سلام
راستش یه برنامه ای هست توی شبکه 4 سیما بنام " دو قدم مانده به صبح " که شاید بشناسیدش . یکی از دوستان (یکی از کارگردانان همان برنامه در آستارا ) پیشنهاد تصویر برداری آنرا به من دادند و ما هم شروع کردیم .در اصل صدای مورد نظر برای ضبط , همان صدای شخص راوی در هر قسمت خواهد بود ( که برای فرار از حالت سالنی صدا ترجیحا با میکروفن یقه ای ضبط خواهد شد ) . در دو قسمت گذشته که ضبط داشتیم با استفاده از یک کم کوردر خوب ( Canon XL2 ) که روی کاست های DV رکورد میکند مجبور به ضبط مستقل صدا شدیم .XL2 دارای دو ورودی مجزا ( و هرکدام استریو ) برای کانال صدا میباشد .بخاطر شرایط تصویر برداری که توسط این دوربین فیلمبرداری دارای نویز میگردد , از تصویر این دوربین استفاده نمیکنیم و تصویر گرفته شده توسط 7D با کانالهای صوتی XL2 ترکیب شده و نتیجه نهایی را بدست میدهد .( سیستم هم کلی سینمایی میشه ! کارگردان اول میگه : صدا ! صدا بردار تایید میکنه و میگه صدا رفت .بعد میگن : دوربین و تصویر بردار هم تایید و . . . بعد اکشن ! و از این حرفا
)
از آنجاییکه این پروسه هم زحمت زیادی حین ضبط و همینطور حین تدوین اولیه دارد به این فکر افتادم تا با یه میکروفن با کیفیت مناسب شاید بتونم دردسر قضیه رو کمتر کنم و همه چی بیفته گردن 7D .
منتها این قضیه اتو ولوم 7D هم شده یه جریان دیگه .با توجه به فرمایشات آقای میر , بنده هم مثل آقای روجایی چیزی توی منوها برای خارج کردن صدا از حالت اتو ولوم پیدا نکردم و تا این موضوع حل نشده نمیتونیم ریسک بکنیم .اگه دوستان پیشنهاد دیگه ای دارند دریغ نفرمایند .
راستی این 7D ( یا بقیه ... ) با این همه تبلیغات برای ضبط HD و FullHD نباید یه فکری بحال ضبط صدای استانداردش هم میکردند ؟ یا لااقل راه حلشو اعلام میکردن ؟ شاید هم اعلام کردند و من نمیدونم .
خلاصه بی صبرانه منتظر نظرات دوستان هستم
متشکرم