حمید رضا مرادی
G12
سلام
وحید عزیز!
ببین این Slik ه 3.2 کیلو وزنشه! اشتباه منو تکرار نکن.
فکر نمیکنم همه جا بتونی با ماشین عکاسی کنی تازه اگر قرار باشه با ماشین سفر بری یا برنامه عکاسی.
دو ساعت کار کردن با این وزن سه پایه را من تجربه کردم !! دو روز درد دست. البته اگر مثل برخی دوستان هیکل تنومندی داشته باشی مشکلی نیست. ولی از عکسهایی که من ازت دیدم دست کمی از خودم نداری. :biggrin:
پیشنهاد آقای روشن عزیز - 785B - عزیز یکی از اتنخابهای خیلی خوبه. هد و سه پایه یک کیلو هم نمیشه.
روی سریهای 7 مانفروتو که هد و سه پایه در یک کیت عرضه میشن انتخابهای زیاد داری - مثل 7321. قیمتهاشون هم فکر میکنم زیر 100 تومان باشند.
مجتبی ناظمی
خب، نظرتون در مورد سه پايه هاي SLIK چيه؟
تو اين ها هم دو مدل به نظرم بهتر از بقيه اند:
اولي همان Pro 700dx است كه چنين مشخصاتي دارد:
Maximum Operating Height: 1,950mm
Minimum Operating Height: 413mm
Center Column Extension: 380mm
Folded Length: 823mm
Weight: 3,152g
Number of Leg Sections: 3
Leg Lock Type: Speed Release Lock
Maximum Load: 6,800 grams
و اين هدش است:
و دومي مدل 580DX است:
Maximum Operating Height: 1,630mm
Minimum Height with Short Column: 350mm
Center Column Extenstion: 280mm
Folded Length: 685mm
Weight: 2,481g
Number of Leg Sections: 3
Leg Lock Type: Speed Release Lock
Maximum Load: 5,440g
با اين هد كه جديدتر از قبلي است :
ویرایش توسط Mashhadi Vahid : Sunday 22 February 2009 در ساعت 01:41
بله، كاملا" درسته.
اين مدل 785B دقيقا" 980 گرم وزنش است و ظرفيت آن نيز 1 كيلوگرم، كه فكر ميكنم همين وزن همين دوربين و لنز فعليم كم و بيش همين حدود باشد ( ميخواهم استثنا" كمي آينده نگري نيز در اين مورد داشته باشم )
حالا يك سوال:
- اين سه پايه، هر پايش 5 تكه است، تعداد تكه هاي بيشتر (اتصالات بيشتر) بهتر است يا بدتر؟
پس از مدتها جستجو در نت و فرومهای مختلف با توجه به بودجه (حدود 100 تومانی) سه پایه SLIK PRO 700DX رو سفارش دادم و بیشتر از دو هفته است که از آن استفاده میکنم, من در شهر ساری زندگی میکنم و متاسفانه در فروشگاههای اینجا فقط مدلهای ارزان قیمت چینی یافت می شد بنابراین قبل از خرید امکان دیدن و بررسی سه پایه هایی که کاندید کرده بودم را از نزدیک نداشتم فقط میتوانستم مدل مورد نظرم را از طریق فروشنده سفارش دهم تا از تهران(آفومار) برایم ارسال شود.با اعتماد به نقدهای بسیار مثبت کاربران این سه پایه در نت آنرا سفارش دادم و بدون اغراق واقعا بیشتر از قیمت پرداختی ارزش دارد بخصوص که هفته قبل که برای ماموریت به تهران آمده بودم توانستم سری به ناصر خسرو بزنم و مدلهای دیگر سه پایه را هم از نزدیک ببینم .اکنون مطمئن هستم که نیاز به ارتقاء این سه پایه به مدلهای معروفتر ندارم.
مطابق با انتظاری که داشتم این سه پایه واقعا ثبات عالی دارد و بسیار محکم بوده و خوش ساخت به نظر میرسد , سه پایه و هد همراه آن تحمل حداکثر هفت کیلوگرم وزن دوربین و لنز را دارد(بسیار بیشتر از نیاز من در حال حاضر) .در فرومهای مختلف این مدل به دلیل ارتفاع حداکثر 190cm آن برای افراد بلندتر از 180 سانتیمتر توصیه کرده بودند و این دلیلی بود که در نهایت آنرا نسبت به مدل SLIK PRO 500DX ترجیح دادم که حدکثر ارتفاعی برابر با 160 سانتیمتر دارد.
شاید تنها نکته منفی در این سه پایه وزن آن باشد که همراه با هد به حدود 4.5 کیلوگرم میرسد ( وزن هد آن -از نوع پن هد- به تنهایی 1.2 کیلوگرم است و تحمل وزن تجهیزات آن هم حدود 7 کیلوگرم - و البته میتوان آنرا با هد های سبکتر جایگزین کرد ) که این بهایی است که در مقابل ثبات بی نظیر آن و قیمت مناسب آن باید بپردازید .
هر یک از پایه ها را میتوان به طور مستقل و با زاویه دلخواه باز کرد بر پا سازی و جمع کردن سه پایه بسیار راحت است و قفل های با کیفیت و محکمی دارد نکته دیگر حداقل ارتفاع آن است که حدود 40cm است و همچنین امکان معکوس بستن هد و دوربین روی سه پایه وجود دارد که در این حالت دوربین میتواند حتی مماس با سطح زمین باشد البته استفاده از این وضعیت کمی زمانبر است(که برای عکاسی از سوژه های متحرک مانند حشرات شاید مناسب نباشد) و تصویر به دست آمده معکوس خواهد بود (که اشکال مهمی محسوب نمی شود ).
یک کیف ساده همراه آن ارائه میشود که حمل نقل آنرا بسیار راحت میکند و سه پایه به همراه هد آن به راحتی در آن جا می شود.
در مجموع با توجه قیمت پرداختی (125تومان) برای مجموعه سه پایه هد و کیف از خریدم راضی هستم هر چند اگر جثه کوچکتری داشتم مدل 500dx به دلیل وزن و قیمت کمتر و تجهیزات فعلی من میتوانست گزینه مناسبتری باشد .
امیدوارم این مطالب برای استفاده دوستانی که در آینده قصد خرید این سه پایه را دارند و مایلند قبل از خرید در رابطه با این مدل بیشتر بدانند مفید واقع گردد.
ویرایش توسط usef : Sunday 22 February 2009 در ساعت 01:59
سلام و ممنون يوسف خان؛ چند تا سوال دارم:
- وزن اين 3 پايه كه ظاهرا" 3152 گرم است، مگر هد شما با عكسي كه در پست بالايي است، تفاوت دارد؟
- مدل 580dx در بازار هست؟
* شايد به اين نتيجه برسم كه 3 پايه چيني و سبك فعليم را در كنار سه پايه بعدي نگه دارم
فریدون کاوندی
Canon 7D, Canon 15-85 , Canon EF 70-200 f4 L IS , Sigma 35 f1.4 ,Manfrotto
190XProb + 486RC2