قطعا این عدد واقعی نیست اما در تست شانه به شانه با مموری سن دیسک 200X این مموری کاملا سرعت بیشتری داشت و بصورت محسوس این اختلاف سرعت را حس میکنم.
فاکتور قیمت هم بسیار مهم است این مموری را با حجم 8 گیگ 28 تومان ( قیمت همکار ) تهیه کردم.
درود
برنامه كاربردي مفيد Disk Speed Test
اين نرم افزار كاربردي سنجش سرعت کارت حافظه یا هارد ديسك شما براي ويرايش و پخش فرمت هاي مختلف تصويري در كيفيت هاي مختلف را انجام ميدهد . به صورت خلاصه معين ميكند كه سرعت کارت حافظه یا هارد ديسك شما براي ويرايش و يا پخش فرمت هاي جديد مناسب هست يا نه .؟؟
اینم از تست مموری خودم
Adata Premier Pro SDHC UHS-I Class 10 U-1 32GB
http://
تقریبا هیچ کدام دقیق نیست
مشخصاتی که روی جعبه مموری کارت ها قید میشود ممکن از تا حد زیادی درست نباشد
و البته تست های نرم افزاری هم به چند دلیل صحیح نیست
دلیل اول معمولا از رم ریدر خوبی استفاده نمیشود ، رم ریدر حتما باید یو اس بی ۳ باشد
دلیل دوم حتی اگر یو اس بی ۳ هم باشد هارد کامپیوتری که روی آن ویندوز نصب شده سرعت به سختی به ۱۰۰ مگابایت در ثانیه میرسد در نتیجه فرآیند تست مموری که باید در آن دیتا ریخته شود و از آن دیتا خوانده شود به مشکل برمیخورد یا به نوعی هارد در کنار سرعت مموری کارت کم می آورد
موارد این چنینی باعث میشود که نتوانیم رم های سرعت بالا را به درستی تست کنیم.
درود.البته این نکته رو باید ذکر کنم تقربیا اکثر دوربینهای حال حاضر از سرعت یو اس بی 2 بهره می برن پس این تست سرعت تقریبا میشه گفت سرعت نزدیکی با سرعت نوشتن و خواندن روی دوربین داره عامل دیگه بافر خود دوربینه و حجم عکسها که میتونه تو سرعت کارت حافظه تاثیر داشته باشه بشخصه این مموری رو با یک مموری team microSDHC UHS-I 32GB Class 10
تست کردم تفاوتی نداشتن.دوستان دیگه لطفا با این نرم افزار تست سرعت از کارتهای حافظه خودشون به اشتراک بزارن.سپاس
کارت حافظه من مشکلی پیدا کرده و به هیچ وجه فرمت نمیشه و عکسهای داخل اون دستی هم پاک نمیشه
روی دوربین هم همین مشکل رو دارم و پاک نمیشن و عکسی هم ثبت نمیشه
با چه نرم افزاری میتونم این مشکل رو حل کنم؟
لااقل اگه بتونم فرمتش کنم میبرم گارانتی
درود
استفاده از برندهای غیر معتبر بعنوان ذخیره سازی تصاویر دوربین معایب بسیار زیادی داره که ممکنه در کوتاه مدت باهاش مواجه نشوید!
حتی در رم های معروف مثل SanDisk هم گاها برخی اختلالات دیده می شه!
شما هم اگر در پست های قبل مطالعه می فرمودید به راحتی یک رم را که معلوم نیست مربوط به کدام کشور هست پیشنهاد نمی کردید!
در پست های قدیمی تر برخی دوستان حتی با پاترویت هم مشکل پیدا کرده بودند.
نکته مهم در خصوص تمام رم ها چیپ آنهاست که در دنیا شرکتهای تولید کننده چیپ محدود هستند و برخی از آنها که رمهایشان در بازار هم هست شامل
Sandisk، Toshiba و Samsung می باشند.
بقیه شرکت ها تقریبا از این چیپ ها در محصولاتشان استفاده می کنند.
در خصوص سرعت هم همانطور که جناب شهبازی فرمودند این سرعت های اعلام شده در شرایط خاص آزمایشگاهی تست شده اند و بنابراین ممکنه شما اصلا هیچوقت به این سرعت ها در شرایط عادی نرسید.
ارادتمند