سلام به عزیزان گرامی(بویژه هر دو آقا وحید)،
ممنمون از راهنمائیهای مفیدشما..اگرچه من بدنبال یک Monopod هستم که بتونه خودش رو پای خودش بایسته!(سه پایه کوچکی در منتهالیه خودش داشته باشه) چون حمل سه پایه برام خیلی دشواره و عکاسی در شب علاقه نخست من هست ،مگر اینه سه پایه ظریف ، کم حجم ،مستحکم و بسیار سبک باشه(گرچه میدانم که کاربرد این دو ابزار با یکدیگر متفاوت است).
در واقع بدنبال یک Monopod هستم که بیشترین قرابت کاربردی را با سه پایه داشته باشد .
بعنوان نمونه این مدل : http://www.slrgear.com/reviews/showp...uct/632/cat/71
ویرایش توسط Saeed.fathi : Saturday 22 May 2010 در ساعت 14:37
دوست عزیز با سلام
من هم دنبال یک تک پایه هستم که خودش بتونه وایسه ! یعنی از زیر یک سه پایه خیلی کوچیک داشته باشه که بتونه دوربین روی اون به خودی خود و بدون کمک دست وایسه ، ولی مدل هایی که دیدم بیشتر سه تا میله نازک هستند که در صورت نیاز باید اون ها رو به پائین تک پایه پیچ کنید و این خیلی زمان گیر هست .
اگه دوستان مدلی دیدند که نازک باشه و کوچک و برای مسافرت بشه ازش استفاده کرد و در ضمن سه پایه کوچیک پائین آن نیز با پیچ نیاز به باز و بسته کردن نداشته باشه و مثلا با یک خار بشه بازش کرد ممنون میشم راهنمایی بکنند . ( همچنین تحمل وزن حداقل دوکیلو رو داشته باشه 5D II + 24-70 OR 70-200) .
با تشکر
اینجا مشخصات 561 را مشاهده کنید :
http://www.manfrotto.com/Jahia/site/manfrotto/pid/13785
پیدا کردن یک چیز کاملا مناسب آسون نیست من قصد دارم امروز برم "مرکز تجهیزات حرفه ای" یه بررسی کنم اگرچه تصور میکنم قیمتهای اونجا کمی دور از انصافه!
ویرایش توسط Saeed.fathi : Saturday 22 May 2010 در ساعت 16:48
سلام دوست عزیز
در مورد تک پایه Monopod ای که فرمودید.
اصولا به نظرم چنین تک پایه ای وجود ندارد و یا بهتر بگویم این ها تعریف سه پایه است. منو پاد برای این ساخته نشده است که به خودی خود بایستاد و احتیاج به حمایت نداشته باشد ( حتی مدل هایی که در زیر سه تا پایه کوچک یا متوسط دارند )
- من هم دنبال یک تک پایه هستم که خودش بتونه وایسه
- دوربین روی اون به خودی خود و بدون کمک دست وایسه
- همچنین تحمل وزن حداقل دوکیلو رو داشته باشه 5D II + 24-70 OR 70-200
تصور کنید میله ای به ارتفاع 170 سانت با وزن حدود 900 گرم که بر روی آن حدود 2 کیلو بار قرار بگیرد. بنظرم بدون پایه های حمایت کننده تقریبا محال است خود به خود بایستاد و امن باشد ! ( شاید بتوان به تعادل لحظه ای رسید ولی فکر کنم با یک فوت ! . . . )
منوپاد بیشتر برای مواقعی مناسب است که امکان نگه داشتن لنز های سنگین بر روی دست وجود ندارد ( مثل لنز های فیکس 300 mm و 400mm ) همچنین نیاز به تحرک و عوض کردن جا و محل قرار گیری و یا زاویه دوربین یک نیاز اصلی است ( مثل عکاسی ورزشی و یا عکاسی از پرندگان و حیات وحش )
به نظرم فکر اینکه ترکیب 5D Mark II و 24-70 را روی منو پاد قرار دهید و انتظار داشته باشید به خودی خود و بدون کمک دست بایستاد را فراموش کنید بهتر است ( دوربین خیلی خوبی دارید، حیف است که در اولین تست خدایی نکرده ;) ... )
شاد باشید.
حق با شماست دوست من.. من هم توضیحاتو خوندم و در واقع هد اون مناسب دوربینهای ویدئو هست اما شاید نمونه مخصوص عکاسی آن هم وجود داشته باشه(در دیگر برندها) .عمدتا نوع سه پایه اون هدف من هست که بنظر کار با اون ساده تره و نشون میده که اینچنین طراحی با کاربرد ساده تر هم شاید موجود باشه .در مورد کاربری Monopod هم فرمایشات کاملا قابل تائید هست.این ابزار(سه پایه کوچک زیرین) مناسب اتکای چند لحظه است و نه بیشتر .