سه پایه Giottos مدلMGL 9241B از تجهیزات حرفه ای به قیمت 95000 تومان خریداری شد. در یک کلام نسبت به قیمت عالی است. هم از لحاظ استقامت هم کیفیت ساخت فوق العاده است. در اثر سهل انگاری من یکی از درپوشهای خار تنظیم زاویه کنده شد که تجهیزات حرفه ای کل سه پایه را با یک نو تعویض کرد. وزن مناسب و استفاده از آلومینیوم و منیزیوم در بدنه بسیار عالی است. یک هد ball Giottosخریداری شد که آن هم عالی است.
EOS 5D+VG, EOS 7D+VG, Sigma 10-20, EF 24-105L,EF 50 f1.4, EFS 15-85, Speedlite 580EXII, Giottos MGL9241B, Giottos MH7012, Lowepro Promag2 AWx2ایران من. سرزمین سپند هزاره ها
با سلام خدمت اساتید
کسی از قیمت سه پایه و هد های vaguard خبر داره؟
ممنون
ایا چیزی شبیه به سه پایه وجوددارد که دوربین را بشه روی آن بست و آن را به دیوار یا هرسطح دیگری فیکس کرد ؟
مثلا مثل پایه های دوربین های مدار بسته که دوربین را به دیوار متصل نگه میدارند
ویرایش توسط pedram555 : Thursday 4 March 2010 در ساعت 10:09
سلام . با حدود 45 هزار تومان حالا 5 هزار بالا و پایین بهترین سه پایه برای استفاده شخصی چیه .
سبک باشه و راحت باز و بسته بشه ؟ ممنون .
سیامک حاجی محمودی
My Photo Blog
با سلام خدمت دوستان و اساتید فن ...
غرض از مزاحمت خرید یک عدد سه پایه به همراه هد می باشد. ( البته از صبح نشستم و کل تاپیک رو خوندم. )
در مورد ویژگی های سه پایه: (مثل بقیه) دوستان سبک و مقاوم باشه. مقاومتش هم در حد نرمال باشه. ( دوربین + یه لنز تله متوسط )
برای هد : دقت زیادی لازم ندارم. ولی پنینگ داشته باشه.
در مورد قیمت هم باید بگم, تا 150 حتی 200 هم باشه که عالیه. ولی اگر فکر می کنید با 50 تا 100 تومن قیمت بالاتر چیز بهتری میشه گرفت, می تونم با کمی صبر اون مقدار هزینه کنم. می خوام چیزی باشه که تا 5 4 سال نیاز یه عکاس آماتور علاقه مند رو برطرف کنه.
ممنون از لطفتون
[QUOTE=SIAMAK™;153432]با این قیمت بهترین انتخاب somita ft6662 خواهد بود با قیمتی حدود 45
5 شنبه این 3پایه رو همین 45 تومان تو ناصر خسرو قیمت گرفتم و Vanguard 203 رو هم بین 60 تا 65.
به نظرم تنوع مدلها تو ناصر خسرو کمتر از جمهوریه. مجبورم یه بار دیگه برم جمهوری اگر مدل مناسبی پیدا کردم ، چیزی شبیه این 203 یا یه مقدار قوی تر خوبه وگرنه صبر می کنم تا زمان نمایشگاه عکاسی (که از 31 فروردین تو مصلیشروع میشه)، شاید چیز تازه ای بشه پیدا کرد.