سلام دوستان
برای دوربین g7x یه مموری خوب با قیمت مناسب میخوام
مموری گوشیم مدلش SanDisk Ultra microSDHC UHS-I U1 32GB+adapter گذاشتم توی اداپتور و گذاشتم توی دوربین برای تست حالا از همین مدل خوبه برای دوربین بخرم؟
چون قیمتش مناسبه البته یه مدل جدید تر هم دیجی زده SanDisk Extreme microSDHC UHS-I U3 32GB+adapter اگه میدونید این بهتره همین رو بخرم؟
با تشکر ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
درود
استفاده از Micro SD بجای SD Card برای دوربین های دیجیتال به دلیل ایجاد یک رابط اضافی در اتصال کانکتور ها، خطر آسیب دیدن اطلاعات در حین ضبط بر روی حافظه را افزایش می دهد!
از طرفی همین وجود اتصال اضافی منجر به افت سرعت نقل و انتقال هم خواهد شد و به همین دلیل برای کارهای جدی مثل ثبت تصویر پیشنهاد نمی شوند.
ارادتمند
ویرایش توسط ali.phd71 : Wednesday 8 July 2015 در ساعت 08:22
سلام
برای دوربین جدیدم (7D) میخوام یک رم سرعت بالا بگیرم. توی سایتهای فروش آنلاین اکثرا رم های ظرفیت بالا و جدید رو دارند. با توجه به اینکه کار فیلمبرداری انجام نمیدهم یک رم با ظرفیت حداکثر 8 گیگ برایم کافی است. به دنبال رم sandisk extreme pro 8gig 600X هستم (udma6 up to 90m/s) دوستان جایی سراغ دارند که بتوانم این رم رو تهیه کنم چون ظاهرا کمی قدیمی شده. مدل مشابه دیگر هم که قابل اعنماد باشد معرفی کنید ممنون میشم.
با تشکر
دوستان عزیز پاسخی نفرمودید.
یک نکته دیگر را هم عرض کنم اینکه مدل مورد نظر من در سایز 16 گیگ در یکی دو سایت (نورنگار و تجهیزات حرفه ای) موجوده حال سوالی که پیش می آید این است که ابن رم با سرعت 600X و قیمت 230 مناسب تر است یا رم مدل extreme با ظرفیت مشابه 16 و سرعت 800X و بهره مندی از UDMA 7 با قیمت 250؟ اصولا تفاوت سری extreme معمولی و pro در چیست؟
سوالتون کمی پیچیده نوشتید مسلما با اختلاف قیمت 20 هزار تومان خرید 800x بصرفه تر هست سندیسک بعد از تولید مدلی با سرعت بالاتر
همه کلاس کارت حافظه با سرعت جدید میسنجه مثلا اکستریم پرو 2 سال پیش ممکن از اکستریم امسال سرعت کمتری داشته باشه
برای مقایسه سرعت خواندن و سرعت نوشتن رو مقایسه کنید.