behrang 2
متاسفانه من تهران نیستم
اما مطمئناا برای خرید باید تهران بیام. و عرض کردم من تا 6 میلیون واسه این کار در نظر دارم مدلای hp چی ؟ کیفیت دارند؟ خدمات بعده فروششون چی؟ و هزینه های جانبیشون چطوره؟باز اونام فکر کنم مونتاژچین باشن؟به نظرتون با این بودجه چه مدلایی واسه چاپ عکس بهتره
ممنون
با سلام.
البته من تجربه حرفه ای در مورد پلاتر ندارم . ولی بهتره قبل از خرید انتظارات خودتونو مطرح کنید.مثلا عرض چاپ،تعداد رنگ ،خدمات پس از فروش ، قیمت وهزینه نگهداری، روند بودن و فروش راحت دست دوم آن و ....فکر کنم در ایران پلاتر های اچ پی خیلی طرفدار دارن و لوازم و مواد مصرفیش راحت تو بازار گیر می اد.در مورد قیمت پلاتر های اچ پی تو اینترنت سرچ کنید .منظورم از پلاتر های چینی ، پلاتر هایی با برند های چینی هست که فقط برای چاپ نقشه به نظرم به کار می ان .
behrang 2
سلام دوست عزیز
پس از نظر شما پلاترهای hp واسه چاپ عکس کیفیتشون خوبه؟
دیگه پاک گیج شدم متاسفانه هرچی سرچ کردم و تحقیق کردم همه مدلای چینی رو معرفی می کنن که داغ یه چاپ خوب رو رو دل آدم می زارن
یه نفر می گفت پلاتری داشتم با هد چینی بعده یه ماه کیفیتش افتضاح شد و پس از یک سال بلا استفاده موند
حالا پلاترهای hp هم مونتاژ چین ان؟
ممنون
ویرایش توسط saman.ansare : Sunday 22 May 2011 در ساعت 21:32
با سلام .
البته ان یک نفر حتما پلاتر با مارک چینی داشته نه مارک های اچ پی و اپسون و کنن ساخت چین .پلاتر های چینی ،کالا های تجاری هستن و برای تاجر ها خوبند نه برای مصرف کننده .
مدل های چینی تکنولوژی قدیمی دارند و در خوشبینانه ترین صورت برای چاپ نقشه مناسبند .در مورد انتخاب مدل با استفاده کنندگان صحبت کن .
behrang 2
بابک برهانیhttp://sibsabz.persiangig.com
سلام به دوستان عزیز
من میخوام یه پلاتر جهت کار عکس آتلیه با عرض 50سانت بگیرم نظرم روی مارک اپسون هست .
1-پیشنهاد شما دوستان کدوم مدل هست و قیمتش ؟
2-نظرتون راجع به پلاتر اپسون چیه؟
ممنون
سلام دوستان
قیمت پلاتر epson 9800چنده ؟
عرض چاپ این پلاتر 60 سانت هست ؟
سلام استاد گرام
خواستم لطفی کنید و ی راهنمایی
اینکه الان تو این وضعیت،میخوام ی پلاتر جهت چاپ عکس خریداری کنم،و سرمایه ی نهاییم،18ميليونه
عرض واسم مهم نیست،فقط چون سری اولمه،میخوام بی دردسر ترین پلاتر،چیه و مهمتر
نظرتون رو پلاتر 9800اپسون چیه واینکه اگه تمیز باشه،خونه ی آخرش چند میارزه،ممنون ،ببخش طولانی شد