درود
شما باید یک ریموت با قابلیت برنامه ریزی تایمر تهیه بفرمایید ! البته با مدل های فاقد تایمر هم می شود کار کرد ولی دردسر خاص خودش را دارد!
بخصوص برای عکاسی نجومی که ممکنه شما در هوای سرد نیاز داشته باشید عکاسی کنید و مجبور باشید دوربین را در فضای بیرون قرار دهید!
اما در مورد بی سیم یا باسیم بودن، تا حدودی به خودتون بستگی داره! مثلا زمانی که شما دوربین را تنظیم کردید و نشستید اگر فاصله شما تا دوربین زیاد باشد وجود سیم دردسرهای زیادی مثل گیر کردن پای حیوانات و انسان و نیاز به مراقبت را داره! ولی بی سیم نه!
از طرفی اگر در چادر یا داخل خانه باشید و دوربین بیرون اگر بی سیم باشه می توانید بدون رفتن به محیط باز وضعیت دوربین را کنترل کنید!
اما از معایبش هم نیاز به یک وسیله الکترونیکی و در نتیجه باطری هست و این خودش دردسر خاصی دارد.
اما در مجموع با سیم یا بی سیم انتخابی هستند! و البته بی سیم ها معمولا قابلیت تبدیل به باسیم را هم دارند!
بنظرم شما به یکی از مدل های زیر فکر کنید!
بی سیم
Hahnel Giga T Pro II
Phottix Aion Wireless Timer and Shutter Release Canon
با سیم
Phottix NIKOS Digital Timer Remote C8
Phottix Timer Remote TR-90 N10
ممنون دوست خوبم... قیمتهاشو دراوردم... سیمی هاش 45 تومن و وایرلس ها به ترتیب 180 و 295تومن هستن... اون 295تومنیه براکت کردن رو هم انجام میده... نظرتون رو کدومه؟
فکر میکنم قابلیت مهمیه و تو عکاسی نجومی بسیار بکار میاد... درسته؟ ارزشش رو داره
ممنون دوست عزیز... تا جاییکه من میدونم براکتینگ یعنی ترکیب چند عکس با اکسپوژر متفاوت یعنی ما در عکاسی نجومی که نوردهی بالاس مدتش و نور دریافتی کم هستش بتونیم با ایزوهای متفاوت ترکیب عکس خوبی داشته باشیم...
درود
مرحله اول را درست فرمودید ولی دوم را خیر!
برکتینگ یعنی اینکه شما نوردهی متفاوت را در iso و دیافراگم یکسان با استفاده از تغییر سرعت شاتر انجام دهید.
این ریموت iso و دیافراگم را عوض نمی کند! فقط سرعت شاتر را تنظیم می کند که البته با دوربین و یک ریموت ساده هم قابل استفاده است!
اما در مورد تکنیک و روش های عکاسی هم این بخش جای آن نیست ولی فقط خلاصه عرض می کنم
معمولا چند عکس با نوردهی متفاوت را ترکیب نمی کنند! بلکه صرفا با نوردهی یکسان، iso یکسان این کار را برای آسمان انجام می دهند (البته در رد ستاره ها)
برای منظره هم ممکنه یک تصویر با نوردهی متفاوت گرفته شود!
بنابراین این مسئله با برکتینگ کلا متفاوته!
برای توضیحات بیشتر هم لطفا به بخش عکاسی نجومی مراجعه بفرمایید.
ارادتمند
آیا امکان تغییر نقاط فوکوس هم وجود داره با نوع وایرلس
داود معانی