با سلام و عرض تبریک عید خدمت دوستان
یک نرم افزار خوب و دقیق برای تست سرعت کارت حافظه اس دی میخواستم. اگر معرفی بفرمائین و لینک دانلودش رو هم بدین ممنون میشم.
ایام به کام
دوست عزیز ، با اینکه مطمئن بودم که این نرم افزار برای SD کارت هم جوابگو هستش ، الان دباره روی درگاه SD لبتابم تست کردم ، کاملا درست و بی عیب ونقص کار میکنه .
شما وقتی SD کارت را داخل درگاه SD لب تاب جا میزنید ، سیستم آن را یک حافظه جانبی میشناسد و این نرم افزار برای همه حافظه های جانبی قابل استفاده است .
ارادتمند...
دوستان عزیز بین خرید دو مموری Sandisk و Silicon power شک دارم با اینکه نظرم با سندیسک است اما مشخصات سیلیکون پاور واقعاً وسوسه برانگیز است هرچند که مموری را در حال حاضر برای استفاده در دوربین تهیه نمیکنم اما ممکن است بزودی بوسیله آداپتور تبدیل در دوربین هم استفاده شود.
Sandisk با مشخصات:
سرعت خواندن و نوشتن 30 مگابایت در ثانیه معادل 200X
حدود قیمت 32 گیگ 110000 تومان
san.jpg
Silicon power superior با مشخصات:
سرعت نوشتن 45 مگابایت در ثانیه
سرعت خواندن 90 مگابایت در ثانیه
حدود قیمت 32 گیگ 150000 تومان
c1ba18.jpg
نظر شما چیه؟
نظر من اینه که برای دوربین مموری جداگانه و SD بخرید و از خشاب استفاده نکنید ، چون معمولا کیفیت خشاب بعد از مدتی افت میکند ......
اما در مورد مموری باید بگم که در مارک Sandisk دو مدل با این حجم هست که اولی ضد آب و ضد ضربه و ضد اشعه x و مخصوص دوربین هست با اسم کامل SanDisk Ultra® microSDHC™ UHS-I card for cameras و لینک زیر:
کد:http://www.sandisk.com/products/memory-cards/microsd/ultra-class10-with-adapter/?capacity=32GB
و دومی فکر نمیکنم چنین مزایایی داشته باشه و چیزی در این زمینه ننوشته که اگر اینطور باشه ارزش نداره با اسم کامل SanDisk Ultra® microSDHC™ and microSDXC™ UHS-I Cards که مخصوص تبلت و گوشی های هوشمند هست با لینک زیر:
و نکته مهم دیگه هم اینکه شاید سرعت خواندن 30 باشد اما در مشخصات نوشته سرعت نوشتن کمتر از 30 و چقدر کمتر رو خدا میدونه ...کد:http://www.sandisk.com/products/memory-cards/microsd/ultra-class10-for-android/?capacity=32GB
اما در مورد مموری دوم باید بگم که یک مدل جدید تر از این هم هست که یکی از سایتهای وطنی 155 میفروشه که برای فیلم برداری 4K هم جواب میده و بر خلاف مموری که شما گفتید که U1 هست تکنولوژی U3 داره ....
اینم لینک سایت اصلی سلیکون:
و عکس هاش:کد:http://www.silicon-power.com/product/product_detail.php?currlang=utf8&main=9&sub=15&pro=250&type=in#a_1
و نکته اصلی همین بس که گارانتی مادام العمر داره ....
در نهایت اگر برای کارهای بسیار حساس و در سطح حرفه ای می خوایید مارک SanDisk توصیه میشه ، بسته به کار با سرعت های مختلف ....
در غیر اینصورت SP با گارانتی مادام العمر و قیمت مناسب و سرعت بالا برای عکاسی پیوسته و فیلم برداری .....
مهدی
متشکرم
دو لینکی که از سندیسک محبت کردید هیچ فرقی ندارن فقط یکی با خشاب یا همان آداپتور ارائه میشود و دیگری فقط رم به تنهایی فروخته میشود.
در مورد امنیت اطلاعات نظر خودم با سندیسک است اما سرعت سیلیکون پاور وسوسه برانگیز است البته اگر واقعا همان سرعت را داشته باشد!
SD های سندیسک را دارم انصافا سرعت نوشتن و خواندن اطلاعات همانی است که روی جلد درج شده اما در مورد سیلیکون پاور اطلاع ندارم و همین من را به شک انداخته.
جناب شهبازی با سلام،
قطعا بهترین مارک در بین مموری ها برند sandisk هست هر چند با سرعت خواندن و نوشتن پایین تر اما با دوام و عمر بیشتر و قابلیت اعتماد بالاتر.
بنده چند سال پیش یک مموری silicon power خریدم که از همون لحظه که از جعبه اش باز کردم مموری خراب بود بردم فروشنده و اون هم تست کرد و دید که خرابه. با
این که گارانتی هم داشت با مصیبتهای فراوان transcend رو به جاش دادند و یک مبلغی هم ازم گرفتند.
از اون موقع به بعد من کلا برند silicon power رو تحریم کردم و حتی بهش فکر هم نمی کنم.
الان من چند سالیه که با san disk اون هم سری ultra کار می کنم و کوچکترین مشکلی نداشته. پیشنهاد من هم به شما 100% برند sandisk هست که امتحانشو پس داده.
پاینده باشید.