دوستان اطلاع دارید یک ثانیه فیلم فول اچ دی با 25 تا 30 فریم در ثانیه چه حجمی را اشعال میکند؟
به عبارتی 1 ثانیه فیلم full hd که سرعت ان روی 25 یا 30 فریم باشد چه حجمی از رم را اشغال میکند؟
0.2 مگابایت
0.5 مگا بایت
1 مگا بایت و ...؟
دوستان اطلاع دارید یک ثانیه فیلم فول اچ دی با 25 تا 30 فریم در ثانیه چه حجمی را اشعال میکند؟
به عبارتی 1 ثانیه فیلم full hd که سرعت ان روی 25 یا 30 فریم باشد چه حجمی از رم را اشغال میکند؟
0.2 مگابایت
0.5 مگا بایت
1 مگا بایت و ...؟
فکر نمی کنم اینطور باشه، چون رزولوشن فیلم فول اچ دی ثابت و برابر 1920x1080ه… اما چیزی که روی سایز تاثیر میذاره، جدا از تعداد فریم در ثانیه، روش کدینگ و میزان فشرده سازی و همینطور بیت ریت صدا و تصویر ه. به همین دلیل یه عدد مشخص رو نیمشه به همه دوربین ها نسبت داد.
با پر کردن و خالی کردن رم کار صد در صد درست نمی شه!
بخشی از پارتیشن ها ممکنه توسط فایلهای انتقالی پر نشوند و در نتیجه ممکنه عکس ها حتی بصورت ناقص بازیاب شوند.
اگر بهترین راه ممکن را بخواهید اینه که یک فایل دقیقا هم حجم فایلی که قصد دارید نابودش کنید داشته باشید (مثلا متن یا هر چیزی) بعد آن را روی فایل اصلی OverWrite کنید.
و یا بصورت باینری فایل را باز کنید و جای همه 0 و 1 ها را عوض کنید که البته به شدت باعث افزایش بار پردازش سیستم خواهد شد.
عملکرد نرم افزارهایی که خدمتتون معرفی کردم به این شکل هست که یک فایل خیلی کم حجم حدود 1 بیت را روی تمام بلاک ها حافظه نوشته و پاکی می کنه که این باعث می شود فرمایش شما کامل انجام شود.
بهترین نرم افزار برای پاک کردن دائمی دیتا به نظرم آپشن DriveScrubber در iolo System Mechanic هست
که می تونید اطلاعات رو به طورکامل حذف کنید
فکر کنم چندین دفعه (7بار) اطلاعات رو پاک می کنه و یه سری کارهای دیگه ...
اگر ورژن پرو رو تهیه کنید یک سری امکانات بیشتری هم داره
امید بنی اسدی"Silence, and Deeper silence, When crickets hesitate"
امید بنی اسدی"Silence, and Deeper silence, When crickets hesitate"
می خواستم همون موقع پستم رو ادیت کنم و این توضیحات رو هم اضافه کنم که متاسفانه اینترنت قطع شد!!!
•••
در تقریبا تمام الگوریتم های کدینگ و فشرده سازی، محتوای هر فریم و میزان تغییر نسبت به قبلی ها هم در حجم فایل نهایی تاثیر داره، مثلا یک فیلم اکشن که همه چیز در حال حرکته و زوایای دوربین و رنگ و نور به سرعت در حال تغییره، چندین برابر فیلمی که از دیوار اتاقتون بگیرید حجم خواهد داشت. از طرف دیگه یه مقدار اطالعات اولیه مربوط به فرمت فایل و کدینگ و … هم هست که باید لحاظ بشه… بنابراین نمیشه یه معیار قطعی (حتی برای یه دوربین) بدست آورد و اینطور نیست که یه ثانیه فیلم بگیرید و حجم ش رو معیار بذارید!
ولی اگه میخواید یه براورد از میزان حافظه مورد نیاز داشته باشید، بهترین کار اینه که مقداری فیلم (با شرایط مشابه چیزی که معمولا انتظار دارید کار بکنید) بگیرید و بعد از مجموع حجم فیلم ها و زمان ها میانگین بگیرید.
فرمایش شما صحیحه!
در روش های نرم افزاری چون ملاک تلاش در بازیابی آدرس فایلهاست این روشها جواب می ده ولی در حالت سخت افزاری علی رغم اینکه بنده شخصا تجربه ای ندارم ولی حدس می زنم وضعیت متفاوت باشه! البته بنده هم در این خصوص اطلاعات کاملی ندارم ولی یک هارد را که عمدا هم مورد شخم زدن نرم افزاری قرار گرفته بود و هم از نظر سخت افزاری آسیب دیده بود را دیدم تا 40 درص بازیافت کردند که البته هزینش حدود 300 هزار تومان شد!!!
در خصوص اطلاعات مهم مطمئن باشید این تکنولوژی که در اختیار ماست مربوط به 10 سال گذشته است ولی باید دید اهمیت اطلاعات تا چه اندازه است!
ارادت