سلام آقای قشقایی عزیز
با نظر مهیار در ارتباط با سه پایه 055xprob موافقم . ترکیبی از وزن قابل قبول به همراه پایداری خوب را به همراه دارد . تجربه راهپیمایی با تجهیزات سنگین در کوه ، دشت و بیابان به مدت طولانی میگه هر 100 گرمی که تجهیزات شما سبک تر باشد به نفع شماست . خستگی ناشی از حمل بار سنگین رمقی برای عکاسی و تمرکز بر آن باقی نمی گذارد .
تجربه تلخی از سه پایه نامناسب داشتم که بر اثر آن لنز و دوربینم با سه پایه 190 xprob بر اثر وزیدن باد سقوط کرد و ضرری نزدیک به یک میلیون تومان داشت . و نزدیک به 40 روز است که گرفتار تعمیر لنز و تعویض دوربین هستم .
بنا بر این شدیدا توصیه میکنم سه پایه و هد مناسب را انتخاب کنید . 058B که معرفی کردید برای استفاده در حالت ثابت با لنز هاس سنگین خوبه ولی زمانیکه بحث حمل آن پیش میاد قضیه فرق میکند .
تا به حال در یکسال و اندی که با سه پایه ، تک پایه و دو نوع هد مانفروتو کار کردم ( حتی در شرایط بسیار سخت مثل قرار دادن سه پایه در آب و غیره) اثری از لقی یا شل شدن در اجزا مختلف ندیدم . گاهی اوقات نیاز به سفت کردن پیچ های مفاصل و بست های سه پایه هست که با آچار مخصوصی که همراه سه پایه است انجام میشود .
حتی سه پایه و هدی که سقوط کرد با توجه به شدت ضربه و وزنی که روی آن بود ، آسیبی ندید و لقی پیدا نکرد ،فقط چند خط جزیی برداشت .
موفق باشید