ممنون
بحث من بیشتر سر کیفیت و مقاومت بدنه رم هست نه چیپ داخلی ان !یک رم ۳۲ پتریوت کلاس ۱۰ دارم که بدنه اش شکسته در دوربین کار نمیکند ولی در کارت خوان چرا! چیپ سالم در بدنه ای ضعیف به چه دردی میخورد?
ممنون
بحث من بیشتر سر کیفیت و مقاومت بدنه رم هست نه چیپ داخلی ان !یک رم ۳۲ پتریوت کلاس ۱۰ دارم که بدنه اش شکسته در دوربین کار نمیکند ولی در کارت خوان چرا! چیپ سالم در بدنه ای ضعیف به چه دردی میخورد?
مسعود بیرامی
Jhowan photography
اتفاقا اشاره کردم!!
وقتی شرکت های اصلی مثل سونی و ... که اصل کارشون چیز دیگه ای هست خودشون رو درگیر ساخت چیپ نمی کنند چطور ممکنه درگیر ساخت بدنه رم کنند؟
استاندارد های بدنه های رم هم مثل خود چیپ جهانیه!
پس بنابراین وقتی من بعنوان یک شرکت سفارش تولید رم با نام شرکت خودم رو به جایی بدم، مطمئنا بخش طراحی شرکت رو درگیر ساخت بدنه رم نمی کنم!
مسعود بیرامی
Jhowan photography
درسته که سونی بصورت تخصصی حافظه نمیسازه اما این دلیل نمیشه که این شرکت آبروشو بخاطر ساخت محصولات بی کیفیت از دست بده , ضمنا سونی از معدود شرکت هایی است که در تمام زمینه ها محصولات با کیفیتی میسازه .
هر دو برند از محصولات با کیفیت و قابل اعتماد بازار هستن , تصمیم نهایی به خود شما برمیگرده .
در ضمن بهتر است از مارک های متفرقه از قبیل Patriot , pqi , pny و ... استفاده نکنید اصلی ترین دلیل هم نداشتن پشتیبانی است که بعضی اوقات میتونه بسیار کار ساز باشه . ( چند وقت پیش یکی از رم هام با مارک transcend خراب شد , به هر جا متصل میکردمش هیچی نشون نمیداد , نهایتا میخواستم بندازمش دور که یکی از دوستان از سایتش نرم افزاری بهم داد که فلشو به حالت اولش برگردوند و الان عین روز اول کار میکنه )
هنرها تنها تقلید محض واقعیت خارجی نیستند و اگر برخی آثار هنری چنین بودند در حقیقت در برابر رسالت عالی خود کاذب می نمودند .
عذر میخوام میخواستم بدونم چطور این دو تا شرکت قدیمی و نسبتا" بزرگ (pny و patriot ) مارک متفرقه شدند؟
بهتره گشت و گذاری در اینترنت بزنید و کمی هم بازار رو زیر و رو کنید تا متوجه بشید ترانسند بیشتر به خاطر گارانتی اش (شرکت sd ) هست که فروش داره.طوری که همون فلاشتون رو هم که میخواستید بندازید دور اگر میبردید گارانتی براتون خدماتش رو ارائه میدادند.اون نرم افزارها هم برای همه ی فلاش ها هست
همین شرکت های متفرقه به قول شما کارت گرافیک و هارد ssd میزنند.رم کامپیوتر میزنند
اگر گارانتی کننده قصوری انجام داده باشه ربطی به یه شرکت نداره
------------------------------------
پ.ن : به نظر من پاتریوت /pny و سیلیکون از لحاظ بدنه ی مموری کیفیت یکسانی دارند.و همه شون ممکنه در دراز مدت بشکنند یا درز بینشون باز بشه
بعضی اوقات کمی کثیفی در کانکتورها هم باعث نخوندن مموری میشه (ممکنه همین باعث نخوندن هم بشه.البته توسط دوربین).چون دوربین هم از بدنه ی مموری فقط برای نگه داشتنش داخل اسلات استفاده میکنه
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
بعضی از برندها خوبن ولی نه برای استفاده در دوربین عکاسی اونم DSLR.
