تفاوتی ندارد و برای دوربین شما هم قابل استفاده است. اگر ریموتی با قیمت مناسبتر می خواهید مدل Hahnel Combi TF هست که قابلیت تریگر هم دارد. درضمن بهتر است حضوری خرید خود را انجام دهید تا بتوانید ریموت را از نظر کارایی که مد نظر دارید تست نمائید.
تفاوتی ندارد و برای دوربین شما هم قابل استفاده است. اگر ریموتی با قیمت مناسبتر می خواهید مدل Hahnel Combi TF هست که قابلیت تریگر هم دارد. درضمن بهتر است حضوری خرید خود را انجام دهید تا بتوانید ریموت را از نظر کارایی که مد نظر دارید تست نمائید.
هيچ صيادي در جوي حقيري که به گودالي مي ريزد، مرواريدي صيد نخواهد کرد.
.
محسن سيفي
ممنون دوست عزیز
ولی من با کامپیوتر که اصلا مشکل ندارم و با نرم افزار خودم رو راه می اندازم (حتی با پاور شات های چون canon s40 هم قادر به این کار هستم)
ولی مشکل وقتی هست که بردن لپ تاپ مقدور نیست و یا مدت عکس برداری بیشتر از عمر باطری لپ تاپ است وگر نه من با نرم افزار امتحان کردم و جواب داد
حتی اگر بشود هم با لپت تاپ این کار را کرد حمل آن دیگر مشکلات خود را دارد و خرید یک فروند ریموت کاری عمری است
پیشنهاد من
Yongnuo MC-36R Wireless Timer Remote
Yongnuo MC-36R Wireless Timer Remote | PhotoGeekNews
یک ریموت بی سیم فوق العاده به خصوص برای تایم لپس و عکاسی از راه دور
ویرایش توسط Herati : Sunday 25 December 2011 در ساعت 10:19 دلیل: محدود شدن به 399 شات
بله من خریداری کردم
95فکر کنم بود
کیفیت ساخت خیلی خوب ولی فقط یکبار استفاده کردم و الان هم فعلا دستم نیست
در مورد تعداد شات هم خیلی زیاده اگر دقیقه ای هم یک شات بزنه 7 ساعت خواهد شد که معلوم نیست باطری دوربین جواب بده
آقای پیام حمزه ای اطلاعات خوبی در این مورد دارند به ایشون پیام بفرستین تا ببینین پرتش به دوربین شما میخوره یا خیر
Canon 60D EOS - EFS 18-55 IS - EFS 55-250 IS - Canon 50 F1.8 - Canon 8-15 Fisheye L USM
منم هم مشتاق شدم این نرم افزار Magiclatern رو امتحان کنم!
از کجا میشه گیر آوردش؟
محمدرضا آخوندی خرانق
550D+EF-S18-55is+Nissin Di866II+Lowepro Stealth Reporter D200 AW+ Somita FT-692 Tripod
محمدرضا آخوندی خرانق
550D+EF-S18-55is+Nissin Di866II+Lowepro Stealth Reporter D200 AW+ Somita FT-692 Tripod