سلام به همه دوستان.
می خوام تا 2 روز دیگه یک سه پایه و هد بگیرم (به دلیل سفر اینقدر با عجله)
من سه پایه رو مانفروتو 190XPROBبگیرم چون سبکی و پورتبل بودن برام مهمه
هد رو به نتیجه ای نرسیدم. هد رو تا 100 می خوام اما فرق بال هد و 3 جهته توی چیه؟
کدوم بیشتر کاربرد داره؟
تراز خیلی به کار میاد؟
(نظر خودم آره هست)
توی 3 جهته ها فقط 808RC4رو پسندیدم که 115 تومنه
و توی بال ها 488RC2
نظر شما چیه؟
ویرایش:
فکر کنم بال بهتر باشه!I recommend that you use a ball-head on the tripod as opposed to a video head. Ball heads allow the camera to rotate and lock quickly in any orientation and this is a must to have.
عليرضا تارا
بستگی به نوع عکاسیت داره
بال هد سرعت عمل بالا تری داره اما دقت کمتره
البته بازم بستگی به نوع عکاسی داره من با 3 جهته سریع ترم چون وقتی کادر رو میبندم اول یک جهت رو محکم میکنم سپس با دوتا جهت دیگه کادرو رو میبندم
اما بال هد 3 جهت رو تقریبا باید تو یه زمان ببندی
من manfrotto 804RC2 رو دارم خیلی هم راضی هستم پارسال 62 تومن گرفتم
فکر کنم بال بهتر باشه برای من. الان موندم که تراز خیلی مهمه؟ میشه به صورت اکسترنال به هد تراز وصل کرد؟ آخه ارزون ترین هدی که تراز داره 488RC2 هست.
عليرضا تارا
اهمیت داشتن یا نداشتن تراز بستگی به تیپ عکاسی شما دارد , اگر عکاسی معماری بکنید , بله , اگر مثل بنده از در و دیوار عکاسی میکنید , کمی ناترازی را با کمی کراپ میشود رفع کرد (البته به ندرت عکسهایم ناتراز میشود)
به هد که نمیدانم , اما ترازهای لوبیایی 1 محور و 2 محوره ای هستند که روی کفشک فلاش دوربین مینشینند , و البته جای فلاش یا فرستنده رادیو فلاش و ... را هم اشغال میکند.
من هم شخصا ً 488 را ترجیح میدهم , اصلا ً با این هد های 3 جهته راحت نیستم , نه در استفاده و در حمل و نقلشان.
مرسی آقا وحید
مدل های ارزون تر چی؟
484RC2
و
486RC2
اون ها چه چیزی از این 488 کم دارن؟
عليرضا تارا
سلام
یک شرکت داخلی فعلا ً یک مدل از این هدهای آکراتک را وارد کرده , مدل Acratech GV2 Ballhead , قیمت در سایت آکراتک 370 $ , قیمت در ایران 385 هزار تومان
کد:http://acratech.net/product.php?productid=9
اگر گذاشتن آدرس شرکت فروشنده داخلی ممنوع است , مدیران عزیز زحمتش را بکشند ....
و یک هد دیگرکد:http://www.dorbinshop.com/heads/acratech/gv2/
g2.jpg ballhead-features.jpgکد:http://www.dorbinshop.com/heads/rrs/bh55pro/
سلام
پیرو فرمایش دوست عزیز، جناب رفوگران عرض کنم که بنده نیز امروز مدل مورد نظر شما را با مدل 263ap مقایسه کردم. در یک کلام اختلاف از زمین تا آسمان است. به نظرم مدل 203 اصلا ارزش خرید نداره. یک هد ثابت خیلی معمولی روش هست و خیلی هم بی ثبات است. دستم رو روی هدش گذاشتم و برداشتم (در حالتی که میله وسط هم بالا نیاورده بودم) پایه هاش مثل منارجنبان شروع به لرزش کرد! به نظرم برای عکاسی از منظره باید سرعت باد صفر کیلومتر بر ساعت باشه و ضمن استفاده از ریموت کنترل با حداکثر دقت، دست به دعا برداشت که خدایی ناکرده مگسی روی دوربین نشینه که لرزش ایجاد کنه!
در عوض مدل 263ap بسیار محکم است، کیفیت ساخت بالایی دارد و از همه مهمتر یک هد بسیار بهتر از مدل 203 روش هست و قابلیت تعویض هد رو هم داره. وزنش 2 کیلو است و قابلیت تحمل وزن 5 کیلو هم داره.
مدل 233 کمی در ارتفاع کوتاهتر از 263 است و قطر پایه هاش هم کمتر و فکر کنم نیم کیلو سبکتر است. اون هم بسیار بهتر از مدل 203 خواهد بود (هدش مشابه مدل 263 است)
یک مدل هم هست به اسم 264ao که از این دو مدل بزرگتر و حرفه ای تر است (بدون هد قیمتش 145 الی 150 است) از مدل 263ap حدود 15 سانتیمتر بلندتر میشه(تقریبا 175 سانتیمتر)
به احتمال زیاد من مدل 263ap رو انتخاب میکنم (قیمت هم تا 110 دارم ولی گویا آقای سهیل قدوسی 100 تومان خریده اند یکی دو ماه پیش البته)
موفق باشید
ویرایش توسط M.Kazemi : Sunday 1 August 2010 در ساعت 01:02
سلام مجدد
راجع به مدل های ونگارد این رو اضافه کنم که مدل های 233ap و 263ap هد سرخود هستند و امکان تعویض هد را ندارند که بدینوسیله پست قبلی را اصلاح میکنم.
این موضوع با اطلاعات موجود در سایت شرکت مبنی بر قابلیت تعویض هد منافات دارد که ممکن است علت آن محل کارخانه تولید سه پایه های وارداتی به کشور (یعنی چین) باشد. دوستانی که این مدل ها را دارند میتوانند صحت این موضوع را تایید یا رد کنند اما امروز من هیچ محلی برای پیچ کردن هد روی سه پایه ندیدم و جای شما خالی من و فروشنده تا تونستیم بهش ور رفتیم که باز بشه اما نشد. در نهایت هم فروشنده گفت که آچار الن همراه سه پایه برای باز کردن هد از روی سه پایه است ولی فروشنده فروشگاه دیگر با من در مورد یکپارچه بودن هد و سه پایه هم عقیده بود.
همچنین مدل 263at که اصطلاحا سه جهته است (ستون وسط قابل افقی شدن است) قابلیت تعویض هد دارد و قیمت خود سه پایه بدون هد 100 است و ارزونترین هدی را که از خود ونگارد داشت 50 میداد. مدل 263ap را هم امروز در دو فروشگاه در ناصرخسرو و جمهوری به قیمت 100 باهد همراه قیمت گرفتم.
Alta+263AP را از کجا می شود خرید؟ اگر کسی سراغ داره پیام خصوصی بده لطفاً.
نمایندگیش کجاست کلاً؟
کد HTML:http://www.vanguardgb.com/product/Alta%20plus%20263AP%20Light%20Weight%20Tripod