دست گل همتون درد نکنه ،من نهایت بخوام از یه 200-70 روی دوربینم استفاده کنم فکر کنم با توجه به وزن سه پایه ها مناسب ترین همون 190 باشه
دست گل همتون درد نکنه ،من نهایت بخوام از یه 200-70 روی دوربینم استفاده کنم فکر کنم با توجه به وزن سه پایه ها مناسب ترین همون 190 باشه
با سلام خد مت اساتید
تجهیزات من فعلا 550d+18-55+55-250 هست و بین دو سه پایه ونگارد 233 و ولبون ultra l موندم.قیمت اولی 95 و تحمل بار 3 و قیمت دومی 120 و تحمل بار 2.
روز 1شنبه میرم برا خرید اگر لطف کنید و راهنمایی کنید ممنون میشم
CANON 7D+CANON 550D+18-135 STM LENS+55-250 LENS+MANFROTTO 7301
نوید خان به مدل 7302 بی مانفرتو هم نگاهی بنداز. مدل بسیار محبوبیه. هد نیاز نداره. سبکه و خوش قیمت.
ونگارد پیشنهادی شما بنظر من از ولبون بهتره. پایه رو هر روز نمیشود عوض کرد.
من تصور میکنم ما در خرید پایه نسبت به خرید بقیه لوازم کمتر وسواس نشون میدیم.
نادر مسلمی
سلام به همه دوستان
من دنبال یه هد سه جهته برای عکس های پانوراما هستم ولی اطلاعاتم در زمینه این هد خیلی کمه
ممنون میشم در مورد طرز کارشون مارک مدل و قیمت اونها راهنماییم کنید
پیشاپیش ممنون
مهدی جان به نوع هزینه شما برمیگردد.
هدهای سه جهته خیلی ساده -- سه تا دسته دارند که حرکت بدنه ای را که روی این هد سوار شده و واسط بین پایه و بدنه است را در سه جهت کنترل میکنند.
نکته اینجاست که این نوع هدها برای کارهای دقیق تر -- نسبت به انواه بال هد و جوی استیک که سرعتی هستند -- استفاده میشود.
اگر چند پست به عقب بازگردید قیمت و مشخصات تمام مدلها ی مانفرتو و هدهای آنها را میتوانید بیابید ولی برای مارکهای دیگر باید مدل و سقف و نوع تجهیزات خود را ذکر نمایید تا بهتر بتوان روی آن نظر داد.
نادر مسلمی
ممنونم از جوابتون دوست گرامی
حقیقتش میخواستم اول قیمت ها رو بدونم تا بر اساس اون بودجم رو تنظیم کنم البته اون لیست قیمت ها رو دیدم. خوب فکر میکنم برای دوربین من یه کم آفتابه خرج لحیم باشه منظورم اینه که شاد بتونم با یه چیز ارزونتر سر و تهش رو هم بیارم
من یه SX30 دارم.دوربین بدی نیست عکس های خیلی خوبی باهاش گرفتم اما نیاز به یه سه پایه داشتم
راستی یه سوال
توی اون لیست قیمت ها همشون 360 درجه گردش افقی داشتن پس با این شرایط همشون باید پانورامای افقی باشن درسته؟
البته این هد سه جهته هم پیشنهاد یکی از دوستان بود که به گمونم در سه جهت پانوراما میگیره
البته باید چیز جالبی باشه به خصوص برای دوربین های SLR-Like مثل من که نمیشه لنز واید داشت
ولی فکر کنم خیلی گرون باید باشه
البته اون توقعی هم که من از هد دارم همینه که وقتی به چپ و راست حرکت میدی اولا نرم حرکت کنه و دوما در جهت عمودی بازی نداشته باشه همین فکر میکنم کفایت کنه
دیگه وقتی زیاد نمیشه هزینه کرد باید قید پانورامای کروی و چی و چی رو هم زد دیگه
شاید بهتر باشه همین هزینه رو بکنم یه سه پایه بهتر بگیرم به جای هد
نمیدونم
البته بازم باید ببینیم نظر دوستان چیه
ویرایش توسط djmehdi_67 : Sunday 14 November 2010 در ساعت 20:40
سلام دوستان امروز یک شنبه 23 ابان بعد از مدتها وقت کردم رفتم ناصر خسرو و هد 488 به قیمت 55 تومان خریدم تا بر روی تک پایه استفاده کنم در نظر اول نسبت وزن هد و قدرت تحمل وزن تجهیزات ان و قیمت بسیار خوب است
والا من که خیلی در زمینه سه پایه و هد تجربه ندارم، ولی شنیدم برای پانوراما هد های مخصوص هست که ۲ تا خاصیت داره...
اول اینکه بجز قسمت پایینی هد درجه بندی شده و فقط چرخش افقی داره ... بنابرین بعد از تراز کردن دوربین، به کمک این قسمت میتونید به راحتی پانو بگیرید
و دوم اینکه قسمتی که به دوربین وصل میشه حالت کشویی داره و عقب وجلو میره... وقتی از اجسام با فاصله کم پانو میگیریم (مثلا در فضای داخلی) ) شات ها دقیقا با هم منطبق نمیشن و دلیلش هم اینه که محور چرخش زیر دوربینه، در حالی که باید روی کانون لنز باشه! با استفاده از خاصیت کشویی این هد ها، با توجه به لنز و فاصله کانونی مورد استفاده اول با روش تستس ساده ای که وجود داره، محور چرخش درست رو پیدا می کنیم و بعد شروع به ثبت می کنیم...
مثلا:
Tripod.jpg
ویرایش: تو این عکس اون مشکل که عرض کردم مشخص شده:
گرفتن عكس هاي پانوراما روش هاي خاصي داره و فقط بستن دوربين روي سه پايه نيست ، اگر دقت كرده باشيد بر روي لنز هاي سري ال كانن خط قرمزي وجود داره شما بايد طوري دوربين رو بر روي هد عقب ببريد كه چرخش دوربين بر روي اون خط قرمز باشه ، در اين صورت مشكل كه بهش اشاره كرديد پيش نمياد،
من خيلي تلاش كردم كه مقدار علمي تر بگم اما چه كنم كه سوادم بيش از اين قد نميده
انشاالله اساتيد راهنمايي ميكنند