دستگاهای لیزری دستگاه های هستند که از سیستم نور دهی لیزر استفاده میکنند بر خلاف پلاتر ها که از سیستم جوهر افشانی استفاده می کنند واز بهترین برندهای این دستگاه ها می توان به فوجی و نوریتسو اشاره کرد.
مزیت دستگاه های لیزری نسبت به جوهر افشانها:
1.سرعت بالا در چاپ
2.هزینه کمتر در چاپ
3.استحلاک کمتر قطعات
4.دیگر نیاز به لمینیت نیست
و......
ولی این دستگاه ها بسیار گرانند. وهر دستگاهی برای سایز خاصی درست شده است وشاید دستگاهی که بتواند هم سایز کوچک بزند وهم سایز بزرگ اصلا پیدا نکنید.
و نکته بعد این است که بیشتر این دستگاه های که در ایران است بیشتر از عرض 76cm نمی توانند چاپ کنند.البته مدل 130cm این دستگاه هم که همگی به صورت استوک وارد ایران میشود هم جدیدا آمده است.
با سلام
فکر کنم آقای بابک برهانی اطلاعات خوبی در مورد انواع پلاتر داشته باشن . نام ایشان در سایت sibsabz هست . با ایشان مشورت کنید .
سعی کنید دستگاهی رو تهیه کنید که نمایندگی قوی در کشور داشته باشه که در صورت ایجاد مشکل شما اذیت نشید.
behrang 2
به نظر من epson pro 9700 ,9800 برای کاره شما مناسبه چون کیت شارژ جوهرش و هم ریستر تانکmaintananc موجوده و هم با دوام و کم استهلاکه و قیمت هدش نسبت به کانن منطقی تره و 8 رنگه اما 9 رنگ نگیرین چون همون 8 رنگه در واقع 8 رنگ هم 9 رنگ میشه و شما رنگ photo balck را با mate black تعویض میکنین و 9 رنگ هم همین کار را می کنه و فقط خود پرینتر این کار رو نرم افزاری انجام میده
epson pro 7800 =epson r800===epson pro 3800 A2===epson r270,290,295 =hiti 710 roll== canon 20d== canon 450D
canon ip 8500====canon ip 4200====canon ix 5000=== canon ip4000==canon 5300 ,5200
با سلام..
هزینه نگهداری این پلاتر های اپسون چقدر است؟( با سیستم تانک جوهر) و یک سوال عمومی در مورد پلاتر ها..
تعداد رنگ یک پلاتر چقدر در کیفیت عکس پرینت شده تاثیر دارد؟
ماندگاری یک عکس پرینت شده با یک پلاتر مجهز به سیستم تانک جوهر و جوهر های غیر اصل به چه عواملی بستگی دارد ؟
ایا لمینیت در ماندگاری رنگ پرینت شده تاثیر دارد؟
فرق بین لمینیت سرد و گم در چیه واگر استفاده خاص دارند لطفا آن را بیان کنید؟
behrang 2
هزینه رابطه مستقیم داره میزان کارکرد و نحوه استفاده از دستگاههزینه نگهداری این پلاتر های اپسون چقدر است؟( با سیستم تانک جوهر) و یک سوال عمومی در مورد پلاتر ها..
بله تاثیر داره ، چون پرینتر های جوهر افشان و پلاتر ها از سیستم ترکیب رنگ برای رسیدن به یک رنگ خاص استفاده می کنند حالا اگر تانک های 4 تایی باشه برای رسیدن به رنگ های موجود در عکس از این 4 رنگ استفاده میشه ،مثلا برای 3 تا رنگ که فام رنگیشون باهم کمی متفاوت باشه پرینتر فقط یک رنگ رو در میاره اما پرینتر با 8 رنگ همون 3 تا فام رو در میارهتعداد رنگ یک پلاتر چقدر در کیفیت عکس پرینت شده تاثیر دارد؟
ماندگاری و کیفیت خروجی نهایی پلاتر به نوع جنس کاغذ و جوهر ها ربط داره .. یک نمونه که من دیدم جوهر قلابی پس از مدتی ته رنگ یک قسمت از کار پرید و در مقابل نور یک حالت گرادیانت پیدا کردماندگاری یک عکس پرینت شده با یک پلاتر مجهز به سیستم تانک جوهر و جوهر های غیر اصل به چه عواملی بستگی دارد ؟
بله بی تاثیر نیست .. چون عکس و محصول پرینت شده در حالت وکیوم قرار میگیره لذا تاثیر عوامل جوی بر اون مثل رطوبت و.... کم میشهایا لمینیت در ماندگاری رنگ پرینت شده تاثیر دارد؟
خروجی لمینت گرم ، لمینت براق میشه یعنی اون کار هایی که زیر نور بازتاب می دهند بعضی وقت ها از یک زاویه خاص که نگاه کنی چیزی دیده نمیشه چون نور رو بازتاب میده و شما بازتاب نور رو فقط می بینی و خروجی لمینت سرد ، لمینت مات میشه که نور تاثیری بر دیدن اونها نداره و خروجی کار کمی بی روح میشه یک سکوت رو میشه تو خروجی این نوع لمینت دید..فرق بین لمینیت سرد و گم در چیه واگر استفاده خاص دارند لطفا آن را بیان کنید؟
کارایی خاصشون بستگی به نیازه که بخواهیم کار نهایی براق باشه و یا مات که هر کدوم مزایا و معایب خودشو داره
پ.ن مثلا رنگ مشکی در لمینت سرد و مات ،سیاه خالص نمیشه و سیاه بور در میاد باید به این توجه داشته باشید.
خراب رفاقت آنم که جان دهد در بهر دوست ... خط و خال لغو بر در نهاده و بی آرزوست
دوستمان جواب خوب ارائه دادن در ادامه توضيح ايشان
هزينه تانك(كارتريج قابل شازژ با چيپ ريستور) حدود 700 تومان
هزينه 1 كارتريج اصل 220 ميلي حدودا 90 هزار تومان است كه در كل حدود 600 هزار تومان است
هزينه 1 ليتر جوهر فرعي 80 تا 150 تومان كه حدود 600 تا 1.5 ميليون تومان است(تفاوتي نديدم چون هردو پيگمنت هستن)
به گفته فروشنده هر عكس 70*50 حدود 5000 هزار تومان است پس با شارژ حدود 1700 تومان ميشه
لمينيت سرد بر اساس تجربه من هيچ تاثيري در دوام رنگ day نداشت پيگمنت هم كه مقاومتش خوبه و ربطي به لمينيت نداره البته لمينيت در پلاتر hp واجبه چون نسبت به كمترين رطوبت حساسه و رنگش پاك ميشه
لمينت سرد را با دست و بدون دستگاه ميشه رو عكس كشيد اما به سختي و با تجربه اما لمينيت گرم بايد لمينيتور داشته باشين كه بالاي 3 ميليون تومان است
epson pro 7800 =epson r800===epson pro 3800 A2===epson r270,290,295 =hiti 710 roll== canon 20d== canon 450D
canon ip 8500====canon ip 4200====canon ix 5000=== canon ip4000==canon 5300 ,5200
با سلام ...
امروز رفته بودم نمایشگاه چاپ.انواع دستگاهها بود. ایندور و اوتدور.از اعجایب بود که برای اولین بار در ایران دیدم که مشخصات افراد را ثبت کرده و دم در هر سالن بار کد کارت شما خوانده میشد ...
دستگاههای اوت دور همان پارسالیا بود و دستگاهی چینی همه جا بود ... در مورد این دور هم همین تور و دستگاههای چینی چهار رنگ رو میتونستی با 2.5 میلیون هم بخری...راستی encad1000iتقلبی چینی با تخفیف نمایشگاه 4.3 میلیون در می اومد .
البته میماکی و سیکو تماما ژاپنی هم بود که بازدید کننده ها متاسفانه رقبتی به آنها نشان نمیدادن.عکساشونو میزارم ..PICT3037-2.jpgPICT3029 -2.jpg
behrang 2
با حدود 5 میلیون تومان بهترین گزینه برای خرید پلاتر که هم کیفیت خروجی خوبی داشته باشد (جهت چاپ عکس) و هم اینکه قطعات جانبی اش براحتی تو ایران در دسترس باشد و تا عرض 90 سانت به بالا هم باشد و کلا به صرفه باشد چه مدلی میباشد؟
با تشکر
سلام
قصد خرید یک دستگاه پلاتر رو برای چاپ پوستر و عکسهای اتلیه ای دارم اما از مدلای چینی متفرم بسیار بسیار ممنون میشم اگه دوستان یه فروشگاه مطمئن رو برای خرید پلاترهای اصل اپسون معرفی کنند (بودجه من تاسقف 6 میلیون)
بازم ممنون از راهنمایی اساتید محترم.