سلام دوستان.
من یه مموری واسه دوربینم که canon 550 D هست خریدم .مدل Patriot LX Series 8GB Class 10 ولی متاسفانه با اینکه کلاس 10 هست ، توی مد فیلم برداری دوربین ،
بعضی وقت ها ، ایجاد مشکل می کنه و علامتی کنار صفحه می یاد که مربوط به سرعت پایین مموری هست.و دوربین به طور خودکار رکورد رو قطع می کنه .
می خواستم بدونم همچین مشکلی قابل حل هست یا خیر ؟ باید مموری دیگه ای تهیه بکنم؟
ممکنه مموری ویروسی شده باشه ؟با اینکه هر روز ویروس یابیش می کنم.
ممنونم از راهنماییتون.
مموري رو با كامپيوتر فرمت كرده ايد؟ اگر جواب مثبت است مموري را با دوربين فرمت كنيد. به طور معمول ويروس ها روي فايلهاي عكس نمي نشينند پس مموري را ويروس يابي هم نكنيد. حتا با كامپيوتر عكس ها را كات يا حذف يا move نكنيد و فقط كپي كنيد و مموري را هميشه با دوربين فرمت كنيد يا اگر حذفي مي خواهيد انجام دهيد با دوربين انجام دهيد نه با كامپيوتر.
فرهاد حسيني
اینطور که من تحقیق کردم داخل سایت های خارجی فهمیدم بهترین سرعت ها ایناس
1- lexar
2- atp
3- sandisk
درسته؟
نتايج تست اين كارت به صورت تقريبي به اين صورت هست، سرعت خواندن 17.1 مگابايت بر ثانيه و سرعت نوشتن 12.1 مگابايت بر ثانيه، البته در مورد عكاسي پياپي هم بگم كه دوربين شما داراي بافر هست كه حافظه اي هست كه قبل از نوشته شدن تصاوير بر روي كارت حافظه خارجي از آن استفاده مي شود و در صورتي كه از عكاسي پياپي به صورت unlimited استفاده نكنيد احتمالا مشكلي نخواهيد داشت. (يعني همون 8 فريم بر ثانيه)
اساتيد اگر مشكلي در اين گفته ها مي بينند لطفا تصحيح بفرمايند.
کد:http://www.cheapsdhcmemorycards.co.uk/2011/06/transcend-8gb-class-10-sdhc-sd-memory-card-read-write-speeds-12-1mbs/
مساله این است
کدومش رو بخرم؟
من سرعت واسم مهمه!
ممنون
ببخشید ولی قبلا این انجمن خیلی فعال تر بود!
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنند