سلام
ممنون نادر جان. من در اینگونه موارد اگر سوژه متحرك نباشه و زمان زدن شات اهمیت نداشته باشه معمولا از تایمر 2 ثانیه استفاده می كنم
سلام
ممنون نادر جان. من در اینگونه موارد اگر سوژه متحرك نباشه و زمان زدن شات اهمیت نداشته باشه معمولا از تایمر 2 ثانیه استفاده می كنم
فرهاد حسيني
سلام
آقا فرهاد عزیز من با صحبتهای نادر جان کاملا موافقم
ابتدا عرض کنم که 190xprob بدون هد به فروش می رسه وحتما باید براش هد تهیه کنید
در بیشتر مواقع در تله بلند تایمر هم نتیجه قابل قبولی نداره من چون ریموت گیرم نیومد از Mup استفاده می کنم خیلی بهتره ولی باز هم در مواقعی که باد می یاد مشکل دارم البته با 055xprob
حالا شما با توجه به نیازتون انتخاب کنید در ضمن 190xprob با 055xprob به غیر از سایز و وزن هیچ تفاوت دیگه ای ندارند ولی به نظر من 190xprob نسبت به 055xprob خیلی ضعیفتره و تفاوت قیمت کمی هم داره ( لرزش بیشتری هم داره )
مهیار سیاسی
توی پایتخت قیمت 55db صد هزار تومان و هدcr2 486 هم 50 تومان. در جاهای دیگر ایا تفاوت 55 سری های مختلف چقدره؟
الان شركت سی گل نماینده یا شاید وارد كننده اصلی سه پایه و هد های مانفروتو است و قیمتش از وارد كننده های متفرقه ارزانتر هست كه البته مسعود هم با سی گل كار میكنه و هم قیمت هستند
برای مثال من مونو پاد 682b رو كه تجهیزات حرفه ای و عكسباران میداد 98000 از مسعود گرفتم 67000 .
از این مونو پود راضی هستید؟ راستش قیمتش مناسبه بدم نمیاد یکی بگیرم با توجه به اینکه همیشه استفاده از سه پایه برام عذاب الیم بوده.کد:برای مثال من مونو پاد 682b رو كه تجهیزات حرفه ای و عكسباران میداد 98000 از مسعود گرفتم 67000
فقط مسعود را لو دادین مجبور میشه یکی هم با این قیمت به من بده.
بله واقعا عالیه
البته اساسا كاربردش با سه پایه فرق داره ولی داشتنش مخصوصا با این قیمت ارزش داره من برای استفاده از لنز تله اون رو گرفتم
البته میتونه برای سفر و دفاع شخصی جای چماق رو هم بگیره:biggrin:
سلام
بعضی از این مدلا مثل 486cr2 رو نوشته مخصوص لنز های كوتاهه. ولی مثلا 468MGRC2 برای لنزهای بلندتر و زوم هم مناسبه. حالا سوال من اینه كه مثلا مهیار خان چرا هر دو رو دارید ؟ آیا دو تا سه پایه هم دارید یا هد ها رو از بدنه هاتون ( می دونم 2 تا بدنه دارید) جدا نمی كنید ؟
سوال بعدی اینكه این 468MGRC2 (عكس زیر ) قیمتش چنده ؟ شبیه مین های دریاییه :biggrin:
سوال بعدی چرا همه دنبال رده ی Ball Head رفته اید. چرا كسی از رده ی Three Way Head مثل این 808RC4یا 329RC4 نمی گیره ؟ گرونترن ؟
فرهاد حسيني
به بقیه سوالات دوستان پاسخ خواهند داد...سوال بعدی چرا همه دنبال رده ی Ball Head رفته اید. چرا كسی از رده ی Three Way Head مثل این 808RC4یا 329RC4 نمی گیره ؟ گرونترن ؟
اما در این مورد...
علاوه بر مسئله ی قیمت حمل و نقل و وزن هد خیلی مهم است و بال هد ها اغلب وزن كمتری داشته و فضای كمتری را هم اشغال می كنند و برای سفر ها راحت تر هستند.
هر چند Three Way Head كابرد راحت تر و دقیق تر و سریع تری دارند.
و در مورد مونو پاد...
بسیار توصیه می كنم.این روز ها مونو پاد یكی از دوستان نزد بنده امانت است و بسیار با آن احساس راحتی می كنم و از حمل و نقل Slik سنگین وزن خلاص شده ام.
دوستان توجه كنند كه مسئله ی وزن در انتخاب سه پایه ، هد ، مونو پاد بسیار بسیار مهم است.دوستانی را دیده ام كه در سفر های گروهی حاضر شده اند سه پایه را به دره بیاندازند و سبك تر سفر كنند.
اصولا چون انسان تنبلی هستم و عادت به حمل و نقل تجهزات سنگین ندارم كمتر سه پایه همراه می برم.مگر اینكه نوع سفر و مكان ایجاب كند.به همین دلیل به موضوع وزن دقت ویژه بفرمایید...
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
كاوه جان مشكل من هم همینه. ترجیح می دم یه سه پایه ی هد سر خود ولی جمع و جورتر پیدا كنم كه در عین اینكه محكم و استوار باشد دنگ و فنگش هم زیاد نباشد.
فرهاد حسيني
تا مهیار جان جواب بدن من یك نكته رو بگم
هد 322 بسیار هد خوبیه خیلی از دوستان هم دارند كلا بال هد ها هد های سریعی هستند و فوق العاده كارباهاشون راحته كفشكش هم به بالا و پایین و پشت و روش وصل میشه اگر كاتالوگ محصولات رو از سایتش دانلود كنید عكساش هست
فقط نقطه ضعفش در پانوراماست البته میشه با تنظیم پایه های سه پایه یك كارهایی كرد ولی خب درد سر داره به همین دلیل من 808rc4 روهم گرفتم
322 فكر كنم الان 85000 تومان قیمتشه و 808rc4 هم 82000 تومان
بال هدها اصولا برای كارهاییكه احتیاج به تنظیم دقیق دارند استفاده نمیشوند.
كاوه جان خط رو خط شدیم شرمنده