بیشتر این مموری ها به درد استفاده در پخش صوت ماشین، قاب عکس دیجیتال، گوشی موبایل و با اغماض دوربین های کامپکت ارزان می خورند.
برای دوربین های DSLR بهتره سن دیسک، لکسار، کینگستون (اصلی اش سالهاست در ایران یافت نمی شود)، ترنسند و با کمی اغماض توشیبا و فوجی و پاناسونیک (هر دو کمیاب) و سونی خرید.
این هم یک نمونه از تست هایی که در اینترنت زیاد یافت می شه:
http://www.digitalcameraworld.com/20...ted-and-rated/
فرهاد حسيني
فکر کنم با دقت مطالب قبلی بنده را نخواندید! من هم گفتم کنترل و کیفیتشون سختگیری بیشتر دارند!!!!قرارهم نیست طراحی کنند !سفارش جنس بهتر میدهند و نظارت میکنند!
حق باشماست و بنده هم همانطور که در بالا ذکر کردم در پست های قبلی در این مورد صحبت کردم !درسته که سونی بصورت تخصصی حافظه نمیسازه اما این دلیل نمیشه که این شرکت آبروشو بخاطر ساخت محصولات بی کیفیت از دست بده , ضمنا سونی از معدود شرکت هایی است که در تمام زمینه ها محصولات با کیفیتی میسازه
اما توجه به این نکته هم داشته باشید که سو استفاده از برندهای مطرح و شناخته شده بین عموم خیلی بیشتر از برند های تخصصی هست!
مثل کارت ریدر، باطری و شارژر که با برند شرکت های مطرح به وفور پیدا میشه ولی در سایت های عرضه کننده خود شرکت ها هیچ اثری ازشون نیست و یا از نظر شکل تفاوت دارند!!
تازه فروشنده براتون هزارتا فیلم هم بازی می کنه مثل اینکه گفته می شه: «این برای ایران تولید شده!»
مارکهایی که فرمودید چندین سال هست که تولید رم می کنند و به قول جناب نوری تخصصشون در زمینه سخت افزار مرتبط با رم هست!در ضمن بهتر است از مارک های متفرقه از قبیل Patriot , pqi , pny و ... استفاده نکنید
در نهایت حرف جناب حسینی تمام صحبت های ما را تمام کرد! تمام حرف من هم همین بود که ایشان هم اشاره کردند.
درود
بله ، مختصر و مفید
با عرض پوزش از دوستان ، اینکه کدام شرکت چه کرده کدام نه ، کدام چه میسازد کدام نه و....
این تاپیک صرفا به مموری های مناسب برای استفاده روی دوربین های دوربین عکاسی بویژه DSLR ها میپردازد که هر مموری رو نباید روی آنها استفاده کرد
و نکته مهم تر گاهی یک پروژه عکاسی آنقدر مهم است که جایی برای از دست رفتن عکسها به علت مشکل در مموری نیست
یا حتی ممکن است پروژه ای در کار نباشد ، اما تکرار موقعیت مورد نظر برای عکاسی مجدد از محالات باشد.
ساده ترین مثال آن تصور کنید یک Wedding Photographer فردای روز عروسی بفهمد عکسهای روی مموری غیر قابل دسترس
شده اند .
پاینده باشید
قبول که بعضی مموری ها بهترند.منتها از این جهت نمیشه گفت بقیه متفرقه هستند یا سیلیکون همیشه بهتر از پتریوت عمل کرده و از این دست
اتفاقا" من شخصا" شاهد 6 مورد مشکلات مموری های توشیبا بودم و خودم شخصا" هیچ وقت نمیخرم.چرا؟ چون نه گارانتی درستی داره و نه معلوم هست جنس فیک هست یا اصل.
همین اتفاق سال ها پیش برای کینگستون افتاد
البته نمیدونم این سری EP Pro از پتریوت رو دیدید یا نه (به نظرم حداقل جای تفکر رو داره ) :
http://www.patriotmemory.com/product...id=1277&type=6
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT