آقا رم ما شد این:
philips sd card fm08sd45b.jpg
خیر تقلبی نیست این گارانتیش، بنده به قیمت فاکتور همکار از این فروشگاه همیشه خرید میکنم
حالا با این سرعت اگه توی عکاسی یا فیلم برداری(که نیاز بهش پیدا نمیکم) بر به مشکل می خورم بگید یه کاریش کنم ؟
آقا رم ما شد این:
philips sd card fm08sd45b.jpg
خیر تقلبی نیست این گارانتیش، بنده به قیمت فاکتور همکار از این فروشگاه همیشه خرید میکنم
حالا با این سرعت اگه توی عکاسی یا فیلم برداری(که نیاز بهش پیدا نمیکم) بر به مشکل می خورم بگید یه کاریش کنم ؟
مسعود بیرامی
Jhowan photography
کلاس 10
قابل ارتباط تا 27 متر در محیط باز و 13 متر در محیط بسته
سازگار با 802.11b/g/n در باند 2.4GHz. نکته : 5 گیگاهرتز باند پشتیبانی نمی شود
137000 تومان
قیمت جهانی $38.91
منبع دی؟؟؟؟لا
سلام به همگی
سلام به همگی
یک مموری پر سرعت کلاس 10 می خوام و 16 گیگ و micro sd ...چی پیشنهاد میدین که خوب در بیاد ؟
سونی = 38 تومن ( مدلی تو اینترنت ندیدم اما نمایندگیش داره !!! )
ترنسند =42 تومن
مارک های توشیبا و سن دیسک و سیلیکون پاور و lexar هم اطلاعی راجب بهشون ندارم
قیمت ها رو هم نمیدونم اما خودم سن دیسک رو می پسندم تعریف توشیبا هم زیاد شنیدم
ممنون میشم پیشنهاد بدید و بگین با گارانتی کجا تهیه کنم و چه قیمتی و از کجا ؟
چون اصلا نمی خوام کارت تقلبی در بیاد
منتظر راهنماییتون هستم دوستان
ویرایش توسط dooste.man83 : Tuesday 27 December 2011 در ساعت 21:20
سلام خدمت دوستان محترم
من PNY کلاس 10 , 16 گیگ گرفتم 35 تومن ولی یه حس قریبی به من میگه تقلبیه!!! اول اینکه پک مموری داخل یک جعبه کوچک بود که داخل جعبه یک مینی CD بود که روی حاشیه داخلی CD حک شده بود Lexar !!! حالا ارتباط PNY و Lexar خودش جای سوال داره.
داخل جعبه هم یک رم ریدر از این چینی 2000 تومنیا که دست فروشها میفروشن وجود داشت!!!(البته برای دلداری دادن به خودم فرض کردم وارد کننده برای جلب توجه این رم ریدر رو داخل جعبه گذاشته!!!)
سرعت خواندن و نوشتن مموری را با همون کارت ریدری که داخل جعبه بود (با کپی کردن حدود 1 گیگ فایل داخل مموری و بالعکس و ثبت زمان آن) تست کردم نتایج اینجوری بود:
خواندن 19 مگابایت بر ثانیه
نوشتن 13 مگابایت بر ثانیه
ببخشید که یه کم طولانی شد
دوستان عزیز توجه کنند که در دوربین های slr برای داشتن سرعت کافی در هنگام فیلم برداری با کیفیت full HD یک مموری کارت SD کلاس 6 هم کفایت میکند و در هنگام عکسبرداری هم هیچ مشکلی نخواهید داشت
سرعتهای بالاتر فقط برای کسانی ارزش پرداخت دارد که مقوله عکس برداری پی در پی و در نتیجه تخلیه سریعتر بافر برایشان مهم هست
البته در هنگام تخلیه عکسهای مموری به کامپیوتر هم سرعت بالاتر بهتر است ولی فکر نکنم زیاد این موضوع مهم باشد
ویرایش توسط alir. : Tuesday 27 December 2011 در ساعت 21:29
سلام دوستان
می خواستم ببینم فرق بین کارت sandisk exreme 60mb/s 16G CompactFlash اصلی با تقلبی ش چی هست ؟!
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
و بعد اینکه اگر تقلبی خرید کرده باشم چطوری باید اونو تعویض کنم ؟ (از طریق گارانتی یا خود فروشگاه)