امید جان بوم با 3 پایه چه فرقی داره ؟
اگه امکان داره و میتونید برام مدل اشو بگیرید. 150 تا 200 هرچی بود... بد زیرشون چرخم داره؟ یا جدا باید بگیرم؟
امید جان بوم با 3 پایه چه فرقی داره ؟
اگه امکان داره و میتونید برام مدل اشو بگیرید. 150 تا 200 هرچی بود... بد زیرشون چرخم داره؟ یا جدا باید بگیرم؟
سوال
در توضیح بعضی از سه پایه ها نوشته فیلم برداری و بعضی نوشته عکاسی، ولی در اکثر سایتهای فروش ایرانی در این مورد حرفی نزدن
آیا این تفاوت مهمه یا نه؟
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
بابک گرامی بوم در واقع نوعی سه پایه هستش که میتونه در ارتفاع بیشتر و زاویه عمودی و افقی بیشتر از سه پایه معمولی قرار بگیره و تحمل وزن بیشتری داره. و همچنین دارا بودن وزنه تعادل اون باعث میشه که فلاش اگه سنگین هم باشه بوسیله اون وزنه روی سه پایه ثابت میمونه و به اصطلاح سه پایه کله نمیکنه.امید جان بوم با 3 پایه چه فرقی داره ؟
نمونه این سه پایه ها هم در کار عکاسی . و هم تصویر برداری و هم صدابرداری استودیو ( برای استفاده از میکروفونها سنگین تر در زاویه های مورد نظرشون ) استفاده میشه.
اون مدل 150 تومنی همینی بود که عکسش رو گذاشتم. در مورد چرخدار بودنش هم چون سه شاخه فومکس خریده بودم برای دوستان با پایه های بادی ! یه مورد چرخدار هم دیدم که سه پایه روی اون بسته میشه. یه مثلث که جای پایه های سه پایه روی اون هستش و سه پایه روی اون بسته میشه و محکم شده و میشه استفاده کرد. اما ارتفاع سه پایه رو حدودا 10 سانت افزایش میده. از اون هم سه تا خریدم که فکر کنم هر کدوم 70 در اومد اگه درست خاطرم مونده باشه. ( البته چرخدار بدونشون به دلیل اینکه شخص استفاده کننده خانوم هستند و توانایی جابجا کردن سه پایه براشون مقدور نیست و به سفارش و راهنمایی آقای کاوه قبادی عزیز که برای خرید این لوازم خیلی بنده رو راهنمایی کردن و محبت داشتند انجام شد. که همینجا ازشون تشکر میکنم. )
اون مدلی رو که عرض کردم 200 بوده رو هم بعد از تعطیلات براتون خواهم پرسید و اعلام میکنم.
بله بهنام گرامی من هم چند مدل دیگه دیدم اما به جای وزنه یه کیسه داشتن که باید توش آجر یا شن میریختیم به جای وزنه فلزی. که من هم به دوستم اطلاع دادم و ایشون این مدل رو انتخاب کردن. حالا شما کدوم مدل رو مشاهده کردید ؟امید جان سهپایه با بومش (چینی!) من حدود 3 ماه پیش از 2-3 جا در ناصر خسرو قیمت گرفتم 75 تومان
ویرایش :
در مورد کفی چرخدار برای سه پایه که در مورد صحبت کرده بودم تونستم اینجا عکسی از اون مدلی که خریداری کردم رو پیدا کنم. البته متعلق به شرکت سومیتا هستش اما سایت اصلی رو پیدا نکردم.
ویرایش توسط omid mohebbi : Saturday 4 June 2011 در ساعت 19:04
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
ممنون امید جان. ممنون میشم بگین. مرسی
به روی چشم برادر انشالله بعد از تعطیلات تا ظهر بهتون خبرش رو میدم.ممنون امید جان. ممنون میشم بگین. مرسی
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
ببخشيد ديره ولي اين جواب به پرسش دوستي هست كه در باره ورود سه پايه به هواپيما پرسيده بود
-من كه تو پروازهاي داخلي يك بار به مشكل خوردم و از اون به بعد سه پايه رو به قسمت بار ميدم ولي حتما اون رو داخل چمدون بگذاريد يا بدهيد در فرودگاه برايتان بسته بندي كنند.
ویرایش توسط aliagha : Tuesday 7 June 2011 در ساعت 11:55 دلیل: مربوط به پستهاي قديمي تر هست
بدترین برخوردها و تصمیم های غیر استاندارد و دلبخواهی را در پروازهای داخلی به خصوص ایران ایر میبینید. حداقل دو مرتبه در پرواز کیش سر یک کوله پشتی Computrekker با برخورد بسیار زشت مهمانداران مواجه شدم. بهتر است در پروازهای داخلی بسته یا کوله یا کیف شما از استاندارد قانونی و تایید شده حضرات هم کوچک تر باشد تا کسی هوس نکند به شما گیر بدهد. مشکل این است که گاهی اوقات در سازمانهای دولتی کارمند مربوطه دق دلی همه چیز را سر ارباب رجوع یا مسافر یا.... در می اورد.
من هم برخوردی مشابه را تجربه کردم. یکبار متاسفانه در پرواز تبریز به تهران وقتی در فرودگاه تبریز کیف دوربین را از داخل Xray گیت سپاه رد کردم. گفتند کیف را باز کن و بعدش گفتند "مجوزتون!!!؟" گفتم مگه دوربین عکاسی مجوز میخواد!!!!؟ گفتند بله دوربینتون بزرگه. چطور مجوز ندارید!؟
خلاصه بعد از کلی جر و بحث رئیسشون اومد و گذاشتند دوربین را وارد هواپیما کنم.
این چیزا فقط تو ایران اتفاق میافته!!!!
مهرداد بن عباس
5D mark II + BG-E6 / 15 f2.8 fisheye / 24-70 f2.8 L / 70-200 f2.8 IS L II / 50 f1.8 / 580 EX II / 4x PW Plus II / Manfrotto 7302YB & 055XPROB + 303SPH