نوشته اصلی توسط
A. Mohammadi
با سلام
چند ماه پیش برای چاپ عکس به یکی از لابراتوارها مراجعه کردم و چند عکس در قطع 50*75 چاپ کردند و سال قبل هم بهشون سفارش داده بودم و آماده روی شاسی تحویل گرفتم. این دفعه صاحب لابراتوار می گفت که تا عرض 110 سانتی مترو طول نامحدود سفارش قبول می کنیم ولی تا جائیکه من خبر دارم در تهران دستگاه های ظهور عکس حداکثر تا عرض 76 سانتی متری داریم (این رو از تبلیغات در جراید و مجلات متوجه شده ام) ... پس از چند روز یکی از عکسها از شاسی جدا شد و کلمه EPSON پشت کاغذ را دیدم و با سوال از یک دوستان متوجه شدم که توسط پلاتر چاپ شده ، حال بماند که قیمتها بیشتر از ظهور با دستگاههای مخصوص بود. چون نمایندگی فوجی هستند تصور می کنم مارک دستگاه فوجی بوده باشه از کیفیت خروجی هم راضی هستم.
قیمت پلاترهای HP را دیدم و از 42 تا 60 اینج وجود داره و قیمتها هم گویا از 6 میلیون به بالاست. قیمت پلاترهای مارک کداک در چه حدودی است با عرض 42 اینچ ؟
حالا با توجه به رعایت نشدن حقوق صاحب اثر و عدم اعتماد به برادران کاسب همیشه در صحنه، از دوستان کسی تجربه یا اطلاعات بیشتری در زمینه استفاده از پلاترها (با مارکهای مختلف) برای چاپ عکس ، هزینه های جانبی و نگهداری را دارد ؟ ایا واقعا مقرون به صرفه است که به صورت چندنفره تهیه و ازش استفاده بشه ؟
ممنون