصوص آقا یوسف عزیز یه شاژر سونی lcd دار (2700 میلی آمپر)از یكی از نمایندگیهای سونی خریدم و انصافا" هم خیلی شارژر خوبیه(البته اینو هم بگم كه متاسفانه هر چقدر گشتم نتونستم مدل 34hre4 رو ژیدا كنم میگن تو بازار این مدل كمیاب شده) شاید تا به حال 700-800 تا عكس با هاش گرفتم با فلاش و بدون فلاش و با lcd و كلی هم با دوربین ور رفتم خوشبختانه هنوز هیچ مشكلی با باتریها ندارم.شارژر هم باتریهای 2700 رو دقیقا" 5.5 ساعت شارژ كرد.میخواستم به دوستانی كه میخوان شارژر بخرند بگم كه این هم گزینه خوبیه.
حالا یه سئوال از اساتید دارم.میخوام بدونم زمانی كه شارژ باتریها تموم شد آیا نیازه كه حتما" با چراغ قوه و یا هر وسیله دیگه ای اونها رو كاملا" خالی كنم؟؟؟؟آیا میتونم به جای اینكار از refresh خود شارژر استفاده كنم و باتریها رو كاملا" خالی كنم؟؟لطفا" در این زمینه راهنمایی كنید.
با سپاس رضا
دوست گرامی تا انجا که من میدونم اثر حافظه ای مربوط به باطری های قدیمی تر است و الا در باطری های جدید متال یون این مسئله معنایی ندارد.کد:.میخوام بدونم زمانی كه شارژ باتریها تموم شد آیا نیازه كه حتما" با چراغ قوه و یا هر وسیله دیگه ای اونها رو كاملا" خالی كنم؟؟؟؟آیا میتونم به جای اینكار از refresh خود شارژر استفاده كنم و باتریها رو كاملا" خالی كنم؟؟لطفا" در این زمینه راهنمایی كنید.