دوست عزیز
اگه میخوای عکس به تعداد تقریبا زیاد چاپ کنی باید براش تانک بگیری وگرنه برات نمیصرفه.
البته من خودم چاپ با پرینترو توصیه نمیکنم چون رنگش بعد از یه مددت تغییر میکنه.خریدشم با این قیمتا به صرفه نیست.(نظر شخصی)
خودم R300 , P50 دارم جفتشون تانک دارن خیل خوبو به صرفس.رنگاشم چن ماه پیش که من گرفتم لیتری 20 تومن بود فککنم.
همه چیز عالیه.
ارادتمند-علی حمزه
راستش من ایران نیستم و با قیمتای اینجا برای پرینت 50 برگ سایز A2 بهتر هست این پرینتر رو خرید
و اینطور که تحقیق کردم اگر از کاغذ ها و جوهر های epson استفاده بشه هم کیفیت خوب هست و هم دوام رنگ
فقط بین این 2 مدل میخوام بدونم کدوم برای من بهتر هست
مدل 4900 دو رنگ سبز و نارنجی اضافه داره که دقیقا نمیدونم چقدر اختلاف داره با مدل دیگه که این رنگها رو نداره
سلام
یک پرینتنر Epson L800 دستم رسیده . میخوام براش جوهر بگیرم. ظاهرا داخل کارتنش مارک میوا بوده. دوستان کسی قیمت داره ؟ جوهر فابریک با مارک اپسون هم هست ؟ اونم به شکل لیتری میفروشن ؟
مرسی
Nikon D750
سلام دوستان عزیز . خوشحالم که امروز به جمع شما اضافه شدم
من یه پرینتر چاپ عکس ، با کیفیت ولی برای مصرف خونگی میخوام حداقل هم َA4 چاپ کنه و اینکه کمترین دردسر رو در آینده برام پیش بیاره
حداقل چقدر باید هزینه کرد ؟
زیر 500 تومن چی خوبه ؟ زیر 1 میلیون تومن چی خوبه ؟
من 7-8 سال پیش یه پرینتر گرفتم photo R 200 ینی کارم به 2 بار تعویض جوهرهاش نکشید ، یه مشکلی پیش اومد برای خودم ، که بعدش دیگه ازش استفاده نکردم و الان هم گوشه انبار داره خاک میخوره ، اصلا نمیدونم هنوز قابل استفاده هست یا نه ، کیفیتش نسبت به پرینترهایی که معرفی میکنید خوبه یا نه ، . شاید همون رو ببرم بدم سرویس کنن ، منتها گفتم فبلش بیام یه مشورتی با اساتید اهل فن داشته باشم
شرمنده از اینکه وقتتون رو گرفتم
من 5 سال پیش کنون ip4500 خریدم و تا این اواخر کار میکرد تا وقتی که 5 ماه باهاش کار نکردم و چون جوهر هاشم اصلی نگرفته بودم هدش خراب شد و ... تا این که با پرسو جو در باره هرینه سرویس و .. نهایتا دوباره کنون این بار ip 7240 خریدم وایرلس هم هست و رزولشونشم 9600 در 2400 و خیلی بالاست و برای مصارف خانگی خوب هستش . پیشنهاد میکنم بهش فکر کنید . Canon PIXMA iP7240 - Inkjet Printers - Canon Europe
فوتوبلاگ http://500px.com/ChristMelikianمجله رایگان عکاسی من https://flipboard.com/section/meliki...ne-cuts-bacQkF