سلام جناب HAM!D
راجع به فرمایشتون در مورد سه پایه های ونگارد و قیمت مناسبشون باید عرض شود که اساسا یکی از دلایل کسب جایزه بهترین در کلاس خود (TIPA) برای چند مدل از ونگارد دقیقا همین کیفیت قابل مقایسه با سه پایه های حرفه ای و شناخته شده ای مانند مانفروتو است. من نمیدونم این دو سه پایه ای که شما میفرمایید چه کیفیت ساختی دارند و آیا در یک کلاس هستند یا خیر اما مدتی قبل یک ریویو راجع به مدل ALTA PRO 284CT خونده بودم که به کیفیت ساخت و ارگونومی مناسب این سه پایه اشاره میکرد که در حد سه پایه گیتزو خودش اون رو برشمرده بود. (البته این مدل ریویو شده از سری حرفه ای ونگارد با جنس فیبر کربن و قیمت بالای 250 دلار بود)
در مورد مدل های ونگارد دقت بفرمایید که مدل های ساخته شده در دو رده ALTA PRO و + ALTA تولید میشوند که اولی ها گرونترند مثلا:
http://www.vanguardgb.com/product/Va...%20Pro%20263AT
و
http://www.vanguardgb.com/product/Va...inium%20Tripod
تفاوت ها هم که در ستون وسط کاملا مشهوده.
با توجه به کاربری مورد نیاز شما و اینکه خودتون هم فرمودید نیاز به افقی شدن ستون دارید قطعا انتخاب گزینه دوم انتخاب صحیحی است اما پیشنهاد میکنم که علیرغم بسیار خوب بودن هدهای سه جهته ونگارد، سراغ یک هد توپی بروید. (هیچ اجباری هم برای خرید هد ونگارد وجود ندارد و در واقع اون چیزی که شما دیدید کیت سه پایه و هد بود و همونطور که در سایت شرکت هم این آپشن با اعمال تخفیف برای خرید همزمان وجود داره و هم خرید مجزا در ایران هم شما در صورت تمایل میتوانید سه پایه را جدا بخرید و هد را جدا)
قیمت هاتون هم که خیلی بالاست از کجا قیمت گرفتید مگه؟ از کی تا حالا سه پایه ها گارانتی میشن؟
محض اطلاع شما و سایر دوستان این قیمت ها رو امروز صبح گرفتم:
263AP به قیمت 95 (اگه به پست قبلیم در همین تاپیک که حدود 40 روز پیش زدم دقت کنید اون موقع هم 100 بودش در دو فروشگاه)
263AT PRO به همراه هد سه جهته 150 و بدون هد 105 که فکر کنم تا 95 هم راه میاد (بدون اجبار برای خرید همزمان هد و سه پایه) (دقت کنید که هدش رو به تنهایی 65 میفروشند و سه پایه هم 105 که میشه 170 اما اگه مدل کیت رو بردارید با تخفیف 20 تومانی خوشحال خواهید بود به شرطی که مشکلی با هد سه جهته نداشته باشید)
آدرس هم خواستید در پیام خصوصی خدمتتان هستم
پیشنهاد من اینه که اگه سه پایه ونگارد رو با یک هد خوب میخواین که سهولت و سرعت عمل زیادی در کار داشته باشید به سراغ یک هد توپی خوب، از مانفروتو باشید.
موفق باشید