برای اتصال گوشی به دوربین می توانید از IR یا همان پورت مادون قرمز استفاده کنید!
DIY Remote Control
برای اتصال گوشی به دوربین می توانید از IR یا همان پورت مادون قرمز استفاده کنید!
DIY Remote Control
بنده Iphone ندارم! و آندروید هم اگر USB Host را ساپورت کند که نرم افزار DSLR Controller برای وجود داره!
ولی شاید تو بازار بتوانید ماژول کارخانه ای این پورت را پیدا کنید.
و در ضمن یکی از فروشگاه ها قبلا تجهیزاتی شبیه به این را داشت ولی پیداش نمی کنم! بود براتون پیام خصوصی خواهد کرد
اتفاقا من همین امروز مود بالب را در eos-m به کمک گوشی اندروید تست کردم. گوشی هایی نظیرgalaxy s4-HTC 1 فرستنده IR دارند. من از اپلیکیشن رایگان DSLR Remote استفاده کردم. در دوربین تنظیم Timer 10s/Remote را انتخاب کردم و در اپلیکیشن ریموت Infra Red برای کنون (دوربینهای زیادی لیست شده بودند). ساده و بدون سعی و خطا!
اگر Iphone هم فرستنده IR داشته باشد حتمی برنامه های مشابهی هم هستند. برنامه هایی هم مشاهده کردم که قابلیت کنترل کامل دوربین و مرور عکسها را به کمک WiFi بر روی گوشی میدهد اما من هم قابلیت WiFi را به صورت بومی در دوربین ندارم و تجهیزات واسط مورد نیاز را هم ندارم که آزمایش کنم.
ممنون از همه دوستان
به هر حال اگه وسیله ای برای اتصال و کنترل دوربین با گوشی آیفون سراغ داشتین بسیار ممنون میشم راهنمایی کنید.
ضمنا استدلال من برای استفاده از گوشی به جای یه ریموت ساده که فقط به عنوان دکمه شاتر میشه ازش استقاده کرد اینه که با استفاده از نرم افزارهای قابل نصب روی گوشی میشه امکانات بیشتری در اختیار داشت (با توجه به اینکه امکان خرید ریموت های گرون قیمت رو فعلا ندارم).
فکر کنم این دقیقا همون چیزیه که دنبالشم : http://dslrcontroller.com/iOS
البته اگه علاوه بر آیپد با آیفون هم سازگار باشه که دیگه عالی میشه. ولی آیتم قرمز رنگ رو از کجا می تونم تهیه کنم؟
Requirements
. A compatible Canon EOS model camera
. Jailbroken iPad. We have tested the iPad 3 and iPad Mini Retina on iOS 7
: Camera Connection Kit. Be sure to get the one that fits your iPad
MC531_GEO_US.jpg MD821.jpg
Male full-size USB to male miniUSB cable This is a very common cable, and the same one you use to connect your camera to your computer Usually one of these comes with the camera
ویرایش توسط Ali M.Rezaei : Friday 8 August 2014 در ساعت 10:34 دلیل: تنظیم چیدمان تصاویر
کارتهایی نظیر eyefi ezshare یا flash air را هم بررسی کنید. فکر میکنم با wifi امکانات بیشتری از IR داشته باشید. البته باید منتظر بود با قیمت مناسب پیدا شوند. ظاهرا کارت فلش ایر توشیبا ارزانتر است.
البته ارزانترین راه برای کنترل شاتر ریموتهای دوربین چینی است. اگر در بازار بیاورند-آورده باشند باید حدود 5-15 تومن قیمت داشته باشد. (با توجه به قیمتهای آنلاین فروشندگان چینی)