من چند وقت پیش از پاساژ البرز واقع در تجریش خریداری کردم 2500 تومان اما سر دوروز خراب شد و اینقدر قطع و وصل شد تا یه رم سوزوندبا سلام.من مدتیه دنبال این ریدرم.میشه راهنمایی کنید؟ممنون میشم تو پیام خصوصی بفرمایید.
من چند وقت پیش از پاساژ البرز واقع در تجریش خریداری کردم 2500 تومان اما سر دوروز خراب شد و اینقدر قطع و وصل شد تا یه رم سوزوندبا سلام.من مدتیه دنبال این ریدرم.میشه راهنمایی کنید؟ممنون میشم تو پیام خصوصی بفرمایید.
با درود فراوان حضور دوست عزیز رم ریدر ترنسند رم ریدر خوبیه 2 مدل داره یمدل رم CF نمیخوره ولی به جاش چند تا ورودی USB داره و سفید رنگ هستش و مدل دوم ورودی USB نداره ولی رم CF میخوره به نظر من مدل دوم بهتره هر دو یقیمت دارن حدود 13000 تومان یمقدار بالا هست قیمتشون ولی کیفیت خوبی دارند و مطمئن هستن و همچنین سرعت بهتر به نظر بنده اون مدلی که ورودی کارت CF داره وUSB نداره بهتره و مشکی رنگ هم است البته من از شهرستان قیمت گرفتم فکر کنم تهران بتونید ارزونتر هم پیدا کنید.
ممنونبا درود فراوان حضور دوست عزیز رم ریدر ترنسند رم ریدر خوبیه 2 مدل داره یمدل رم CF نمیخوره ولی به جاش چند تا ورودی USB داره و سفید رنگ هستش و مدل دوم ورودی USB نداره ولی رم CF میخوره به نظر من مدل دوم بهتره هر دو یقیمت دارن حدود 13000 تومان یمقدار بالا هست قیمتشون ولی کیفیت خوبی دارند و مطمئن هستن و همچنین سرعت بهتر به نظر بنده اون مدلی که ورودی کارت CF داره وUSB نداره بهتره و مشکی رنگ هم است البته من از شهرستان قیمت گرفتم فکر کنم تهران بتونید ارزونتر هم پیدا کنید.
البته من برای این دوستمون توضیح دادم که دنبال این رم ریدر میگشت وگرنه من خودم از رم ریدر خود لپ تاپ استفاده میکنم و خیلی هم راضی هستم
سلام خدمت دوستان
مشکلات من با یک کارت تقلبی شروع شده، می خواستم ببینم دوستان راهکاری به نظرشون نمی رسه؟
یک کارت تقلبی سن دیسک SD 16gb بنده سه ماهی هست که خریداری کردم. (اولش نمی دونستم تقلبی و بعد از بررسی فهمیدم و همون موقع هم اطلاع رسانی در مورد تفاوتها کردم)
مشکل این هست:
بعد از اینکه تعداد عکسها روی کارت زیاد میشه و وقتی می خوام انتقال بدم به کامپیوتر (با رم ریدر) برخی از عکسها رو نصفه میاره و برخیها رو هم اصلا باز نمی کنه و بعد از اونهم دیگه روی خود دوربین هم عکسهای خراب شده قبل مشاهده نیست. و با علامت ضربدر قرمز توی یه کمربع نشون می ده.
راهکاری داره راهنمایی کنین.
یک مموری سریع برای فوجی hs20 میخوام
قیمتشم تا 40 50 تومن! ولی میخوام سریع باشه و فضاشم مناسب باشه برای عکاسی و یکمم فیلم برداری!
8 گیگ به بالا باشه قیمتشم تا 70 تومن! ولی سرعتش بالا باشه!